Bilders ifrån i söndags



Födelsedag & Gunga

I lördags så var vi också bara hemma och tog det lugnt. Inget speciellt som hände utan att vi hade en mys ikväll tillsammans med Mamma & Malin.

Igår (söndags) så var vi borta i Nacka hemma hos Mikaela, Chris & deras tvillingar, eftersom deras barn fyllde två år. När vi kom dit så blev det tårta och massa annat gott som dom båda bakat dagen innan. Och enligt mig så lyckades dom väldigt bra!
Därefter blev det en stund ut till gårds parken så att barnen deras kunde springa av sig efter allt socker de ätit. Då vi var på gården så gungade även Melvin för första gången och han älskade det! Han skrattade och hade det väldigt roligt. Så det får vi göra ofta!
Sedan blev det ingång och förbereda kvällsmat till barnen för att dom sedan skulle sova för natten. Det tar ju liksom sin tid för att ge dom mat, duscha och sedan för att inte tala om att få dom och sova. Tvillingarna tog runt 2 timmar att somna, men så blir det ibland.
Efter att dom somnat så blev det tacos middag som vi alla satt och grisade i oss. Därefter blev det att dega framför tv i drygt en timme innan vi vart tvugna att dra oss till bussen för att åka hem.

En underbar dag hade vi och mera trevligheter blir det på onsdag då vi ska ses igen!


Titta, vad jag kan!

Passar på att skriva lite av vad som hänt nu dom senaste dagarna medans Melvin ligger och vilar.
Jag kan ju passa på att börja med fredagen som vi i stortsätt var hemma hos mamma hela dagen och bara var. Tog en liten promenad bort till Coop för att inhandla lite mat och annat som Melvin behövde och sedan blev det lite gott till mig själv som jag ville ha framför tv till Idol. Fick även ett väldigt possitivt besked ifrån min handläggare på Socialtjänsten som gjorde hela min dag lycklig! Och det handlade om lägenheten som jag och Melvin snart ska få. Som sagt POSSITIVT!
Sedan så gjorde Melvin även ett stort framsteg i sin utveckling och han satt alldeles själv! Jag blev överlycklig när jag såg att han kunde sitta. Min lilla prins blir bara större och större!



Tusentals mil bort

Sitter och väntar på att Melvin ska vakna och att Linda ska ringa mig. Vi ska nämnligen ta oss en promenad bort till våran lägenhet lite senare i eftermiddag. Men det är en bit bort här ifrån, så vi får se om vi orkar gå hela vägen. Annars har vi bussen precis vid vägen om vi inte skulle palla. Det skulle vara nyttigt och bra för oss om vi pallade, men det gör vi nog för vi båda gillar att promenera!

Pratar precis med pappa på facebook och det får mig att tänka tillbaka på tiden ännu mer ifrån då vi var där på semester. Hur underbart vi hade det. Jag saknar verkligen att vara där och umgås med pappa om dagarna och samtidigt få njuta av solen och värmen. Det är verkligen inte roligt att bo flera tusentals mil ifrån varandra. Man saknar varandra enormt mycket. Det blir ju bara att man ses en gång per år på grund av avståndet. Men vi får se om vi åker dit igen nu i vinter. Skulle vara roligt, men det är tydligen jätte kallt inomhus eftersom det är stenhus och det finns inga element eller någon sorts värme. Visst det finns ju air kontition men det ger inte samma värme som vi har här i Sverige. Men vi får se som sagt!


GRATTIS MALIN 15ÅR!!

Grattis på födelsedagen världens finaste syster.
Du är värd det bästa och mer där till! ♥


Mjukis bling

Sitter i soffan här hos syster & mamma och tar det lugnt medans Melvin ligger och vilar. Han somnade rätt så nyligen så han lär sova ett tag till. Funderar på att gå och duscha och fixa mig så att jag är klar sen för att dra ut. Vi ska åka iväg till lght och hämta Malins presenter samt lite andra saker som jag behöver de närmsta dagarna, eftersom vi kommer stanna här tills på fredag/ lördag.

Vad har vi gjort dom senaste dagarna?
Joo, i tisdags var vi på BVC på deras öppna mottagning och vägde och mätte Melvin. Han väger nu 9840g och är 71.5 cm lång. Det var inte någon stor skillnad på honom sen sist vi var där, trotts att deg känns så. Men växer det gör han!

Igår var vi tillsammans med Malin och mamma i Kista och shoppade lite. Malin fick en mobil eftersom hon fyller år idag (GRATTIS IGEN SYSTER!) och jag köpte Melvin lite mer kläder eftersom han knappt har några kläder som passar. Sedan fick även jag mig en ursnygg mjukisdress från new yorker. Älskar den verkligen!
Bilder kommer senare då jag sätter mig vid datorn här. Skriver just nu från mobilen.

Men i alla fall så fyller syrran år idag så vi ska fira henne med massa presenter som jag köpte till henne i Cypern. Sen blir det god mat med en smarrig tårta till efterrätt. Mums!

Nu ska jag nog gå och duscha och sätta på mig min nya snygga dress och fixa mig. Vi hörs senare!

Totalvägrar

Det blev inte av att vi åkte hem till oss idag heller. Tiden rann iväg idag så jag beslutade att vi stannar här en natt till så åker vi hem imorgon till oss.
Vi har fixat och hållt på här medans Melvin legat o vilat. Malin har klippt mig, vi har tagit oss en promenad till affären och köpt välling, mat och köpt lite grann på rean som är inne på Coop. En del prylar som vi behöver till den nya lägenheten. Lika bra att köpa lite nu så att det inte blir så mycket sen då vi väl flyttar.
Sen har vi bara varit hemma och glott på tv och umgåtts. Underbart!

Att ge Melvin välling idag gick verkligen inte bra, han total vägrade att ta flaskan. Jag vet inte varför. Satt och prövade och försökte i kanske 30- 45 minuter men det gick inte. Så jag gav tillslut upp och gjorde honom lite gröt istället så att han skulle få i sig någonting i magen innan det var dags för sängen. Imorgon är en ny dag och då gör vi ett nytt försök!

Nu ska jag gå och ta fram det sista godiset från igår och äta upp tillsammans med syster så att det tar slut tills imorgon. För imorgon är en ny dag/ vecka med nya vanor! Det nya och hälsosamma livet börjar imorgon igen.. Men nu ska se svullas! ♥


Min busunge!


Förkylning + Framsteg

Jag inte har tillgång till internet i lägenheten vi bor i, men jag har ju min mobil som jag är inne på då och då när tiden räcker till. Så uppdateringen får bli lite dårlig en tid framöver. Kan försöka skriva något från mobilen om jag hinner.

Fyfan att man aldrig ska bli frisk. Kom till mamma och syster i onsdags och har blivigt kvar här sedan dess. Dels för den äckliga lägenheten jag och Melvin flyttat in i och sedan dels för att denna förkylning inte vill försvinna! Är täppt i näsan, ont i öronen, ont i halsen då jag hostar men jag har ingen feber. Och tur är väl det!
Vi får se om vi åker hem till oss idag i alla fall. Kanske är det luften här som gör att jag aldrig blir frisk?

Lägenheten som jag och Melvin flyttat till är inte den trevligaste platsen att vistas på direkt. Det stinker cigarett rök överallt och det beror tydligen på att dom som bodde där innan hade rök cigg, drogat och supit där. Trevligt för oss. NOT! Jag har liksom en unge på 7 månader och någorlunda fräscht vill man bo, men nej. Som tur är så är det bara tillfälligt, men endå! Vågar inte ens gå utan skor hemma på grund av det skitiga golvet. Visst jag har dammsugit, skurat och skrubbat överallt, men endå känns det inte rent. Usch man blir verkligen äcklad.
Jag hoppas på att vi får våran förstahands lägenhet snarast så att vi slipper bo i en bajs lght!

Men men nu till bättre nyheter. Igår blev Melvin hela 7 månader. Alltså shit vad tiden springer iväg. Det var inte alls länge sen han slängdes upp på mitt bröst och vi fick den första ögonkontakten och kärleken till varandra. Och nu är han en stor pojke som snart kryper, sitter nästan helt själv, har snart en tand och dricker enbart välling istället för bröstet. Han fick igår första gången dricka välling med nappflaska och det var lite bökigt i början men det gick tillslut. Melvin har inte ens tagit nappflaskan förut så det var ett framsteg att han drack ur den också. Två flugor i en smäll liksom! Lite roligt.
Jag längtar tills att han blir större och vi kan springa runt och busa tillsammans, snacka om härligt!
Melvin är det bästa som hänt mig och jag kan inte säga det för många gånger heller. Finare unge än honom finns inte. Är konstant glad, ger en alltid världens största leende på morgonen då man vaknar och det förgyller varenda en med glädje! ♥ Du är min lilla guldklimp.

uppdatering; Melvin fick sin första tand på hans 7 månaders dag!!!

Två osociala idioter

Vi klev upp ganska tidigt imorse, eller vi klev upp tidigt med tanke på att våra älsklingar vaknade tidigt. Redan vid 7 vaknade Melvin och ville ha mat, så han fick lite mat och somnade om i drygt en timma till. Och det var uppskattat av mig kan jag lova. Så vid 8 vaknade vi igen och klev då upp när vi såg att Linda & Elvira också var vakna.
Vi klädde typ på oss direkt och gick iväg till Konsum och handlade müsli till Linda och fruktpuré till Melvin. Eftersom Linda ville ha müslin till frukost så fick vi oss en pytteliten promenad på köpet, men dock bara på kanske 5 minuter. Haha, bättre än inget!
Sedan har vi ätit frukost, gett våra barn lunch och nu sover dom båda middag. Så jag och Linda sitter nu som två osociala människor med var sin dator i knät och skriver blogg. Haha, snacka om att vi är trevliga emot varandra!
Ääh lite grann skadar inte, vi ska endå vara sociala med varandra hela dagarna denna helg så ett par minuter vid datorn skadar inte..

Om någon timme kommer min syster hem ifrån min kompis och träffar oss. Jag har faktiskt saknat henne så det ska bli roligt att träffa henne igen efter dessa 3 veckor som vi varit borta. Hon ska även få en present redan idag så får hon resten då hon fyller år.

Men nu ska jag vara social med Linda istället för att sitta som en idiot vid datorn! Vi hörs senare ♥


Melvin & hans fästmö!


Borde tänkt en extra gång!

Resan hem igår gick hur bra som helst, och det bästa av allt var att jag och Melvin hade 3 säten för oss själva så det var helt underbart då han ville sova. Jag la honom bara ner på säterna så fick han ligga där och sova. Skönt för honom att ligga och sova och skönt för mig att få lite fria händer.
Jag beställde ju hem en del varor till hem resan och jag hade inte tänkt så långt att jag inte kunde bära av allt ifrån planet själv. 5 liter dricka, två väskor + Melvin. Haha, smarta jag liksom. Men som tur var kunde ett par killar hjäpla mig av med alla mina saker. Utan deras hjälp hade det aldrig gått!

När vi kommer av planet och allt så står Linda och hennes familj där och väntar på oss. Tur att jag fick lite hjälp utav dom med med min packning. Då allt var i bilen så var det bara att åka hemåt emot dom och typ lägga sig i sängen direkt. Både dom och jag var helt döda. Så jag och Melvin kröp ner i soffan deras och sov som stockar!


Morgonbus


Melvin låg på golvet inatt?!

Pappa är ute på ärenden & Melvin sover middag så jag passar på att sitta lte grann vid datorn. Måste egentligen städa efter oss innan vi åker ikväll, men eftersom älsklingen sover så går det inte. Dammsugaren lät så jävla högt så jag får vänta tills att han vaknar, annars kommer jag väl skrämma skiten ur stackaren. Så jag sitter här och kollar runt på datorn lite tills att pappa kommer tillbaka o Melvin vaknar.

Juste, inatt så ramlade Melvin ner ifrån sängen. Men som tur var så hade täcket ramlat ner först och han landade på det!! Fyfan blev livrädd när jag inte såg varken honom eller täcket i sängen. Så jag låg i stort sett med honom på mig efter att jag hade tagit upp honom igen. Stackaren ville inte ha mamma så nära sig, men han gav tillslut upp och somnade.

Nu är det inte många timmar kvar tills att vi ska åka ut till flygplatsen i Larnaca, drygt 6 timmar. Men timmarna på eftermiddagen här springer alltid iväg så 6 timmar känns liksom som 2- 3. Så jag börjar faktiskt känna mig lite stressad. Men men jag kan endå inte göra något nu endå. Väskan är ju packad och klar, bara 2 småsaker som ska ner sedan precis innan vi åker och sedan ska datorn packas ner och sedan ska både jag och Melvin duscha och klä på oss. Egentligen vet jag inte varför jag är stressad, det är nog kanske för att jag vill städa men kan inte de nu.

När vi kommer hem sen till Sverige så kommer bloggen eventuellt inte bli upptaterad på ett par dagar, dels för att vi kommer att bo hos en tjejkompis över helgen tills att vi flyttar till våran tillfälliga lägenhet. Jag vet inte heller hur det är med internet i den bostaden, det kanske inte finns. Men allt det får vi se när vi kommer dit. Finns det inte får jag gå och införskaffa mig något bra internet. Något förslag på något billigt & snabbt internet?


Ännu mera plats?!

YES I MADE IT!!!!! Jag packade precis om våran resväska och allt gick i! Snacka om att jag blev lycklig. Jag gjorde en annorlunda packning som var mycket bättre, jag får till och med plats mer lite mer saker? Haha, hur det går ihop är en jävligt bra fråga.. Men skönt att allt fick plats i alla fall.

Nu ska jag ta och fixa lite små saker innan jag ska krypa ner i sängen. Vi hörs imorgon, Natti natti ♥

Kläderna Melvin fick & väskan jag ÄLSKAR

Kläderna Melvin fick av några från släkten



& dessa kläder köpte vi till honom då vi var och shoppade!



& detta fick bli mitt..


Snacka om PROBLEM!

Sitter nu och tar det lugnt efter att ha bakat färdigt, tvättat det som behövdes, packat det som skulle packas ner. Och nu har jag ett stort problem, JAG FÅR INTE PLATS MED ALLT I MIN RESVÄSKA!!! Hur fan ska jag göra?! Funderade på om jag ska ta och skicka en del av packningen med posten hem istället. Dels för vikten kanske är föör mycket och dels för att väskan kommer typ sprängas av allt + att jag har mer som ska ner! Vi får se när pappa kommer hem om han har någon idé hur jag ska göra.
Sen har jag ett annat problem och det är att jag skulle ju ner på stan idag och handla den där presenten till mamma som jag hittat, meen jag kommer inte komma iväg idag för jag antar att Melvin sover för natten nu. Och jag vill inte lägga över honom till vagnen bara för att gå ner, för då kommer han antagligen vakna och det vill jag inte. Så vi får se om jag hinner imorgon innan vi åker ut till flygplatsen och köpa den. På något sätt ska det också lösas.
Snacka om problem med väskan! Någon av er kanske har någon idé hur man kan göra?


Från gårdagens utgång



Sista vistelsen för i år!

Fyfan vilken härlig kväll det var igår och lite dragen blev jag, haha Melvin mådde nog bra imorse då han fick morgonmjölken. Inte undra på att han sov som en stock efterråt! ;) Nej men, gårdagen var faktiskt trevlig och vi dansade, skålade och shotade. Det blev liksom en sådan kväll som man alltid vill att det ska vara. Underbart!

Melvin sover efter att han nyss fått duschat efter att vi varit på stranden. Stackaren var skit trött, deckade nästan direkt. Tänkt att det är eventuellt sista dagen som vi var på stranden idag och åker tillbaka till kylan imorgon. Jag hoppas bara inte jag eller Melvin blir sjuk på grund av väderomväxlingen! Vi får hålla tummarna.
Men jag längtar hem men endå inte. Skulle faktiskt kunna stanna kvar här längre, men endå vill jag hem. Vi får se, vi kanske åker tillbaka till vinter och firar jul? En tanke jag haft, men vi får se med tiden. If not, we´ll be back next year!

Melvin sover ju som sagt och pappa drog tidigare till jobbet och jag sitter här hemma och har en del att fixa med, men vet bara inte vart jag ska börja. Jag ska både baka snickers, handtvätta en del kläder, packa, duscha och gå ner på stan för att köpa en sak till mamma som jag hittat. Vet bara inte vart jag ska börja. Funderar på att baka först så att det är gjort och sedan tvätta kläderna. Dom måste ju hinna torka tills imorgon.

Lika bra att börja direkt så att man går sakerna gjorda! ♥


Moët chandon

Sitter nu här hemma och väntar på att en tjej ifrån pappas restaurang ska sluta jobbet och höra av sig till pappa så att han kan åka och hämta henne. Hon ska nämnligen sitta barnvakt till Melvin medans jag och pappa går ut och roar oss ikväll. Jag är faktiskt heltaggad idag som förra gången, så jag håller tummarna att kvällen blir lika lyckad som förra gången. Men det är jag nästan hundra på att den blir!
Pappa kom nyss och gav mig ett glas Mateus, yammie. Kvällen börjar bli bra och om drygt en timme sitter vi på Jammin, som längre inte är Jammin tyvärr. Men men för oss är det alltid Jammin!
Sedan kommer vi antingen gå till Castle eller till Starski och beställa in Moêt chandon och ha det galet roligt. Jag hoppas och håller tummarna bara att Melvin inte vaknar så att vi får åka hem. Men inte för att det är så mycket att göra då än att åka hem till min älskling och ta hand om honom.

Nej nu ska jag fixa klart det sista med mig själv och sedan vänta tills att hon hör av sig så vi kan dra ut. ♥


Souvlaki & Underbar släkt

Vilken låång och härlig dag vi hade tillsammans igår, underbart verkligen!
Vi kom iväg till ett köpcentrum i Nicosia som vi stannade till och shoppade kläder till Melvin, mig och farmor. Köpte bara kläder till Melvin som han kan ha om drygt ett halv år (12- 18mån) bättre och sen finns det inte tillräckligt med plats i väskan för att ta med sig några vinterkläder. Synd för jag hittade massor med fina kläder till vintern till honom och mig. Men men, får handla det i Sverige då vi kommer hem eller så kanske pappa kan skicka de hem till oss?! Allt är ju möjligt.

Sedan åkte vi i alla fall hem till farmor och åt lunch, vi var alla svinhungriga och åt som grisar, till och med Melvin! Däreför blev det dags för att åka och köpa farmor en bil. Haha, hon var så söt, heelt nervös och uppspidad hela dagen på grund av bilen. Men det kan man faktiskt förstå! Skulle jag med blivigt.

Då bilen var hämtad åkte vi hem och började förbereda souvlakin för kvällen innan gästerna skulle komma och fira farmor med oss. En del nya släktingar som jag inte träffat förr kom, så det var trevligt! Underbara människor man har i släkten.
Vi åt souvlaki, frukttårta & snickers. Alla älskade både tårtan och snickersen som jag hade bakat så det var roligt. Dom ville till och med veta receptet så gott tyckte dom det var!


65- ÅR

GRATTIS FARMOR PÅ 65- ÅRS DAGEN!! ♥


Tidiga mornar är härliga (ibland)

06:03 (05:03 i Sverige) var klockan när vi klev upp imorse. Melvin var otroligt morgonpigg och vägrade somna om trotts en halvtimmes försök. Så jag gav upp och gick in i duschen och började fixa mig för dagen. Är nu helt klar och allt är packat. Har till och med hunnit äta frukost och sminkat mig. Inte alltid man hinner det. Men nu är jag och Melvin klara och väntar bara på att pappa ska fixa det sista innan vi ska dra iväg. Jag är helspidad för denna dag, vet inte varför. Men jag känner på mig något possitivt!! Dagen får visa sig vad som händer.

Nu ska jag ta och hjälpa pappa så att vi kommer iväg någon gång. Vi hörs kanske senare inatt då vi kommer hem. ♥


Fullproppad tisdag

Saknar min syster väldigt mycket! Har suttit och pratat med henne i webben på msn nu ett tag. Kul att veta att hon mår bra och att hon har de bra. Snart är jag hemma hos henne igen och slipper snacka i webben, härligt!

Melvin har inte varit på det bästa humöret idag, gnällt då han varit vaken, gnällt då han ska sova.. Jag vet inte vad det kan vara? Antingen är han påväg att få tänder eller så håller han på att bli sjuk? Jag har ingen aning. Jag hoppas på det första!
Imorgon fyller ju farmor år och jag skulle ju bakat tårtan till henne nu ikväll, men vi kom fram till att det är lättare om jag bakar den där borta hos henne istället så slipper den eventuellt bli förstörd på resan dit. Vi ska ju liksom gå i ett köpcentrum i ett par timmar direkt då vi kommer dit, så vi kom fram till att det skulle bli lättare att göra allt hemma hos henne direkt.
Ser faktiskt fram emot imorgon, först åker vi till Nicosia vid 11- tiden ungefär och stannar till vid ett köpcentrum i ett par timmar för att kolla kläder till Melvin & eventuellt något litet till mig.
Därefter blir det att åka hem till farmor och baka och sedan invänta tills de andra gästerna kommer som består av både vänner & släkt. Mer än hälften har jag inte ens träffat, så det ska bli roligt.
Och sedan på kvällen ska vi grilla och äta massa tårta & kakor som jag bakat.. Mums! En heldag att se fram emot som sagt!!

För att orka med morgondagen så blir det faktiskt en mycket tidig kväll för mig idag. Ska gå in i duschen nu och sedan krypa ner brevid Melvin.
Vi får se om jag uppdaterar något imorgon, annars hörs vi på onsdag ♥ Gonatt!!


Är solen bättre längre bort?

Gomorgon gott folk!

Idag är en seg och skön dag. Melvin har precis fått lunch och jag har precis ätit frukost. Han ligger just nu och leker här på golvet och kollar emellanåt på barnpogram och jag passar på att sitta lite vid datorn medans han är upptagen med annat. Snart är det dags för honom att sova middag och då hade jag tänkt passa på att sola lite. Förhoppningsvis blir det i tid tills att pappa kommer tillbaka ifrån sina ärenden och vi kan åka till stranden, men det tror jag inte. Han hade vääldigt mycket att göra, så jag får ligga här hemma och sola istället. Det går ju lika bra det med.
Solen är ju inte bättre lite längre bort än här hemma, även om man kanske tror det. Haha!

Ska nog gå upp och lägga lillskrutten nu, jag hör att han börjar bli trött. Smågnäller hela tiden och ligger typ och sover och kollar på mig. Älsklingen min är det bästa som finns! ♥

Melvin & 5 tjejer

Fullt upp har det varit hela dagen idag. Den började lugn och härlig på morgonen (eller jaa, lunchtiden) och vi gick upp och Melvin fick sin lunch och jag åt min frukost. Sedan kommer pappa ner och talar om att hans kusiner är påväg ifrån Nicosia för att de vill träffa mig och Melvin.
Så jag gick upp och la honom så att han skulle vakna pigg och glad i tid tills att dom skulle komma, och sedan för att han skulle orka med en hel eftermiddag på stranden. 

Två kusiner kommer + tre vänner, så 5 tjejer kommer totalt och dom äälskade Melvin. Dom kunde inte sluta pussa, krama och busa med honom. Haha, älskling blev helt slut efter allt lekande, badande och allt så han deckade som vanligt på stranden. Sötnosen charmar alla människor! ♥

Efter att vi tillbringat 3- 4 timmar på stranden så åkte vi hemåt för att duscha och byta om för att åka tillsammans med pappa ner på stan då han skulle till jobbet, för att kolla i affärerna därefter. Men det är söndag idag och det innebär att allt är stängt här. Alla affärerna, två kiosker var öppna men allt annat var stängt. Snacka om att Ayia Napa kändes dött när ingenting var öppet! Haha, men men.. Så imorgon blir en dag på stan eventuellt om vi orkar, vi ska ju upp tidigt på tisdag för att åka till farmor och fira henne. Juste, nej det blir ingen stan, ska ju baka tårtan till henne. Så det får bli stan på onsdag och torsdag innan vi drar iväg.
Shit denna vecka kommer springa iväg, saker att göra hela dagarna, men men. Det som behövs nu är i alla fall sömn, så vi hörs mer imorgon på dagen då vi vaknat!


Snickers

Melvin somnade strax efter att vi kom hem från stranden och har sovit sen dess. Så jag har passat på att fixa lite här hemma samt ätit middag och bakat snickers. Bakade de för ett tag sedan med det är slut och pappa älskade det verkligen så jag bakade det igen. Sedan så fyller farmor 65 år på tisdag så jag bakade extra mycket så vi kan ta med oss en del dit till vänner & släkt. Ska även ta och baka en födelsedagstårta till henne, men det får bli dagen innan vi åker dt så att grädden och så vidare är någorlunda fräsch. Ser fram emot att åka dit på tisdag faktiskt, eftersom hon fyller år samt att det är massa annat kul som händer den dagen också utöver hennes födelsedag.

Men i alla fall så har jag blivit helt slut nu efter att ha hållt på här hemma, så jag ska faktiskt ta och gå in i duschen och sedan krypa ner brevid Melvin. En tidig kväll blir det idag, skönt!!

Vi hörs imorgon igen, natti natti.



Pigga o glada

Vaknade för någon timme sedan och har precis ätit frukost och Melvin har fått lunch. Så vi är pigga, mätta och glada! Jag har fått sova inatt så jag är väldigt pigg..

Vad vi ska göra idag är en bra fråga, tror nog vi ska iväg till stranden om ett tag då pappa vaknat. Han var ute igår så det lär nog dröja ett tag, men det gör ingenting. Det är endå förvarmt för stranden nu för Melvin så om 1- 2 timmar skulle passa perfekt.
När Melvin sover middag sen kan jag bara passa på att lägga mig och sola här ute på baksidan tills att han vaknat, om vi inte redan är nere på stranden då det vill säga. 

Now back to play with my love! ♥


Lääänge sen, Melvin var bara drygt 3 veckor!!


Nystädat hus

Sitter nu här nere i soffan och tar det lugnt. Har precis städat huset (med en dammsugare som skrämde Melvin enormt mycket då jag startade den), bäddat nytt i sängen våran och även badat Melvin. Så nu är huset rent och fräscht. Det behövdes verkligen att städas eftersom pappa har två hundar så blir det snabbt skitigt, men nu är det rent igen, skönt!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen jag med och sedan lägga mig i ett bad med inpackning i håret och bara slappa av. Något som jag verkligen behöver innan läggdags. Men jag hoppas på att pappa svarar snart så att de på restaurangen kan köra hem mat till mig. Vill helst äta innan jag lägger mig i badet, för då kan jag bara lägga mig direkt sen.


Igår var vi ju på stranden hela dagen samt på en fin fiskrestaurang och oj va vi åt. Vi åt så att vi typ höll på att spricka. Men de bästa av allt var efterätten Baklava! Mmm, skulle kunna leva på det. Eller kanske inte men jäkla gott är det i alla fall.
Efter vi ätit klart åkte vi hemåt igen för att sedan slappa av framför en film innan vi skulle gå till sängs. Filmen hette The Expendables och var faktikt väldigt bra. Kul att många bra skådisar fanns med i en och samma film.
 


Råttjävel!

Internet har varit helt cp ända sen igårkväll. Msn har fungerat som vanligt, men inte internet? Helskumt! Men men nu har vi fixat till det så nu funkerar det som förr.

Igår skulle jag ju tagit mig en dusch och sedan lagt mig i badet, meen jag sket i det. Jag tänkte liksom, "varför ska jag göra det idag när vi endå ska spendera hela dagen på stranden imorgon?" Så jag struntade i det helt enkelt. Får göra det på fredag stället!
Sen skulle jag ju lagt mig tidigt igår och sova tillsammans med Melvin, men det blev inte riktigt av det heller? Jag vet inte varför ingenting blir som planerat eller tänkt här borta.

Då jag väl la mig och skulle sova så lät det som om någon försökte ta sig in i huset, så jag slängde på mig en tröja och sprang ner. När jag kommer ner så är det ingen där men det låter fortfarande skit mycket, men bara på övervåningen? Så jag gick upp igen och stod och lyssnade och de lät som om "det" skulle komma ner ifrån taket när som helst. Jag ringde pappa och berättade för honom och han berättade att det är råttor. RÅTTOR!!!!!!!! FYFAAAN! Det gjorde mig inte lugn direkt, låg vaken i timmar efteråt. Råttjäveln väkte till och med Melvin så jag vart tvugen att natta om honom.
Tack vara det så vaknade Melvin flera gånger i natt och jag fick inte den såkallade "sömnen" jag ville ha. Får försöka en annan dag och hoppas på bättre!

Idag har i alla fall pappa tagit ledigt ifrån jobbet igen för att umgås med mig och Melvin. Så vi ska ta och spendera eftermiddagen på stranden och senare på kvällen ska vi åka till Protaras för att äta på en fin fiskrestaurang. Men först blir det stranden så snabbt Melvin vaknat efter sin eftermiddags vila.

Tid för mig själv

Pappa är på jobbet sen drygt 2 timmar sedan och Melvin sover han med så jag har en del egentid nu. Och jag vet exakt hur jag ska tillbringa den!

Först och främst ska jag ta mig någonting och äta innan min mage tar död på mig av hunger. Därefter ska jag faktiskt ta och duscha och sedan lägga mig ner i badet med hårinpackning och läsa. Härligt? Jaa verkligen! Life is good sometimes.

Sedan ska jag faktiskt ta och lägga mig brevid mitt liv och sova! Något som jag som sagt behöver, så jag hoppas han kommer sova hela natten ut tills i alla fall 6- 7 imorgon bitti.

Nu börjar vi med mat och sedan fortsätter kvällen med härligheter! Hörs imorgon ♥



Pippi Långstrump finns på tv här borta, och det brukar Melvin ligga och kolla på! :)


Kunde inte låta bli

Detta fick komma med mig hem igår trotts att jag bara skulle handla till syster! Kunde inte låta bli..


Vit som förr

Igår var jag ju ute och shoppade presenter till syster och hon fick ett antal saker som jag tyckte om som hon kommer att få. Bara till henne har jag handlat för sex- sjuhundra så jag hoppas att hon blir glad, haha. Men det vet jag att hon kommer bli, så jag har inget att oroa mig för!

Efter att vi gått runt på stan i 3 timmar undefär rörde vi oss emot pappas restaurang för att äta. Shiit jag var aphungrig så jag kunde ätit för tre personer om det inte var för den där jäkla vitabönor maten som pappa kom med. Haha, jag är inte för sådan mat så jag åt så jag inte kände av hungern av allt annat som fanns på bordet. Bortskämd? Kanske det, men alla äter inte all mat!

När vi kom hem efter att dom stängt för kvällen så blev det i stort sätt läggdags direkt, var skit död. 
Och sov gjorde vi gaaanska länge, eller jaa vi var väl vakna ifrån 7- 10 till och från och sedan sov vi igen fram tills halv ett. Hur skönt som helst! Men ikväll blir det annat, ska lägga mig typ samtidigt som Melvin ikväll. Då menar jag mellan klockan 7- 9 (6-8 hos er). Fan jag behöver sova, har sovit dåligt och lite sen vi kom hit så jag behöver en helnatts sömn.

Men men, nu ska jag försöka natta Melvin så att jag eventuellt kan få sola lite som jag dock inte kunnat göra ett dugg sen vi kommit hit. Haha, fortfarande vit som jag vet inte vad!


RSS 2.0