Tidsfördrivning

Tio första:

första bästa kompis: Mikaela
första bil: Har ingen
första kärlek: -
första husdjur: Mio, bondkatt
första semester: Cypern
första jobb: Telemarketing
första köpta skiva: Brittan
första riktiga kärlek: -
första piercing: Navelpiercing
första konser: Usher


Nio sista:

sista alkoholdrycken: Sprit
sista bilfärd: Skjutts från mamma för 2 veckor sen
sista filmen du såg: Minns inte, var så länge sen?
sista ringda telefonsamtal: Syster
sista bubbelbadet: Lääängesen
sista spelade cd: Lyssnar på Spotify
sista kyss: I helgen
sista gången du grät: Fredags
sista måltiden: Dagens middag; pasta med kyckling i teriyakimarinad



Åtta har du nånsin:

dejtat en av dina bästa kompisar: Nix
blivit arresterad: Njaa
blivit kär vid första ögonkastet: Yes
varit på tv: Två gånger. En gång i lågstadiet och en andra gång i mellanstadiet
fått ditt hjärta krossat: Både ja och nej
sagt att du älskar någon utan att mena det: Ja
haft ett one night stand: Ja.
busringt till nån: Haha, jaa!

Sju saker du har på dig:

1. Linne
2. Tjocktröja
3. BH
4. Trosor
5. Mjukis byxor
6. Strumpor
7. Smycken

Sex saker du gjort idag:

1. Vaknat
2. Ätit frukost
3. Ätit lunch
4. Gått promenad
5. Handlat
6. Lagat mat till Melvin och fryst in

Fem favoritsaker (ingen speciell ordning):
1. Min lägenhet
2. Min mobil (Xperia)
3. Min mjukis dress
4. Mina vinterskor skor
5. Min underbara vinterjacka



Tre val:
Svart eller vit: Vit
Sommar eller vinter: Sommar
Choklad eller chips: Choklad



Två saker att göra innan du dör:
1. Hitta den rätta
2. Flytta till hus & resa

En sak du ångrar:

Jag ångrar att jag inte gjorde ett annat val för ett par år sedan.

Familje besök

Gårdagen hade vi besök efter besök här hemma hos oss, vilket förståss är härligt. Först kom min mamma förbi vid halv 10 ungefär. Vi åt frukost tillsammans, snackade, umgicks och drack lite kaffe.
Sedan blev det dags för Melvin att vila och mor min ville vila hon med så jag passade på att gå in till grannen en stund för att snacka lite och umgås där.
Då klockan närmade sig 15- tiden rörde sig mamma här ifrån och "bytte" av med min syster som precis kom då hon gick.
Syster och jag snackade lite, glodde lite på datorn & tv. Bakade, åt och badade Melvin. Lite kort beskrivning sådär. Det var trevligt att ha familjen här på besök igår, men tråkigt att de inte kunde vara här samtidigt.

Idag har vi inte hunnit med så mycket ännu. Bara ätit frukost & lunch, lekt och fått besök av Upplands- Brohus som skulle åtgärda en del saker i lägenheten. Och nu ligger lilla sparven och sover middag och det skulle jag egentligen också behöva, men jag orkar inte? Hur kan man inte orka sova?! Aja, sjukt är det...

I eftermiddag blir det nog en liten promenad. Måste ta upp min såkallade träning som jag körde med förut. Den har lags på hyllan lite föör länge nu med tanke på att vagnen är hel sedan kanske en vecka sen? Så nu har jag ingenting att skylla på utan bara rena latheten. Men det ska det bli ändring på!




Stressig & mysig helg

Shit vilken stress det var igår ikväll då jag skulle få hem fin besök. Han skulle komma vid 22 till en början, men skickade sedan sms om att han skulle komma lite tidigare än det. Och sedan att han kommer redan vid 20. Så det blev ganska stressigt om man säger så. Melvin skulle i säng och jag skulle in i duschen. När jag väl står i duschen så får jag ett sms om att han skulle vara här om 25 (=NU då jag läste det). Så det blev att slänga på sig kläder och springa ner och öppna porten. Var som ett nervvrak då han väl var här och pulsen var inte lugn dirket. Det tog väl i alla fall en timme innan den sjönk till det normala.

Men men. Kvällen spenderades i alla fall med trevligt sällskap, massor med snack, snacks och även lite mys på det. En bra lördags kväll helt enkelt.

Under förmiddagen idag har vi bara tagit det lugnt och lekt tillsammans med Melvin eller rättare sagt S har gjort det. Skönt med lite avlastning. Det var som om han vore farsan, haha, men icke san icke.
Sedan drog han iväg till jobbet vid 15- tiden och då passade vi på att gå över till grannen och byta några ord några timmar.

Nu sitter jag och glor på Solsidan och bokstavligt talat dör här i soffan. Jag behöver sömn och det kommer jag att få direkt efter programet för då blir det sängen. Orkar inte vara upp längre och vill egentligen lägga mig nu men då missar jag Solsidan och de vill jag inte.


Jävla tankar

Natten blev inte så mycket sömn som jag hade hoppats på. Låg och tänkte på massor med skit som gjorde att jag inte kunde somna. Tankarna gjorde mig arg, ledsen, förbannad, besviken jaa allt möjligt. Lyckades tillslut somna men då kanske klockan var 2:30? Fan att tankarna ska börja snurra då man väl ligger i sängen och ska sova. Men men. Vaknade och var fortfarande förbannad, men fick sedan lite insikt på saker och ting efter att jag fick tömma av mig lite och det kändes bra. Så nu är jag på bättre humör och mår mycket bättre. Skönt!

Förmiddagen har varit lugn som vanligt och vi har lekt och myst. Tanken var att vi skulle handla tillsammans med min mamma nu på förmiddagen, men vi tar det på eftermiddagen istället, eftersom vi båda var sjukt trötta. Sedan blir det hem och dammsuga lägenheten. Det blir såå mycket grus och stenar överallt på gund av att jag tar in vagnen i lägenheten. Men men, bara att dammsuga så försvinner allt igen.
Därefter blir det att eventuellt baka lite och även käka middag och leka med min prins. Då Melvin somnat för kvällen ska jag ta mig en långdusch och ha lite spa och ta hand om mig själv innan en S kommer förbi ikväll.

Men nu blir det att glo runt lite på datorn och sedan kanske ta sig en powernap.


Lite sömn påverkar humöret

Idag har vi i alla fall tagit dagen och tiden som den kommit. Under förmiddagen har vi bara varit hemma och slappat, busat, lekt och bråkat. Sedan blev det lunch och vi åt lite mat och sedan la jag Melvin för att vila lite och då passade även jag på att vila lite. Inte för att det blev så mycket vila, med tanke på att jag aldrig somnade utan låg halv vaken hela tiden och somnade PRECIS när lillskiten vaknade. Men men, en liten powernap fick jag mig i alla fall.
Fram emot eftermiddagen vid 15- tiden drog vi tillsammans med Malin (min granne) iväg till både Coop och Lidl och handlade. Så nu har jag det gjort och det är härligt. Dock behövs det inhandlas lite prylar till Melvins kalas och för kommande veckans måltider. Men det får jag inhandla på måndag/ tisdag då dom resterande pengarna kommer och räkningarna blivigt betalda.
Men i alla fall.. Sedan har vi bara varit hemma och myst och nu ligger prinsen och sover sen ett par timmar tillbaka och det ska jag strax också göra. Först blir det att kolla klart på Let´s dance och sedan sängen. Det har blivigt allt för sena kvällar och det påverkar mitt humör vääldigt mycket och går tyvärr ut över Melvin då han trottsar. Inget neggativt så, men att jag ryter till lite för mycket och stör mig på minsta lilla. Så det blir en tidig kväll idag så att jag blir bättre i humöret piggare imorgon.




Mobil krasch

Alltså fyfan... Ni ska bara veta vad jag råkade göra igår!!?! En del av er kanske redan vet om det men endå..
Skulle i alla fall uppdatera mobilen eftersom jag struntat i och göra de på kanske 3 månader om inte mer. Men det ville inte fungera och programet stod och laddade (utan att överdriva) i kanske 1 timme, så jag stängde ner programet och skulle börja om. Men jag fick inte på mobilen igen! Det stod något helt konstigt på skärmen. Helt sjukt. Mobilen var helt omöjlig att sätta på men efter 2- 3 timmars försök med att försöka uppdatera den och allt möjligt så fick jag äntligen på den igen. Och innehållet i mobilen är INTE alls som förr. Det ser mer ut som en blandning mellan Samsung Galaxy & IPhone.. Men men, snyggt är det men fattar inte ens hälften ännu. Det kommer med tiden. Fast jag kommer i den kommande veckan att skicka in den på servis och då kommer väl alla mina program och ALLT försvinna IGEN.. Bara att försöka komma ihåg allt jag hade och fixa tillbaka de sen då jag fått tillbaka telefonen. Innan jag skickar in den måste jag i alla fall fixa så att jag har alla mina nummer på kortet och inte bara i mobilen. Kommer bli handikapad annars!

 


Att leva med dig är det bästa som finns




Den lugna torsdagen

Dagen har startat lugnt och skönt, vilket har varit behövligt. Min mamma har för ett tag sedan varit här på besök och tog en kopp kaffe och bytte ett par ord. Men hon var tvungen att gå efter en stund med tanke på att hon ska och jobba senare i eftermiddag.
Melvin sover och jag håller på att förbereda dagens måltider, som kommer bli hemmagjord vegetarisk ärtsoppa. Men det verkar inte riktigt bli så som jag vill ha det, så vi får se om det blir det tillslut i alla fall.

Lite senare i eftermiddag ska jag ställa mig och laga lasagne till Melvin som jag tänkte att han ska få till middag och även frysa in det som blir över.
Sedan finns det inte så mycket mer planer för idag, mer än att umgås en hel del med min lilla unge och underhålla honom så gott det går. Kanske kommer gå in till grannen en stund och snacka lite och låta honom leka med hennes barn ett tag också.

Ska återgå till min såkallade "ärtsoppa" nu. Höres senare!


Nelly och jag för ett par år sedan


Fuskbyggarna + Grovstädning

Planerna för idag var att vi skulle träffat Sanaz men hade tydligen ingenting att åka på och hon skulle inte hinna komma hit så det blev ingenting av det. Tråkigt, men vi hoppas på bättre nästa gång.

Så jag bestämde mig att grov städa hela lägenheten och det tog ju verkligen HELA dagen. Började väl vid 9 och blev klar vid 16. Visst tog jag mig lite pauser då och då och höll inte på konstant hela tiden. Blev några cigg emellanåt, lite lek med Melvin, även lunchlagning och sedan även en liten facebook paus. Det tog i alla fall sin lilla tid och rent blev det verkligen. Dammade och skurade hela köket inuti, på och över alla skåpen. Jag trodde det skulle vara rent i en lägenhet då man flyttade in. Men nu när jag verkligen grovstädade så såg jag såå mycket som inte var rent. Därav att det tog sin tid också.

Nu sitter jag och tar det lugnt och kollar lite på tv innan jag ska strax ska krypa ner under täcket och sova. Känner att denna städning tog mina krafter så det ska bli skönt med sömn kan jag lova.
Jag ska nog gå och lägga mig redan efter Byggfällan som slutar om drygt en kvart. Lika bra att ställa in sig på det så ligger man i sängen 22:30 i alla fall. Alltid så med mig, tyvärr. Dröjer ett tag innan jag lägger mig. Jag ska göra de, de, de & de innan. Haha..

Aja nog om detta. Nu ska jag ta mig en cigg och sedan fortsätta kolla klart på programet.



11 månader


Grattis min PRINS på din 11 månaders dag!
Bara EN månad kvar tills du är ett år och det är sjukt vad tiden har springit förbi snabbt.
Det känns som igår du föddes och slängdes upp på mitt bröst efter en förlossning på 14 timmar.
Men det var så värt smärtan så det är inte sant.
Skulle kunna göra om det om det skulle vara så,
för du är det finaste och bästa som hänt mitt liv!
Jag älskar dig mer än någonting annat på denna jord.
Att just DU skulle bli min son är helt underbart.
Jag älskar varje liten del av dig, allt du gör och allt du kommer göra,
så kommer jag alltid att finnas vid din sida oavsett vad.

Jag har älskat dig sen första dagen jag fick redan på att du var påväg,
då du var lika liten som en ärta och låg och grodde i min mage.
Och jag kommer alltid att älska dig genom hela livet, tills mitt hjärta inte slår.
Men även då kommer jag fortfarande älska dig och vaka över dig i himmlen så att ditt liv perfekt! ♥


Kärleken går inte att beskriva med ord ♥





Fullt schema

Dagen har vi spenderat tillsammans med Nathaline och Novelia hemma hos dom i Brunna. Snackade, umgicks, lekte och fikade. Så som det ska vara.
Dock kunde vi inte stanna så länge eftersom klockan blev förmycket och vi skulle hinna förbi min syster och mamma en snabbis innan vi sedan skulle iväg handla innan vi skulle åka hem.
Vi hann med allt men middagen fick bli lite senare än vanligt, men det skadade oss inte.

Nu ligger min prins så sött i sängen och sover och har gjort det sedan 19:30 ungefär. Strax ska jag med ta och lägga mig så jag orkar morgondagen. Har fyllt upp hela dagen.

♦ Morgonpromenad efter frukost
♦ BVC innan lunch
♦ Handla de resterande vi inte fick med oss idag
♦ Hem till mamma och lämna hennes grejer hon glömde här
♦ Träffa Sandra & Ticke därefter
♦ Hem och äta middag, städa & skura

Som sagt så står det en del på morgondagens schema och det är faktiskt lika bra att lägga sig så att man har kraften och orken att palla med allt.

10 timmars sömn

Hela denna helg har varit helt faktastisk.
Som ni vet var min mamma här i fredags med mig och både myste och umgicks med mig och Melvin.
Lördagen bjöd också på liknande fram tills klockan 21 då jag gick över till min granne och började förfesta. Vi skulle nämnligen ut tillsammans för första gången och det blev verkligen en lyckad kväll.
Drack, dansade och fuckade ur helt enkelt. Så som det ska vara när man är ute med sina vänner. Vi var i alla fall på Sportbaren här i kungsängen så det var nära hem om det skulle vara något.
Efter stället stängde gick vi hem till Malin (min granne) och fortsatte där ett tag tills att jag kände att det var nog och gick hem. Det var ju inte direkt långt för mig att gå hem, utan bara ut i trappuppgången och sedan gå en meter och så var jag hemma. Härligt!

Gårdagen var en sådan där bakis dag som man bara låg och dog överallt i lägenheten. Försökte vara social med mamma och Melvin, meen det gick väl sådär med det. Men gjorde i alla fall mitt bästa.
När mamma åkte hem så blev det middag för Melvin och sedan lite lek och därefter sängen för honom. Då han sov passade jag på att ha lite egentid i soffan och glo på tv. Det blev inte länge jag kollade innan jag gick in och sten dog i sängen jag med. Så dessa 10timmars sömn som jag fick mig inatt var guldvärda! Mår toppen idag, men har ont i tinningen? Undra varför. Men det går nog förhoppningsvis över under dagen.

Mysfredag

Dagen har spenderats hemma i lugn och ro tills efter lunch då vi åkte iväg och hämtade ut bilderna vi tog på Melvin då han blev 9månader. Dom blev jätte bra. Nu blir det bara att köpa ram och sätta upp de på väggen.
Efter vi hämtade ut korten åkte vi till mamma och hälsade på där ett tag och sedan åkte vi tillsammans hem till oss. Mamma följde med och nu sitter vi i soffan och slappar framför tv med fulla magar av den otroligt goda middagen som jag tillagade. Det fick bli fläskfilé med basilikasås och fullkornsspagetti. Mums!

Strax blir det postkodmiljonören och därefter blir det Let´s dance, med grönsaker och dipp.
Ha en skön kväll, liksom vi kommer ha det!


Ett år sedan

Shiit vad klockan rann iväg nu helt plötsligt. Senast jag kollade på klockan var den 21:15? Och nu är den 00:06?
Tiden springer verkligen iväg då man håller på med något som man tycker om.

Skrivaren kom ju som sagt idag och jag har installerat den, fixat och grejat med Melvins papper från hans födelse och allt och lagt in det i plastmappar och satt in det i en pärm. Det känns verkligen skönt att jag har det gjort nu. Har tänkt på det ett bra tag och äntligen så fick jag det gjort.
Har även fixat med hans ram han fick av Sanaz och hennes mamma förra julen med bilder på honom då han var 1, 3, 6 & 9 månader. Det saknas ETT kort och det är då han är 1år. Och det är inte långt kvar tills jag kan lägga in det sista kortet heller, drygt 1 månad.

Det är sjukt vad detta år har gått fort. Det var vid denna tid förra året jag var höggravid och i stort sätt satt hemma med julmust i MÄNGDER och ät cheeseballs med antingen Malin eller Sanaz och väntade på att Melvin skulle ploppa ut. Det var verkligen mysigt med den där magen och jag saknar att vara gravid.. Men det kommer MINST ett barn till in i mitt liv det VET jag. Men när är frågan. Tiden visar sig då den RÄTTE kommer in i vårat liv.


110113

Dom som jag beställde skrivaren av ringde mig precis och frågade om jag är hemma i eftermiddag vid 17- tiden eftersom mitt paket kommer levereras hit då! Och självklart kommer jag vara hemma då, kommer i stort sätt vara hemma hela dagen och fixa här hemma så det passade perfekt att det kommer idag. Skönt.. Kan inte säga det för många gånger, jag kommer kunna skriva ut mina egna papper och kopiera och allt sådant och slipper nu åka till min mamma och göra det. Frihet!

Ska nu dra iväg ett mail till honom jag talade med igår angående bagerijobbet så att han får det och kan läsa det. För om jag inte gör det nu så kommer jag glömma bort det eller så blir det aldrig gjort.
Sedan blir det att dammsuga och plocka lite saker som sagt. Därefter blir det att laga lite lunch till både mig och Melvin. Vet ej vad jag ska laga till honom ännu, men jag ska i alla fall äta fiskgratäng. Kanske han ska få samma eller om jag gör något annat till honom. Det får vi se då helt enkelt.


Jag ÄLSKAR dig, min prins!


Photosmart!

Klockan tickar och jag kan inte slita mig från datorn. Jag vet inte vad det är med mig och datorn. När jag väl sätter mig så snöar jag in mig totalt. Det är inte det bästa men vad ska man göra? Ni tänker väl, det är väl bara att stänga av och sedan lägga sig. Men ibland är det inte så lätt. Speciellt inte när man är helt fast i en grej som man håller på med.

Har i alla fall sökt en del jobb idag och hoppas på det bästa. Ringde även ett bageri som jag praktiserade på för ett tag sen och frågade om arbete och för tillfället så hade dom ingenting att erbjuda och ska återkomma till mig när dom har något tillgängligt. Jag hoppas på att jag kommer få jobb där med tanke på att det är ett ställe jag verkligen trivs på och känner mig som hemma. Så vi håller tummarna!!

Ringde även min försäkring angående min mobil som jag skulle skickat in för flera månader sedan men det har inte blivigt av, så nästkommande vecka KOMMER jag att skicka in den. Och jag hoppas att jag får tillbaka en hel och fin mobil sen.

Vet ni vad jag mer har gjort?
Jag beställde hem en Photosmart skrivare från HP. Äntligen kommer jag att ha en egen skrivare och även kunna skriva ut mina egna bilder. Skönt att slippa betala massa pengar på olika sidor för att skriva ut bilder, nu kan jag liksom göra det hemma istället.
Vi får se om den kommer denna vecka eller om den kommer i början av nästa. Jag hoppas på denna vecka, gärna imorgon!

HP Photosmart CN216B


Nytt jobb?!

Jaa, ni sitter jag här hemma och viket all tvätt som vi fått tvättat nu på förmiddagen. Tyvärr blev inte allt torrt så jag var tvungen att hänga upp 2/3 av tvätten här hemma. TUR att jag köpte mig ett tvättställ så att jag kan göra det, för hur fan skulle jag annars gör? Hänga tvätten överallt runt om i lägenheten? Haha, skulle ju inte se så trevligt ut om man säger så. Men men. Nu hänger den i alla fall på rätt plats.

Melvin vilar och jag ska ta och vika klart tvätten och sedan ska jag sätta mig och söka lite mer jobb. Har inte fått svar av något av de jag sökt innan och nu börjar jag bli stressad på grund av att mina mammadagar börjar ta slut och jag måste ut i arbetslivet igen. Klart har jag lite ångest över det med tanke på att jag blivigt van att vara hemma hela dagarna tillsammans med min prins och umgåtts med honom. Och nu om ett par månader är det slut med det och kommer bara träffa honom på eftermiddagarna efter både dagis och jobbet. Tragiskt, men det är ju tyvärr så samhället är.

Skulle egentligen redan börjat arbeta nu på fredag igen på min deltidsjobb, men eftersom både mamma och Malin har annat för sig den dagen så blev det inget med det.
Jobbet ville dessutom att jag skulle börja jobba varje helg som jag är anställd som, men eftersom jag inte kan ha barnvakt nu varje helg så föreslog jag att jag kunde jobba varannan helg tills jag känner mig redo att börja jobba igen som vanligt. Meeeen det gick tydligen inte... Så jag sa att vi då får vänta tills mina dagar är slut så får jag börja jobba då som vanligt. Faaan liksom, jag som ville ha lite plus i kassan, men tydligen så gick det inte för dom.

Aja, jag har heller ingen stor lust att gå tillbaka till detta jobb endå med tanke på en del omständigheter som hänt. Så därav anledningen också att jag sitter som en idiot och söker jobb för att jag vill ha något arbete jag trivs på. Visst dom jag arbetar med på helgen är helt underbara och vill jobba med dom. Men det handlar inte om dom anstälda eller personalen, utan om deras handlande i visa situationer...

Nej dags att fortsätta med tvätten och sedan sätta igång med jobbsöket.

Pajad vagn

Vilken jävla dag.. Visst den började hur bra som helst, men slutade fördjävligt!
Dagen började med att mamma promenerade hit och sedan tog vi oss en promenad bort till henne för att äta lunch och umgås där ett tag.
När klockan rullade på och vi hade vilat ett litet tag och vi skulle röra oss bort till Coop och sedan ta oss en promenad hem så pajar vagnen?! Jag har ju en trehjulsvagn med dubbelhjul där framme och ett av de främre hjulen bara lossnade då vi var påväg till affären. Och jag säger TUR att det inte hände då vi var påväg hem till oss eller något och jag inte kunde få hjälp. Så det blev bara att vända tillbaka till mamma och försöka fixa ihop hjulen, meen det gick inte. Skit kul. Så nu har jag ingen vagn, eller joo har ju del andra vagnen som jag ordagrant hatar men den får jag använda tills jag fixat denna.
Ska ringa affären jag köpte vagnen på imorgon och kolla om dom fått tag på deras leverantör så att dom kan åtgärda vagnen igen. Om det inte går, så kräver jag en ny vagn!!


Rent och luftigt

Har för ett tag sedan lagat lite mat till plutten och fryst in. Denna gång fick det bli lax med massa tillbehör och rödspätta med massa tillbehör där med. Det blev dock inte så många burkar som jag trodde (som vanligt), men det blev i alla fall 8 st. Imorgon blir det att laga mer mat och frysa in till honom. Lagret jag hade i frysen börjar ta slut så det är lika bra att fylla på nu innan allt är slut helt och jag inte har ett smack till honom.

Idag har vi bara varit hemma och slappat. Ville att träningsvärken skulle försvinna helt och det har den gjort idag, vilket jag tycker är skönt. Så imorgon fortsätter tränandet efter 1½ dags vila.
Vi har i stort sätt bara lekt, umgåtts, badat, sovit och ätit idag. Det man i stort sätt gör om man bara är hemma.
På eftermiddagen fick vi besök av moster och hennes kompis, så jag passade på att sno med mig Veronika (systers kompis) ner till grovsoporna så att jag kunde slänga dessa kartonger som stått här i v-rummet ett bra tag nu. Så nu känns det renare och mer luftigare här inne.

Aja, nog om det. Klockan är mycket och jag ska faktiskt ta och lägga mig. Gonatt mina vänner!


Sällskapssjuk

Lillplutten ligger och vilar och jag spenderar tiden vid datorn medans jag kan i lugn och ro.
Hur ser planerna ut idag?
Tanken var ju att vi skulle åkt till IKEA som sagt, men ingen av dom jag skulle gjort sällskap dit ut med kan så jag skippar det och åker dit nästa vecka då jag får lite mer pengar.
Så dagen ser rätt så lugn ut. Vet inte heller om jag ska ta mig en promenad med tanke på att jag har vääldig träningsvärk i mina ben och kan knappt böja mig ner. Det är bara possitivt. Kanske ska jag vila en dag och köra på imorgon igen?! Vi får se hur det blir.
Men en hemma dag med massor med bus och lek kommer det i alla fall att bli. För Melvin är väldigt sällskapssjuk för tillfället och ska vara med mamma konstant hela tiden. Spelar ingen roll om jag sitter på toa, sitter i soffan eller går runt i lägenheten så ska han vara EXAKT där jag är och helst på eller i min famn. Kanske är det fler tänder på g eller så är det en sjukdom som lurar och snart bryter ut. Vi hoppas på tänder, för sjukdom är inge roligt alls!

Så dagen blir att spendera tillsammans med min underbara son helt enkelt.


Mitt liv





Träningen ger framsteg!

Nu får jag verkligen be om ursäkt för denna usla uppdateringen. Men det har dels berott på att jag har fullt upp med matlagning, passa en grinig unge, tränar och tar mina oändliga promenader dagarna långa. Men detta gör jag med glädje och har liksom lagt bloggen åt sidan som ni som sagt märkt.
Jag ska göra mitt bästa gör att i alla fall slänga in ett inlägg om dagen för er.

Vad har vi gjort denna vecka?
Joo vi har väl i stort sätt bara varit hemma, gått massor med promenader och tränat sig fram i snön och sedan lagat en hel del ny och väädligt god mat. Det är väl i stort sätt vad vi har gjort. Men dagarna har i stort sätt bara sprungit iväg. Och alla denna träning som jag har hållt på med denna vecka och alla dessa promenader har gjort att jag har grooot träningsvärk i hela kroppen. Så det har ju i alla fall gett resultat och har redan förlorat en del kg så det är bara possitivt. Men än är jag inte klar och vill heller inte sluta. Jag trivs faktiskt med träningen och det hälsosamma livet som jag nu har börjat med.

Nu är det fredag och det innebär fredagsmys framför tv. Så nu sitter jag här framför tv och kollar på Let´s dance och äter morötter & gurka och dippar. Mums. Självklart är hela lägenheten full med tända ljus också.
Efter Let´s dance blir det sängen för min del. För imorgon ska jag eventuellt ut till IKEA. Malin & Emma och Linda & Elvira som jag skulle åkt ut med kan inte komma med med tanke på att Emma har kräksjukan och samma sak med Linda och hennes familj. Så vi får se om jag kanske åker ut med Sandra istället.
Annars blir det en lugn hemma dag. Fast inte helt lugn med tanke på att det ska bli både promenad och hemma träning såklart. Men utöver det så blir det en lugn dag!


Lite utav det jag nuförtiden äter, nyttigt men samtidigt otroligt gott!



Fredagsmyset


Sladden

Jag har medvetet inte uppdaterat bloggen på grund av att jag glömt sladden inne i sovrummet där Melvin ligger och sover och vill inte gå in och hämta sladden och eventuellt väcka honom. Så det blir en uppdatering imorgon, bara så ni vet!

Gonatt

Vad tänkte jag med?

Trodde jag på fullaste allvar att jag skulle kunna sluta röka, äta rundare, inte äta sötsaker och dessutom börja träfa på samma dag??
Vad tänkte jag med egentligen?

Jag har varit som ett oskmåln idag och har dessutom kallsvettats som en gris bara för att jag inte har fått röka. Tillslut fick jag nog och gick ner och köpte mig ett paket. Men träningen har jag i alla fall börjat med, dessutom och äta sundare och inte äta sötsaker. Så jag kör på dessa 3 målen först och främst tills att jag känner mig säker och stabil med dem sen kör jag på rökningen.
Inga sötsaker har åkt ner i magen på mig idag i alla fall utan bara nyttigheter och det är jag stolt över.

Sitter just nu och glor på olika recept som jag ska kunna laga mig i veckan och veckorna framöver som inte innehåller allt för mycket onyttigt och som är i stort sätt smal mat, men endå gott. Lyckades hitta några gottiga igår, men ska söka mer idag och se om jag finner fler.


Några nyårslöften?

Det har i alla fall jag!

1: Sluta röka (igen)
2: Börja träna (vill få bort dessa graviditets kilon som är kvar)
3: Äta sundare & oftare
4: Inte äta så mycket skit som jag gör nu, dvs. godis osv.

Tanken var först att jag skulle börja med alla dessa löften på nyårdagen (det är ju det som kallas för nyårslöften), men då jag sedan tänkte efter så ville jag starta dessa då en ny vecka börjar, det vill säga imorgon. Det skiljer sig ju endå bara två dagar. Så istället för den 1:a så blir det från och med den 3:e januari.
Så imorgon börjar mitt nya, sunda, hälsosamma och goda liv!
Önska mig lycka till.


Veckoschema

Dagen har inte bjudit på speciellt mycket.
Har tvättat, snackat med pappa & släkten på msn och sedan har vi väl inte gjort så mycket.
Bara varit här hemma och tagit det lugnt. Ville egentligen göra något annat idag än att bara vara hemma, men eftersom Melvin inte var på sitt bästa humör så fick det bli som det blev. Imorgon är det en ny vecka och det innebär nya uppgifter. Jag kanske ska åka iväg till Barkarby handelsplats och glo runt lite imorgon, men vi får se om lillen är på ett sådant humör att vi kan tillbringa en dag där. Om han inte är på humör så får det bli en del spring upp och ner med dessa jävla kartonger som står här i vardagsrummet ifrån förra veckan då jag kom hem med mina möbler. Det är dock en bit att gå till grovsoporna och det är inte det lättaste att ta med sig allt på en gång heller och definitivt inte lätt att ta både Melvin i vagnen och sedan dessa stora kartonger. Så vi får se hur det blir och går. Kanske får tvinga hit någon som kan kolla till Melvin medans jag springer fram och tillbaka eller om jag försöker själv på bästa möjliga sätt.

Men men, det är morgondagens beskymmer.

Nu ska jag gå ut och ta mig en cigg (den näst sista jag har kvar och kommer röka) innan jag tar och skriver ner ett litet schema på de kommande veckornas utseende eller hur jag ska förklara mig.. Sedan är det sängen som väntar för min del!



Nytt år, nya vanor

Gårdagen var fullsmockad innan vi skulle börja fira in det nya året.
Planerna var ju att jag skulle gå ut med Sandra på en klubb inne i stan, men eftersom min mamma skulle iväg och fira in nyårsafton tillsammans med några vänner så hade jag ingen barnvakt. Så utgången sket sig och det var lite synd, men men.
Vi bestämde oss istället för att gå hem till Linda och hennes familj och några av deras vänner istället och fira in det nya året med dom. Och det var verkligen trevligt! Vi satt och spelade massor med sällskapsspel, snackade massa skit och drack några drinkar. Inte för att det blev så mycket dricka för min del, med tanke på ett Melvin låg och sov inne i Elviras rum så ville jag inte dricka mig berusad så att jag inte skulle ha kontroll över mig själv eller hur jag ska förklara mig. Så det blev två drinkar (3 med vatten) som jag hade under hela kvällen och det räckte för mig. Ni som känner mig skulle bli chockade om ni var med mig igår. Haha..
Men underbart rolig kväll/ natt hade vi tillsammans i alla fall och det är huvudsaken.

Många timmars sömn fick man dock sig inte med tanke på att vi (jag) somnade vid 05- tiden och vaknade vid halv 10 har jag för mig att det var (eller om det var tidigare) av att Melvin låg inne i rummet och pratade. Så jag gick upp och gjorde dom vanliga morgonrutinerna som vanligt trotts att vi inte var hemma.
Sedan satt vi hemma hos dom ett par timmar under förmiddagen innan vi började klä på oss och tog bussen hemåt.

Här hemma har vi inte gjort så mycket sen vi kom hem. Vi har båda ätit, lekt, dansat och sedan har jag även plockat undan all julpynt jag hade framme och gick ner med det i källaren. Inte för att det var så mycket jag hade framme men endå. Det är som sagt nytt år med nya vanor och nytt liv.

Nu sitter jag i alla fall här i soffan och glor på tv medans Melvin ligger och sover för kvällen. Och sova för kvällen kommer jag också strax att göra. Ska bara kolla klart på programet och sedan ta mig en snabbdusch och därefter blir det sängen direkt för mig. Jag behöver sömn efter gårdagens/morgonens händelser.

Hoppas eran nyår var lika underbar som våran varit!
GOTT NYTT ÅR på er

RSS 2.0