Födelsedag & Gunga

I lördags så var vi också bara hemma och tog det lugnt. Inget speciellt som hände utan att vi hade en mys ikväll tillsammans med Mamma & Malin.

Igår (söndags) så var vi borta i Nacka hemma hos Mikaela, Chris & deras tvillingar, eftersom deras barn fyllde två år. När vi kom dit så blev det tårta och massa annat gott som dom båda bakat dagen innan. Och enligt mig så lyckades dom väldigt bra!
Därefter blev det en stund ut till gårds parken så att barnen deras kunde springa av sig efter allt socker de ätit. Då vi var på gården så gungade även Melvin för första gången och han älskade det! Han skrattade och hade det väldigt roligt. Så det får vi göra ofta!
Sedan blev det ingång och förbereda kvällsmat till barnen för att dom sedan skulle sova för natten. Det tar ju liksom sin tid för att ge dom mat, duscha och sedan för att inte tala om att få dom och sova. Tvillingarna tog runt 2 timmar att somna, men så blir det ibland.
Efter att dom somnat så blev det tacos middag som vi alla satt och grisade i oss. Därefter blev det att dega framför tv i drygt en timme innan vi vart tvugna att dra oss till bussen för att åka hem.

En underbar dag hade vi och mera trevligheter blir det på onsdag då vi ska ses igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (visas endast för mig)


Din hemsida/ bloggadress:


Vad har du på hjärtat?

Trackback