Lika bra att börja i tid

Alla här i lägenheten ligger och sover, medans nattugglan Emily är vaken. Men jag funderar på att släcka jag med snart.. Ligger just nu i soffan och glor runt på tv, och det finns inte mycket roligt att se på tyvärr.

Aja, skit samma. Vad har vi gjort idag?
Joo dagen började väldigt segt med att leka med barnen, ge dom frukost och sedan försöka få dom till sängs. Och det var fan inte lätt. Ena ungen var värre än den andra. Men efter 2 timmars försök att gå Melvin att sova så somnade han tillslut, men sov dock bara i 30 min max.

Efter en del bråkande hemma med barnen blev det dags för oss att göra oss klara och bege oss ner till stan för att sedan ta tåget till Linköping.
Väl framme i Linköping så hade vi drygt en timme över innan vi skulle möta upp snubben med stolen. Så vi tog oss en runda o stan och gick förbi en affär som hette "klippet" och undrade om man kunde hitta något "klipp" där inne. Och oojaa det gjorde man verkligen! Önskade det kunde finnas en sådan lägenheten uppe i Stockholm.
Det jag fyndade där var bland annat 3 julklappar till Melvin och sedan 3 saker som jag behöver hem till lägenheten. Billigare och bättre..

Vad vi mer har gjort idag, är att ha handlat mat inför ikväll och sedan gick vi runt i affärerna och glodde runt. Hittade bland annat ett par skor till lillen från HM som jag inhandlade till honom (bild kommer upp imorgon). Sedan så blev det att bege sig hemåt så snabbt vi kunde, med tanke på att klockan redan hunnit bli strax över 19. Och det innebär trötta, griniga och trottsiga ungar. Jag behöver inte förklara mycket mer, ni förstår nog!

Nu ska jag med ta och stänga av mobilen och släcka för kvällen. Det är ju en dag imorgon också, med tacos & Idol, myspys! Natti natti.... ♥

Test test och åter test

dsc_0229

Godiset jag och Maria köpte oss igår. Dock är detta bara min påse och Marias påse är minst lika full den också. Fast idag är en del borta, men långt ifrån allt. Vilket är skönt. Ingen ångest liksom..


Sovrutinerna som bort blåst?

Melvin försöker att sova i sängen och Cornelia sitter i barnmatatolen och leker medans vi föräldrar sitter och umgås med varandra. Vi får hoppas att Melvin somnar snart, i alla fall så att han får sova i 30 min. Annars blir han så jobbig och gnällig. Hoppas han får sova snart. Stackars lilla prinsen!

Om ett par timmar ska vi åka iväg till Linköping och köpa en bilbarnatol till Cornelia och sedan åka hem igen. En snabb vistelse i en till stad. Tanken var att vi skulle kolla i affärerna där innan, men vi hinner det dock inte idag, med tanke på att vi ska vara där vid 15. Så det blir bara fram och tillbaka.

Vad vi hittar på ikväll är en bra fråga. Det blir väl som igår kväll. Bråka brnen till sängs. Jag hoppas hoppas att Melvins rutiner INTE kommer rubbas på grund av att vi är här och att han inte kan sova ordentligt. Annars är det att börja om med rutinerna. Fyfan alltså om det blir så!
Aja, ska inte säga förmycket innan något inträffat. Ena sov rutinen är rubbad dvs. sovtiden vid 9- 11. Han har än inte somnat och det har endå gått snart 2 timmar..... Suck!

Nej nu ska jag ta och börja fixa iordning mig inför dagen ärenden. Hörs senare! ♥

1.300kg lösgodis

Efterlyst på tv och 1.300kg godis & julmust = en fullbordad kväll.

Vi kom fram till Norrköping vid halv 1 och blev då mötta av Maria och Cornelia vid stationen. Vi begav oss direkt till sjukhuset här eftersom dom hade en läkartid vid strax efter 14, pågrund av att Marias dotters mage inte är på sin bana. Dock gjorde dom inte så mycket utan bad henne sluta med mjöljprodukter om det skulle vara det.
Iallafall så gick vi sedan snabbt förbi hemma hos henne och dumpade av min och Melvins resväska innan vi tog oss en, vad vi trodde, en kort promend men den visade sig att ta 1 timme. Vi skulle bara bort till Coop och handla mat till barnen och sedan lite gott till oss själva. Dock blev det inte lite gott, utan 1.300kg lösgodis var! Shit säger jag bara.. Förhoppningsvis kommer det räcka under hela tiden vi är här på besök, annars är det skrämmande vad glups man är..

Sitter just nu uppe själv här hos dom med tanke på att Cornelia inte kan sova själv. Lite synd att man inte hinner umgås på grund av det. Och sedan vaknade även Melvin för ett tag sedan på grund av att Cornelia skrek, så nu ligger han pigg och babblar. Suck! Hoppas han somnar om snart..

Jag ska nog också lägga mig snart och sova. Det blir nog att kolla klart på Efterlyst och sedan släcka. Men men, imorgon kanske det blir en mer föräldra kväll!

Aja, ska fortsätta kolla klart på det sista av programet nu. Hörs imorgon igen, natti! ♥

Uppdatering & förberedelse

Sitter just nu på bussen påväg hem ifrån mamma. Var förbi där en snabbis och hämtade en väska till resan. Vi åker ju trotts allt imorgon, så det blir hem och packa då vi kommer hem.

Varför jag inte uppdaterat dom senaste dagarna beror på att vi har haft fullt upp hela tiden.
Som i söndags till exempel så träffade vi Sanaz inne i stan och käkade lunch tillsammans, gick runt lite i stan och sedan fikade vi innan vi skiljdes åt.. En helt underbar heldag på stan med min älskade vän helt enkelt!

Sedan igår så hade vi eller rättare sagt jag hade tvätt tid på förmiddagen fram tills lunch och sedan så åkte vi hem till min mor och hälsade på henne en stund tills att vi sedan åkte upp till Kungsängen och uträttade några ärenden. Därefrer åkte vi först till Lidl och handlade lite prylar till lägenheten och sedan åkte vi vidare till Coop och fortsatte och handla där. Sedan vart det dags att åka hemåt. Klockan hade redan hunnit bli 19, vilket vanligtvis är Melvins sovtid. Så det var bara att sätta sig på bussen och åka hem.

2 timmar senare....

Sitter just nu här hemma i lägenheten och har precis fått Melvin att sova. Det blev mat och bad direkt då vi kom hem. Han kan ju inte åka dit bort imorgon och inte vara ren heller. Så nu luktar han gott och är ren och fräsch. Hihi.
Håller just nu på att packa kläderna och prylarna som vi ska ha med oss ner. Förhoppningsvis får allt plqts i väskan, men det tror jag nog. Då jag packat klart ska jag med ta mig ett bad. Har inte badat på evigheter så det ska bli väldigt skönt. Efter det så blir det sängen direkt! Vi ska upp tidigt imorgon för att hinna med tåget.

Nej, nu måste jag fortsätta så att jag blir klar någon gång. Gonatt allesammans! ♥

Min skatt ♥


På besök

Igår hade jag varken tid eller ork att uppdatera, men nu sitter jag hemma hos min mamma och passar då på att uppdatera lite grann. Har fyllt på eftersom med bilder, så det är bara att skrolla ner så ser ni en del bilder.

Men men igår så var vi hemma i stort sätt hela dagen och busade dagen lång tills att det blev dags för oss att bege oss tillsammans med min lägenhets "partner" till Willy´s och handla inför kvällen och en del inför månaden. Vi skulle äta tacos tillsammans och glo på Idol. Så vi handlade med oss det som saknades till tacosen och sedan, julmust och lite godis tills kvällen. En riktig härlig kväll var det. Synd att Idol var så kasst som det var igår, men men hoppas på bättre tema nästa vecka!

Idag har vi också i stort sätt bara tagit det lungt och bara varit hemma, i alla fall på förmiddagen. För vid 13- tiden åkte vi hitåt och mötte moster Malin vid busshållsplatsen då vi tog oss en liten promenad bort till Coop där vi handlade lite småsaker. Köpte på mig lite småkakor som jag ska ha till dopet och sedan några andra småsaker som jag behöver till hemmet. Lika bra att köpa på sig lite pö om pö istället för att lägga ut allt direkt sen.

Nu sitter jag i alla fall och väntar på att Malin och Melvin ska komma tillbaka ifrån deras promenad som dom tagit tillsammans. Ringde Malin för en stund sedan och då hade tydligen Melvin somnat. Stackaren var super trött. Han har inte sovit någon middag i eftermiddags så han var nog aptrött. Dock är det inge bra att han sover nu, för då dom kommer tillbaka så är det dags för middag och seen får han sova. Men men lite förändring får det väl bli idag.

Aja, nu ska jag ut och ta mig en cigg. Vi hörs evetuellt av senare ikväll, annars imorgon! ♥

Ibland har man så fel

Ligger just nu i soffan och dör. Är så jävla trött och förstår inte varför. Har till och med vilat i två timmar idag och då brukar man väl bli pigg? Nej jag blir bara ännu tröttare. Det blir nog en väldigt tidig kväll idag för min del. Det är väl lika bra de eftersom vi ska tillsammans med Linda & Elvira gå till öppnaförskolan imorgon förmiddag. Vilken tid vi går dit har vi inte bestämt ännu. Men det blir väl runt 10- 11 som vi ses.

...... 4 timmar senare.

Haha, jag glömde bort att jag höll på att skriva här. Saker kom emellan så jag blev tvungen att avsluta. Men men.

Ligger just nu i sängen och ska precis sova. En tidig kväll blev det dock inte och imorgon kommer det inte bli det heller. För då är de Idol. Ska faktiskt äta tacos och glo på det tillsammans med min lägenhets partner eller vad man ska kalla henne.
Jag som var så neggativ att det skulle flytta in någon och började snacka massa neggativa saker, så visade det sig att hon är jätte trevlig. 5 ungar har hon samt 3 eller 4 barnbarn. Ibland kan man ha fel. Man ska nog inte uttrycka sig förtidigt innan man vet något om någon.

Men men, nu ska jag stänga av telefonen och sova. För imorgon har vi mycket att se fram emot! Natti natt.. ♥

Inget favoritställe!

Jag tar och skriver några rader nu innan jag tar och kryper ner i sängen för idag.

Vi var tillsammans med Linda & Malin på öppna förskolan idag och lekte och lämnade in massa kläder som jag inte ville ha kvar från då Melvin var liten. Som tur var så kollade jag igenom kassarna innan vi åkte, för jag hittade en del kläder där som jag ville spara.
Men i alla fall så var det trevligt på öppnaförskolan. Dock var det lite litet, man gick typ på varandra. Det är inget ställe jag går till igen frivilligt själv, går hellre till dom som ligger här i kommunen. Närmare, större & mysigare.
Lite lustigt var det att Ellen & Lucas var där just idag då vi var påväg dit. Jag hade tänkt fråga henne om hon ville komma med dit, och så är hon där då vi kommet dit. Snacka om sammanträffande! Skit kul att träffa dom igen.

Sen har vi inte gjort så mycket mer idag. Varit hemma och tagit det lugnt.
Juste, idag flyttade det in en äldre kvinna i lägenheten vi bor i. Snacka om omställning och lite jobbigt. Är van att bo själv nu och så kommer de någon och flyttar in. Aja, bara att vänja sig och tänka “snart kanske vi får lägenhet“. Men det är inte så kul att dela bostad med någon man inte känner. Som sagt så är det bara att vänja sig.

Imorgon blir en lugn dag hemma tror jag. Ingenting är planerat och det är skönt ibland. Ta dagen som den kommer helt enkelt.

Nej nu blir det att avrunda här för ikväll och glo på nyheterna och sedan sussa. Gonatt på er! ♥

Dunset från sovrummet som fick mitt hjärta att stanna!

Sitter och tar igen mig i soffan ett tag innan det blir dags för sängen. Men det dröjer inte lång tid tills jag också går och lägger mig för kvällen tillsammans med min son.

Påtal om Melvin så hände en fruktansvärd incident förut ikväll.
Jag satt i vardagsrummet och pratade i telefon med min mamma så hör jag ett duns ifrån sovrummet och slänger på telefonen och springer in i sovrummet och ser Melvin ligga på golvet och skriker så han nästan tappar andan. Snacka om att jag inte hann tänka och slänger upp honom i min famn och tröstar honom i min varma famn så att han skulle lugna ner sig. Fyfan, vad rädd och orolig jag vart. Kollade alla kroppsdelar om han eventuellt blödde eller inte och som tur var blödde han ingenstanns. Men själva händelsen är ju förjävlig! Stackars min lilla älskling! ♥ Nu blir det att vara överdrivet överbeskyddande, för detta får ALDRIG mer hända!!

Nej ursh, nu byter vi ämne. Imorgon ska vi åka tillsammans med Linda & Malin med våra barn åka till öppnaförskolan inne i stan. Det ska bli trevligt och mysigt. Men innan vi åker in ska vi åka förbi min mamma och hämta Melvins kläder som han växt ur och ta med dit. Man kan tydligen byta, sälja eller bara lämna in kläder man inte vill ha där. Så det ska bli skönt att bli av med dom. Det är två stora kassar fulla med kläder som bara står. Har redan rensat ut dom kläderna jag vill spara och inte. Så det blir bara att hämta kassarna imorgon.

Men nu ska jag fortsätta kolla på nyheterna och sedan blir det troligtvis sängen. Gonatt allesammans! ♥

Bokat & betalt!

För ett tag sedan så bokade och betalade jag en resa till Norrköping. Ska åka dit redan nästa vecka och stanna där i 4 dagar. Härligt att komma bort ett tag. Vad vi ska göra i Norrköping undrar ni nog. Joo vi ska dit och hälsa på en tjejkompis och hennes dotter. Ser verkligen fram emot att få komma hem till henne och se hur hon bor och dels få umgås med henne och hennes dotter.

Vad jag och Melvin ska göra idag är faktiskt inget speciellt, förutom att busa och mysa massor. Förtillfället ligger han och vilar och jag sitter faktiskt och läser i några böcker som vi fick med oss från BVC igår. Lite fakta och information om barn och säkerhet. Trotts att allt egentligen är sunt förnufft så kanske det står någonting som man inte vet eller tänker på.

Lite senare idag eller om jag gör det nu direkt så måste jag ringa en del samtal och redigera mitt kontonummer så mina pengar inte kommer på vift. Sen måste jag även ringa till Upplands Brohus och fråga dom en del, om bland annat om de fått min ansökan ännu.

Lika bra att jag sätter igång direkt så jag får allt detta gjort innan Melvin vaknar. ♥

Kurvan håller sin bana

Melvin sover just nu och har gjort det i drygt en timme. Förhoppningsvis kommer han att sova hela natten nu och inte vakna upp ett antal gånger som han gjort dom 2- 3 senaste dagarna.
Jag som hoppades igår på att få sova ut, men nej. Istället så blev man väckt 3 gånger. Så vi får se om det blir en bättre natt inatt.

Sitter just nu i soffan med tända ljus och kollar på Biggest loser Sverige. Det är verkligen skönt att kunna sitta ensam en stund på kvällen och bara vara och njuta av livet, innan man går och lägger sig för kvällen brevid sin älskling.

Tidigare idag så hade vi tid på BVC med en 8 månaders kontroll. Vi pratade om hur allt går med Melvin och om hans utveckling. Och allt går ju utmärkt förutom hans sömn dom senaste dagarna. Vi vägde och mätte självklart honom också, och nu väger han 10.280g & är 73.4cm lång. Han växer och växer och håller sin kurva helt perfekt. Vilket gör mig väldigt stolt och glad.

Från det ena till det andra, så ska jag nu återgå till mitt kvällsmys innan det blir sängen. ♥


8 månader

Grattis mammas stora kille på din 8 månadersdag!
Du gör mig till världens lyckligaste mamma.
Jag älskar dig mer och mer för var dag som går.
Att ha just dig som min son är den finaste gåvan jag fått! ♥


Längtar tills inatt..

Igår blev det helt ändrade planer. Tanken var ju att jag och Melvin skulle ha en myskväll hemma, men det blev rena mottsattsen.
Min vän Bella fyller 20 år idag, så det blev en utgång även denna helg med födelsedagsfirande.
Innan jag väl åkte in till stan för att möta upp sällskapet så blev det att snabbt fixa iordning sig och även packa mer allt som Melvin skulle ha för morgondagen (idag). Eftersom min mamma skulle vara barnvakt hemma hos dem.

När jag väl var inne i stan och hade mött upp mina vänner så tog vi oss till Fridays, men vi gick därifrån lika snabbt vi kom dit. Det var för mycket folk där och inga bord var heller lediga. Så vi drog vidare till Soft istället. Även där var det smockfullt, men vi stannade kvar där i alla fall. Vi drack, dansade och umgicks! Så det ska vara helt enkelt.
Träffade även på en vän/ arbetskollega på soft som var ute med sin flickvän och deras vänner. Det var verkligen roligt att festa med dom med. Två föräldrar ute på krogen liksom. Så det blev massa barnprat förståss.

Nog om igår. Idag har & är en sådär jobbig bakis dag. Man vill bara sova och typ äta massa onyttigt. Sova kan jag inte göra, för jag måste ta hand om Melvin och äta onyttigt kan jag heller inte göra, för det finns inget gott här att ta hos mamma. Och jag är föör trött för att gå till affären och handla mig något.
Så just nu ligger jag i soffan och glor på tv och väntar på att timmarna ska rimma iväg så att jag kan få sova sen. Haha, sjukt men sant!

Nog om igår. Idag har & är en sådär jobbig bakis dag. Man vill bara sova och typ äta massa onyttigt. Sova kan jag inte göra, för jag måste ta hand om Melvin och äta onyttigt kan jag heller inte göra, för det finns inget gott här att ta hos mamma. Och jag är föör trött för att gå till affären och handla mig något.
Så just nu ligger jag i soffan och glor på tv och väntar på att timmarna ska rimma iväg så att jag kan få sova sen. Haha, sjukt men sant!


Hemma dag

Ligger och funderar på vad jag och Melvin ska hitta på för mysigt idag. Det kommer nog bli en heldag hemma med massa bus och lek tillsammans. Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt en dag istället för att åka runt och hitta på saker utomhus hela tiden.

Påtal om utomhus så har jag ju beställt en overall till Melvin som vi hämtade ut igår. Men när vi kommer hem och prövar den så är den föör stor. Så det blir att skicka tillbaka den och beställa hem en ny i en mindre storlek. Det börjar ju bli riktigt kallt ute nu, så det var synd att den var för stor. Men men, bara att vänta tills den nya kommer hem i en mindre storlek.

Ikväll när Melvin somnat så hade jag tänkt baka lite mer inför dopet. Om jag har alla ingredienserna hemma det vill säga. Annars får det vänta tills imorgon eller nästa vecka.
Lika bra att gå och kolla direkt om allt finns hemma.

Bilder från då vi träffade Linda & Elvira.


2 kg Choklad

Idag är det fredag och det innebär fredagsmys framför Idol med massa gott att mumsa i sig. Trotts att jag har drygt 2 kg choklad hemma så sitter jag och mumsar i mig jordnötter.

Varför jag har så mycket choklad hemma är ju på grund av att vi var på chokladmässan idag och jag handlade på mig en hel del. Dels för att jag älskar choklad och dels för att jag ville ha ett litet lager hemma. Och det har jag ju nu minst sagt.
Synd att jag inte kan lägga upp bilder genom mobilen här på bloggen så ni kunde se lite fina bilder ifrån mässan. Men men, får lägga upp dom senare då jag sitter vid en dator.

När vi strosade runt bland all choklad träffade jag på massor av människor jag känner, vilket gjorde mässan ännu bättre. Träffade dels hela jobbet, gamla vänner & lärare och framför allt min kära vän Josefine jag inte sett på drygt ett halvår. Så ni förstår nog hur glada vi blev att se varandra! Vi bestämde att vi ska ses nästa vecka någon dag då hon är ledig, vilket jag ser fram emot.

Nej, nu ska jag återgå till Idol och mina nötter. Ha en fortsatt härlig kväll allesammans!


I väntan

Äntligen! 15 minuter senare kommer jag in på bloggen. Det är inte den bästa teckningen här i lägenheten, men såhär segt har det aldrig gått!

Aja, ligger just nu i soffan och väntar på att Melvin ska vakna så att vi sedan kan äta lunch tillsammans och sedan bege oss till mormor Marie, där vi kommer spendera eftermiddagen/kvällen. Det ska bli kul och mysigt. Men vi kommer att åka hem senare ikväll i alla fall, känns skönast så.

Igår hade jag och Melvin en mysdag tillsammans med massa bus och lek. Att älska någon så mycket som jag älskar honom går inte, kärleken är enorm!

Jag passade även på att baka snickers kakor igår inför dopet så det skulle bli klart och mindre att göra sen. Så det står nu i frysen inpackat och klart. Sen är det bara bullar och kärleksmums kvar och självklart speciall tårtan jag ska baka. Men det fixar jag längre fram då dopet närmar sig.

Nu ska jag faktiskt ta och börja med lunchen så vi bara kan sätta oss och äta sen. Vi hörs senare!

Bättre förberedelse denna gång

Passar på att göra ett litet inlägg nu när Melvin ligger och sover.

Igår följde vi med moster Malin till jakan då hon hade ett ärende där. Så vi passade på att göra henne sällskap och gjorde även själv lite ärenden. Handlade mig ny mascara, fondation, puder och puder borste. Kändes skönt att få det gjort.

Idag har vi än så länge bara varit hemma och tagit det lugnt. Hade tvättid imorse mellan 07- 11 så vi har även fått våra kläder tvättade, vilket är skönt.
Vad vi ska göra den resterande delen av dagen får vi se. Hemma kommer vi i alla fall att vara på grund av att Melvin är lite förkyld, stackaren! Så det kommer bli hemma mys bara vi två.

Nu ska jag fortsätta med och planera inför dopet. Det blev ju inställt förra gången och denna gång så kommer det bli av! Det kommer dessutom bli bättre planering och förberedelse denna gång så att det blir perfekt.


Emot kallare tider

Gomorgon allesamman!

Sitter och tar det lugnt vid datorn medans Melvin ligger och vilar. Det blev inte av att vi åkte hem till oss igår, med tanke på lite onständigheter uppstod. Men men, idag kommer vi i alla fall åka hem. Har en hel del som ska med, så jag håller tummarna på att jag får med mig allt. Får annars lägga en påse under vagnen och sedan fiffla in en annan bakom vagnen och hålla dom resterande två i händerna. Haha, jag kommer se ut som värsta packåsnan!

Idag är det inte så mycket planer mer än att vi ska hemåt. Sedan får vi se om vi eventuellt träffar Linda och Elvira en stund. Skulle vara trevligt att få träffa dom och mysa med barnen. Men det återstår att se senare.

Alltså shit vad kallt det är ute nu, redan -3 grader! Och det betyder att jag MÅSTE handla Melvin en ny jacka eller en overall. Det sägs ju att denna vintern kommer bli den värsta på år hundranden. Men jag undrar om man ska tro på det eller om det bara är massa snack som går. Även om det är snack eller inte så måster jag i alla fall handla honom ett varmare ytterplagg snarast!
Har funderat på denna, men är inte helt hundra ännu. Vad tycker ni, är den snygg?


2 veckor i bilder


Söndags seg

Idag så har vi bara varit hemma och tagit det lugnt framför tv. Kollade nyss på Idol reprisen från i fredags eftersom man knappt kollade på den när tjejorna var här. Melvin ligger just nu och sover middag och jag passar på att skriva klart det sista med den "lilla" uppdateringen. Skönt att man fått ner allt så att men kan återblicka och minnas vad man gjort.

Mamma ringde nyss och berättade att hon bokat ett nytt datum för dopet till Melvin som jag bad henne göra, hon mindes inte vilket datum som prästen sa att det gick, men i november blir det i alla fall. Så det är bara att sätta igång och fixa om allt som förr då dopet skulle vara. Men alla som jag bjöd förra gången kommer inte bli bjudna denna gång med tanke på att en del "vänner" inte är mina vänner längre och finns ingen mening med att bjuda över falska människor. Jag ser verkligen fram emot att ha dopet för Melvin och hoppas på att det kommer bli hur mysigt som helst.

Om en stund ska jag ta och hoppa in i duschen eller så klär jag bara på mig och duschar senare ikväll hemma hos oss. Jag har en del saker som sak med oss dit bort, så jag vet inte om jag kommer få med mig allt. Om inte så får jag åka tillbaka hit imorgon och hämta resterande. Men det är ett senare projekt.

Vattenpipa & bortdomnade fingrar

Igår var en lugn hemma dag med syster. Vi tog det lugnt hela dagen och kollade på tv, promenerade bort till Coop och handlade gott tills på kvällen. Sen vid 21- tiden så ville syrran röka vattenpipa för första gången så jag fixade i ordning allt och så satte vi oss på deras badsida och rökte och spelade en del kortspel. Haha, det var en trevlig kväll verkligen med massor med skratt. Dock var det vääldigt kallt, vi höll på att frysa ihjäl. Känseln i våra ben + händer försvann efter ett tag. Men det är ju inte så konstigt eftersom vi satt där ute i 2½ timme.
När vi väl kom in igen så stack det i händerna innan värmen väl började komma tillbaka. Så jag gick och la mig undertäcket framför tv och glodde igenom facebook och andra sidor med mobilen. Men mitt upp i allting så deckade jag grovt, försökte hålla upp ögonen men dom ville bara stänga sig hela tiden.


En stressig fredag med utgång

Fredagen blev en lite halv stressig dag. Dagen började med att jag och Linda åkte iväg till Bro och gick till öppna förskolan som ligger där. Vi var tyvärr där inte längre än 45 minuter med tanke på att dom stängde redan 13:00. Det var lite synd men en liten stund var vi där i alla fall. Vi får åka dit tidigare nästa gång.
Då dom stängt så åkte vi hem till mig för att hämta en del saker som jag behövde hem till mamma. Sedan blev det att gå och handla cola och non-stop som behövdes till kvällen.
Därefter skulle vi bara hem till Lindas föräldrar snabbt och hämta några av hennes prylar och sedan ta bussen tillbaka till Kungsängen. MEN vi missade bussen 2 ggr och sedan missade vi tåget så vi kom inte hem förens 1 timme senare (klockan 16:00), så det blev verkligen stressigt. 
Jag skulle få gäster vid 18:00 så ni förstår nog. Då jag väl kom hem i alla fall så blev det att sätta igång med tårtan och fixa iordning allt inför kvällen innan dom skulle komma.

När Linda, Malin och Mikaela hade kommit så satte vi oss och började frossa i oss tacos som blev kvällens middag. Därefter blev det tårta, snickerskakor och en del dricka, men även en del snackande. Jag älskar mina vänner, synd att alla inte kunde komma som jag hade bjudit över men jag får ta en kväll tillsammans med dom en annan dag.
Runt 23- tiden drog jag, Linda och Malin vidare in till stan för att fortsätta kvällen på klubben. Vi hade ingen aning om vart vi skulle gå, men det slutade med att vi hamnade på Soft kök och bar. Vi shotade, drack och dansade och hade otroligt trevligt. En lyckad kväll till 100!
Träffade även en väldigt trevlig kille som jobbade på stället som dessutom körde hem oss alla tjejer, vilket var väldigt skönt. Att sitta på nattbussen i 2 timmar skulle inte vara så roligt, så skönt att vi slapp det. Snubben var hur underbar på alla sätt, det enda neggativa var att han var muslim. Inte för att jag har något emot muslimer, men då det kommer till relationer med en muslim är det helt annat och jag avstår hellre! 


Stan & tandinformation

Onsdagen därpå så ville jag hitta mig ett par snygga stövlar så jag tvingade in Linda till stan att gå runt med mig och hjälpa mig. Vi gick runt och kollade i flera olika sko affärer och även vanliga klädes affärer för att hitta något snyggt. Linda tröttnade grovt på mig eftersom jag är så kräsen och inte ville ha någonting. Jo ett par som jag hittade var skit snygga, men dom kostade 2½ tusen så jag sket i det. 
Hittade mig inga skor alls, men dock ett par skit snygga leggings med en insydd gudkedja på sidan. Alltid någonting!

torsdagen så började dagen med ett informations möte med alla föräldrarna på BVC om tandinformation. Om hur man ska ta hand om barnens tänder och vad och hur mycket dom bör äta för att inte få hål i tänderna. Och tur var väl det att den informationen kom nu med tanke på att Melvin redan har fått en tand (andra tanden kom senare på dagen). Enligt BVC behöver man inte borsta med tandkräm, men enligt tandläkaren som hade informationen sa att man ska ha tandkräm. Så det var bara att gå och handla en tub.

Senare på torsdags kvällen så blev det mysig middag med mamma & Malin och lite present öppning för min del, med tanke på att jag fyllde år då. En härligt mysig kväll vart det. Tack igen min fina familj!


En tjockis kväll

I tisdags så blev det att åka iväg till Nacka igen för att träffa Mikaela och barnen. Tycker verkligen det är kul att vi ses så ofta som vi nu gör. Det är roligt för oss och ännu roligare för barnen att dom får växa upp tillsammans.
Vi gick runt i Sickla köpkvarter och strosade runt i affärerna där, samt satt hemma hos dom och myste. Åt gott på kvällen och bara snackade skit. En tjockis kväll helt enkelt. Det är acceptabelt ibland men inte allt för ofta (även om det kan bli så ibland).


Mys i Kista

I måndags så hade jag en del ärenden att uträtta i Kungsängen så jag fixade klart allt och åkte sedan hem till mamma en liten stund och hälsade på. Det blev ingen lång vistelse där med tanke på att jag skulle träffat Prinsess samma dag (vilket jag hade glömt bort) så det blev bara att klä på sig och dra in till Kista där vi möttes upp. Vi strosade runt i affärerna och åt både lunch och tog oss en fika. Myspys vad det. Hittade och unnade mig en skit snygg svart glansig dunjacka om jag ska använda mig av nu när det är kyligare ute. Ååh jag vara älskar den! Alltid lika roligt att träffa henne. Hoppas att det inte går månader tills vi ses nästa gång, utan att vi ses ganska snart. Men det är ju bara att försöka styra upp. Dock jobbar hon väldigt mycket så vi kan bara ses på måndagar, men bättre det än inget alls!




Den första summeringen

Som ni märkt så har jag inte uppdaterat på ett väldigt bra tag och det beror ju på att jag inte har någon internet till datorn i min lägenhet. Visst skulle jag kunna blogga från mobilen men det tar sin lilla tid. Men jag ska försöka mig på det så att ni hänger med våran vardag och Melvins utveckling.

Jag kan börja med att berätta om vad vi har gjort den senaste tiden så ni vet lite grann.
Förra veckan så minns jag inte så mycket vad vi gjort om jag ska vara ärlig. Vi var nog mesta dels hemma och tog det lugnt och tvättade och fixade. Förutom på lördagen (den 2/10) då vi åkte in till Nacka och träffade Mikaela, Chris och deras barn. Tanken var att vi skulle åka hem på kvällen, men vi blev kvar över natten.
Dagen därpå åkte jag sedan iväg till stan för att möta upp syster och mamma vid Immanuels kyrkan där vi satt med och lyssnade på gospelkören. Det är en vän till mamma som var här på besök ifrån Chicago så det var lite roligt.
Sen minns jag inte så mycket mer från den veckan, så jag fortsätter och summerar denna vecka som just varit istället.


22 år

GRATTIS GRATTIS TILL

MIG!!!


RSS 2.0