Du kommer sota för ditt handlande!!!

Det är väl de jag kan säga om gårdagens utgång!
Visst var 80% av kvällen lyckad, men den slutade dock åt helvete!
Bråk & slagsmål med en snubbe så hela ögonbrynet är sprucket o svullet, ömma punkter i kroppen. Men men, jag lever och livet går vidare! Jag är grymt tacksam över mina vänner som fanns där vid min sida. ♥
Snubben kommer få kuk en dag och det är jag säker på, måste bara höra med folket om vem han är och hur han ser ut. För mitt minne är borta ifrån just det, tyvärr.

Idag har jag inte mått så bra (vilket ni kanske förstår!), så det ser ut som helvete här hemma. Måste fixa med allt sådant imorgon, klarar inte av att det är både stökigt o skitigt. Nya krafter kommer imorgon och då blir det att fixa en del på förmiddagen. För på eftermiddan ska vi ev bort till morsan o äta mat och grejer. Lite mys sådär.
Så det är väl lika bra att släcka för idag och säga godnatt, så jag är får ny energi!!

Glassmys hos mamma igår!

img_9992 (MMS)

Glassmys hos mamma igår!


Städ & tvätt

Igår eftermiddag fick vi besök av Sanaz som vi inte träffat på år och dar. Vi gick förbi systemet och köpte två boxar med vin. Ena drack vi upp igår och den andra ska vi dricka upp ikväll. För ikväll blir det utgång med ett gäng vänner. Vi blir drygt 10 pers som drar ut. Det ser jag fram emot!

Har precis dammsugit hela lägenheten och strax ska jag skura. Sedan blir det tvättstugan mellan 13- 16. Måste verkligen tvätta, så jag hoppas att torktumlaren fungerar nu så jag slipper hänga upp allt i lägenheten som sist!!
När allt de är klart så kommer Sanaz hit och äter middag med oss, sedan föra och fixa oss tillsammans. Därefter drar vi ner till Yash och fortsätter föra innan vi drar till terassen o dansar skjärten av oss. Wohoo! Men det är ett tag tills dess.
Nu blir det att skura golvet!

Fredag

Det var länge sen man vaknade klockan 10 och Melvin fortfarande låg och sov. Vi båda var väl utmattade och behövde sova. Och oj vad pigg jag känner mig idag. Missade dock tvättiden vid 10, men jag ska boka om den till i eftermiddag eller om jag tvättar imorgon på dagen istället. Jag tror det blir imorgon för mamma ville umgås idag med oss tre.

Ska strax börja med lunchen, vi hoppar frukosten eftersom klockan är som den är. Så det får bli lunch direkt. Det ska bli köttgryta, det var länge sen vi åt det så det passar perfekt. Sedan blir det att ta sig en dusch och fixa sig iordning, för vid 14-tiden ska vi till centrum och möta upp morsan där och ta sällskap hem till henne.

Ska nog börja med maten direkt, klockan är ju trotts allt kvart i tolv.

Skaldjurs kväll

Efter att vi slängt i oss ett kg kräftor och drygt 1/2 kg räkor så känns det som om magen snart ska explodera på oss. Malin ligger i badet och jag ligger i soffan och låter maten verkligen få smälta i lugn och ro. Youssef och Yash skulle kommit och gjort oss sällskap, men de fick förhinder. Sådant händer så det får bli en annan dag helt enkelt.

Denna dag har varit så jäkla seg så det inte är sant! Har inte haft ork till någonting, men det kanske har berott på att det blev något glad förmycket igår hos Malin då vi satt där ett gäng vänner. Men men, trevligt hade vi det verkligen så det är det värt!
Ikväll ska jag försöka se till att det inte blir för sent, men man vet aldrig då syster är här och vi ska eventuellt in till Malin en stund strax också. Om det blir en sen kväll så får jag lägga mig med Melvin imorgon kväll, för på lördag blir det troligtvis utgång igen. Haha, känner mig som värsta fest prinsessan. Varför inte passa på nu medan jag kan och har möjlighet liksom?!

Nu blir det att glo lite på tv innan Y kommer o knackar på.
Ha en trevlig kväll!!

28 juli 2011

God morgon mina vänner, eller ska jag säga god dag?!
Har ni sovit gott inatt? Det har verkligen inte jag gjort! Har kallsvettats exakt hela natten trotts att fönstret var öppet. Ska jag nu åka på något skit nu när Melvin äntligen håller på att bli frisk? Nej tack! Får väl hälla i mig té med honung och citron så blir det nog inte så.

Idag är planerna inte stora. Det enda som ska göras är att hjälpa morsan att handla, sedan är det inte så mycket mer förens min syster kommer förbi. Vet inte ännu exakt när hon kommer, men det blir väl någon gång på eftermiddagen. Det ska bli trevligt, lite sällskap sådär. Vi ska äta kräftor och dippa grönsaker i guaccemole till efterrätt efter vad man ska säga. Mysigt ska vi ha det!

Strax är det dags för lunch och en liten vila för både mig och lill herrn. Tills dess ska jag dö i sängen, haha.

Today






De går bra nu!

Allt vad som gäller ekonomin är på sin rätta bana. Som jag skrev igår så hade jag räknat fel och kommer till och med få en del över, så det är jävligt skönt! Men de mesta av cashen kommer gå till att köpa kläder till Melvin då jag märkt att hela hans garderob är i stort sätt förlitet. Får beta av varje månad nu framöver så han slipper gå med förkorta byxor stackarn. Haha, okej nu över driver jag men för små är de.

Hela förmiddagen har vi tillsammans med Malin och hennes två prinsessor suttit nere vid gröna udden och låtit barnen springa av sig och dessutom badat. Ätit massa kex och druckit saft, en mysig förmiddag helt enkelt!
Nu har nyligen kommit hem för drygt 20 minuter sen och Melvin var sp trött och deckade på mindre än 1minut. Snacka om att han verkligen har lekt & sprungit av sig idag. Han kommer dock tyvärr inte att få sova länge med tanke på vad klockan är, det är ju egentligen snart dags för middag och sedan läggdags. Men 30-40 minuter får han i alla fall vila.

Då han sovit klart ska vi bege oss bort till Coop med barnen och handla bland annat kräftor och lite annat smått och gott som saknas här hemma. Vi får väl se om vi eventuellt stannar till en park så de även kan få springa av sig en del där.

Ska lägga mig ner i soffan ett tag nu innan jag väcker prinsen! Ha de gött!

Ångestfylld

Förmiddagen har varit ångestfylld. Har räknat ut att månadens pengar inte kommer räcka till alla räkningar, men jag tror nog ev att jag räknat lite lite fel och det hoppas jag verkligen att det är så. Jag orkar inte gå med en klump i magen av att jag inte har råd med hyran. För nu när vi äntligen har det bra med allt annat så ska detta förstöra allt?! Nej det tillåter jag verkligen inte! Håll tummarna för våran skull!!

Ringde även till vårdcentralen och bokade en tid för Melvin då hans hosta och heshet inte gett med sig, så dit ska vi idag om drygt en timme. Om det inte är något allvarligt drar vi kanske en stund till mamma och Malin och hälsar på. Blir galen av att bara sitta hemma.
Har även skickat iväg ett mail till SL gällande kontrollen. Även där hoppas jag att allt kommer lösa sig. Inte för att jag tror på Gud så hoppas jag att han hjälper mig denna månad så att allt går bra ekonomiskt!!!

Melvin ligger just nu och vilar sedan en tid tillbaka och jag har hunnit med en del då. Skickat mail, diskat, plockat och även duschat och fixat mig klar till vårdcentralen. Det blir snart att väcka prinsen och göra honom klar och sedan bege sig till centrum. Men innan dess ska jag kolla AF om det finns några jobb åt mig!!

Vi hörs senare, bye!

Tv mys

img_5876 (MMS)

Såhär ser min kväll ut... Lite mys framför tv. Välbehövligt är det med lite ensam tid då Melvin sover.


Eget rum?

img_3755 (MMS)

Möblerade om lite igår, så nu har Melvin typ ett eget rum om man bortser från min säng då. Helt okej vart det, så får det vara tills vi flyttar till större.


Helgens

Melvin börjar äntligen bli frisk igen. Han har haft hög feber, snorig som attan, hängig o gnällig. Ja ni vet ju själva hur man blir då man är sjuk. Idag har han inte haft någon feber och snoret börjar ge med sig. Han är dock helt hes med slämblandad hosta. Tur att jag då har medicin för det hemma till honom så även det kan bli bättre. Det är ju inte kul för varken honom eller mig att bara vara hemma om dagarna. Så vi håller tummarna på att han är frisk tills imorgon eller i alla fall tills på onsdag!

Helgen har varit både super trevlig och även omtumlande med känslor som spelade ut sig på totalt fel sätt. Men vad ska man göra, får ta och förklara mig istället så att ingenting blir fel. Vänner är ju trotts alltid vänner och det är ingenting som jag vill förstöra. Saker och ting är i alla fall som de var förr även om det finns en spänd kemi. Så under de närmsta dagarna ska jag ta mig i kragen och rätta till det!!

Sjukstuga

God morgon mina vänner!

Morgonen har till viss del varit sig lik, förutom att Melvin är sjuk. Inte bara förkyld, utan han har även lite feber (37,8) och har dessutom spytt en gång nu på morgonen. Ursh, stackaren! Hoppas det inte håller i sig länge, att han snart blir frisk. Dock märks det inte på honom för han springer runt i lägenheten som om han vore frisk. Konstigt att han orkar, men han har så mycket energi i kroppen.

Dagen planer är som ni förstår inte stora. Vi ska bara hålla oss inomhus så plutten kan krya på sig. Jag skulle egentligen vilja gå ner till affären och handla gräddfil, advocado och guaccemolemix. Men jag ska kolla med någon om h*n kan hjälpa mig med det. Vill ha lite gott framför tv ikväll. Grönsaker med guaccemole dipp och ev ett glas vin till, mums! men det är ett tag kvar tills kvällen, men det vattnas typ i munnen då jag tänker på det. Haha, sjukt men sant!

Nu ska jag tahand om min sjuka prins! ♥

21 juli 2011

Gårdagen var full rulle från morgonen tills sängdags, så det fanns ingen tid för att uppdatera. Gårdagens kväll är en kväll att minnas, Malin du är en speciell vän, det vet du! ♥

Dagens planer har varit stora men orken har sagt något annat. Har i alla fall fått tvättat, kunde tråkigt nog inte tvätta allt med tanke på att torktummlaren inte fungerade. Så nu hänger allt som tvättas på tork i lägenheten, det ser ju inte direkt snyggt ut, men vad fan ska man göra?! Hoppas de fixar den snarast!
Har även lyckats handla en del mat och även lämnat papprena till soc. Ska även ev iväg och handla i helgen igen de jag inte fick med mig. Men frågan är när, med tanke på att Melvin är förkyld. Vill helst inte ränna ute med honom då, så det blir att spendera ett par hemma dagar med honom. Förhoppningsvis går det snart över, för han har ingen feber, utan bara snorig!

Plutten sover nu så gott för kvällen och jag gör väl lika mycket som varje kväll. Ingenting! Ska nog in till Malin lite senare och snacka lite skit med henne. Vi får se när hon lagt sina barn etc. Ska passa på att läsa ut boken som jag inte läst ut ännu. Har somnat ifrån den varje gång jag ska läsa. Men nu jäklar, haha!

Underbar helg!

Ber om ursäkt för bajs uppdatering sedan vi kommit hem. Men vi har haft fullt upp! Syrran har varit här hela helgen och vi har i stort sätt ränt runt Stockholm varje dag och myst hemma varje kväll med gott framför tv, förutom på lördag kväll då jag och ett gäng vänner var ute och festade. Shit vilken lyckad kväll det var, allt var perfekt (synd att inte Sandra kunde komma in igen och uppleva stämningen som fanns!). En sådan kväll måste verkligen göras om! Eller vad säger ni?
En underbar helg och ett otroligt bra välkommnande hem blev det! ♥

Idag har jag och Malin varit i jakan hela dagen och glott runt i affärer, fick med mig en del prylar. Ett par skor till mig, tre nya tröjor till Melvin, en höst mössa till honom och en del saker mer. Nu får jag inte åka någonstanns på ett tag tills att alla räkningarna dragits, för annars blir det problem, haha!
Vi har även solat solarium trotts det fina vädret. Det får bli en ute dag imorgon efter städningen av hemmet om vi hinner. Annars blir det en hemma dag imorgon. Det ska ju dock bli jävligt fint väder imorgon och dåligt på torsdag, så jag kanske ska ta och flytta städdagen?! Låter liksom inte mer än rätt på något sätt, men vi får se hur det blir.

Nu ska jag unna mig lite kvälls gott och läsa ut min bok. Har fått reda på att det finns en efterföljare till snabba cash så det är perfekt!

Goodbye Cyprus!

Fredag det 15:e idag och det innebär att det är dagsför att åka hem!
Ska ta och försöka organisera väskan så våra prylar får plats. Har mer saker som ska ned och den är spräng full, hur lyckas jag alltid?

Dags att sätta igång så det inte blir stress innan vi åker till flygplatsen!
Vi hörs då vi är hemma i Sverige igen ♥

Cypern dag 21

Sorry för att jag inte uppdaterat idag, men det har varit fullt upp hemma, fast endå inte. Konstigt låter det, jag vet men men. Har fixat massa hemma och solat, bråkat med Melvin, gått på stan och sitter nu på pappas restaurang och tar det lugnt. Hoppas på att snart få åka hem och sova. Sitter och sover typ här!

Köpte även de två vaserna idag som kommer passa perfekt i sovrummet vårat. Jag och Malin (syrran) ska även till Ikea på lördag så då blir det massor med fler inrednings prylar, vill bli klar med våran lägenhet när det kommer till inredning med tavlor etc. Så det blir nice!

Nu ska jag säga åt pappa att jag vill åka hem och sova så det kan bli hemgångs dagen någon gång! Haha...

Bajs backe!

Det blev en vända till stranden trotts vädret, kunde inte sola pga. både vädret och för att Melvin ville klättra på mig hela tiden, så jag blev helt sandig. Så jag gav upp och började leka i sanden med honom istället. Och det var nog snarare jag som tyckte det var roligare än Melvin, haha..

Efter stranden åkte vi hemåt direkt och duschade av oss all sand som fanns på exakt varje varje ställe på kroppen. Sedan åkte vi ner tillsammans med pappa till restaurangen och åt middag. Melvin bråkade som vanligt med maten och det slutade med att jag hade ris på hela mig, fyfan! Jag blev inte glad direkt!! Men men, sådant händer ibland. Det är ju endå barn vi talar om.
Då vi var mätta så tog vi oss en vända på stan och jag unnade mig själv ett skiit snyggt linne, me love it alot! Ska nog ha på mig den på lördag då vi ska dra ut och festa ett par vänner!
Ville även köpa mig dessa krukor, men hade dock inte tillräckligt med pengar på mig, så vi får se om de blir mina imorgon då jag ska dit med pappa. I hope!!! De skulle passa perfekt i vårat sovrums fönster.

Sitter nu på pappas restaurang och tar det lugnt, ska nog ta mig en promenad hemåt strax känner mig helt död. Jag behöver sööömn!! Men jag drar mig för att gå, det är bara uppförsbacke så det slutar med att man kommer hem och svetten bara rinner, ursh!! Hem måste vi ju så det är bara att bita ihop och knata hemåt.

Cypern dag 20

Melvin vilar så gott på mig här i hängmattan, han är dock genomsvettig så jag ska försöka lägga över honom till vagnen där han kan få lite vindar på sig.
Förmiddagen har varit lugn och prinsen har varit hur snäll som helst, underbart! Vi följde även med pappa då han gjorde en del ärenden, så Melvin skulle få uppleva annat än att vara hemma här på gården och springa runt. Han deckade i stort sätt direkt då vi la oss här, pluppen var trött.

Då han vaknar så ska vi eventuellt ner till stranden, hoppas det spricker upp helt tills dess och att molnen inte ska förstöra. Vill ju njuta de sista dagarna här i solen!! Efter stranden blir det att åka hem och slappa lite innan vi sedan ska ta oss en dusch och bege oss ner till stan. Får ju passa på nu, för jag vet inte om vi kommer orka imorgon. Visst en liten stund och säga hejdå till alla på pappas restaurang. För på fredag åker vi heeeeem! Oj så jag längtat! Det ska bli både kul men endå trisst. Kommer självklart att sakna pappa, men får tvinga honom till Sverige, fast att han hatar vädret!! Haha.

Nu ska jag hänga upp lite tvätt, vi hörs senare!

En unge till humör!

Snacka om en jävla strids dag det varit idag men lillen!
Skulle ju gå upp och lägga honom i sängen så han skulle sova bättre, men självklart så vaknar han då vi är påväg upp. Trodde han skulle somna om då jag la ner honom i sängen. Men icke det! Han ställer sig och skriker allt vad han orkar i förtvivlan då jag lämnade rummet. Gick då in i rummet igen efter drygt 10 minuter då han inte blivit lugnare. Lägger honom brevid mig i sängen för att få honom och somna om (vilket var i stort sätt omöjligt!), men det lyckades tillslut efter drygt 1 timme. Skulle då försiktigt bära över honom till spjälsängen (vilket aldrig har varit problem med förr) och självklart så vaknar han igen. Låter han ligga kvar i sängen, men även då blir det kaos. Skriker som om han aldrig kommer få se mig igen, stackarn. Går tillbaka in i rummet och lägger honom brevid mig igen. Kändes som om det skulle vara omöjligt att få ungen att sova! Men han lyckades tillslut somna efter ytterligare en timmes försök. MEN när jag skulle flytta på mig i sängen, vad tror ni händer?! Han vaknar igen!!!! Försökte få honom att sova i drygt 2 1/2 timme och ungen sov max 10-15 min.... Tillslut gav jag upp hoppet vid halv 3 och gick ner i ilska och tände mig en cigg.


Vi åkte i alla fall iväg till Paralimni och handlade de grejer jag villa ha med mig hem. Speciellt jordgubbs oboyen! Tycker det är jävligt synd att det inte finns i Sverige. Jag kanske ska börja importera? Haha. Skulle inte vara en dum idé, eller ringa och snacka med oboy tillverkarna att de ska börja göra med jordgubbs smak! Haha, vilket önske tänkande!

Då vi kom hem igen så prövade jag att lägga Melvin igen och tro det eller ej HAN SOMNADE!!! Han sov till och med lite mer än en timme. Trodde dock det skulle bli problem nu på kvällen och lägga honom eftersom det blev så sen vila, men icke det. Han somnade så bra i sängen medan jag låg och läste. Härligt!
Har spenderat kvällen med att läsa en hel del i boken, är snart klar och har lite ångest. Vad ska man läsa sen? Finns det någon uppföljare till Snabba Cash eller måste jag leta reda på någon ny bra bok. Några förslag??

Cypern dag 19

Natten till idag var väl en aningen bättre men inte fullt ut, känns som om jag behöver sova fler timmar. Funderar på om jag ska göra det nu då Melvin sover middag eller om jag ska vänta tills ikväll så blir det en tidig kväll istället. Tror nog att det blir det sist nämnda.
Nu ligger vi båda två i hängmattan och plutten har somnat så gott på mitt bröst, han är dock jävligt varm så det rinner om honom. Tror nog att jag måste gå upp och lägga honom i sängen där uppe och sätta på fläkten så han han få sova bekvämt eller vad jag nu ska kalla det. Tänk själv att ligga och sova i en bastu, det går ju liksom inte!

Planerna idag är inte stora, ville ligga och sola, meen det är molnigt som fan så det är ingen idé! Så jag vette fan vad man ska hitta på idag. Gav förslag om att vi ska åka till Paralimni och handla jordgubbs oboy samt morning coffe. Men vi får se hur det blir med den biten.

Nu ska jag gå upp med lillfisen som det bara rinner svett om och lägga mig och läsa en stund. Ciao!

Till familjen & vännerna!

Jag fick mig drygt lite mer än 1 timmes soltid idag, vilket var både härligt och jävligt vaaarmt. Det fläktade ingenting så svetten bara rann, ursh! Förhoppningsvis drar vi ner på stranden imorgon, om inte så får jag pinas imorgon med utan vindar. Jag har ju stått ut hittills så varför skulle jag inte stå ut en eller två dagar till?

Vi beslutade oss för att ta en vända på stan i alla fall idag, så det blev en present till som inhandlades idag. Har dock en kvar att inhandla, men pengarna är slut förtillfället, så det får vänta ett litet tag tills jag fått pengar igen. Men annars är alla presenter färdiga till familj & vänner. Det är skönt att det är avklarat, nu kan jag titta på något till mig eventuellt om jag hittar något fint. Inredesväg, klädes eller smyckes väg. Jag ska unna mig dessa sista dagar till det innan vi drar hem. Home sweet home!


Cypern dag 18

Vilken jävla natt det var, fyfan! Har inte fått sova ett skit känns det som. Melvin vaknade till vid 1 då jag precis skulle gå och lägga mig. Trodde han skulle somna om, men icke det. Han somnade väl vid halv 4 tror jag det var. Sen upp vid strax efter 9. Inte nog med att Melvin höll mig vaken så var det kokhet att sova, både jag och prinsen svettades som två grisar! Ursh, bajs natt helt enkelt. Håller tummarna att vi får sova bättre ikväll!!

Nog on det. Vi har precis slängt i oss lunch och nu är det tid för en vilostund för plutten och då ska jag passa på att sola lite, måste ju passa på dessa sista dagarna som vi är här. Vet ju inte vad det blir för väder då man kommer hem, haha.
Sedan får vi se om vi ev tar oss en runda på stan ikväll eller om vi stannar hemma och sover och går imorgon istället. Får se hur vi känner senare liksom.

Nu ska jag ta och försöka få denna trottsungen att sova en stund!

På tal om Melvin så har han gjort två framsteg igår. Han sa "dä lampa" och pekade på lampan, sedan så drack han från sugrör första gången igår! Snacka om att jag var en stolt mamma då! Min lilla prins Melvin! ♥

Nu åter till vilostunden!

Släkt träff

Shit vilken dag + natt det varit, full aktion hela tiden. Men jäklar vad kul vi haft. Släkten började rulla in vid halv 5 tiden och alla typ slängde sig på både mig och Melvin. Haha, lite kul! Vissa hade vi träffat förut men det var långt från hälften. Men det var bara kul att lära känna lite mer folk från släkten. Fick reda på idag att vi har drygt 200- 300 släktingar runt om i världen. Haha, det hade jag inte en aning om. Stor jävla släkt, typ värre än "mitt stora feta grekiska bröllop". Lite kul att vi är så många, jag hoppas att jag får träffa alla någon dag!

Nu sitter vi och typ dör här ute efter denna stress och underbara dag. Strax blir det läggdags, vi ska bara vänta på att tvätten ska bli klar och hängas upp så det förhoppningsvis är torra tills imorgon bitti.
Ska återgå till att vara social med pappa nu innan vi säger godnatt. Ciao!

Cypern dag 17

Godmorgon!

Idag är en stressfylld dag, vi har en del att göra innan släkt & vänner kommer. Så jag kommer inte ha så mycket tid att uppdatera. Det kommer bli i eftermiddag eller i början av kvällen, tyvärr. Kanske tar mig tid någon gång under dagen och slänger in ett litet inlägg.

Frukosten ligger i magen sen en tid tillbaka och vi är klara för fixa här hemma. Det som ska göras är att fixa med all mat dukning osv. Så det är väl lika bra att sätta igång så man kan slappa av lite sen innan de börjar komma.

Nu dags för att ta mig en cigg och sedan sätta igång!

9 Juli 2011

Satan va svårt det var att lägga Melvin idag. 2 timmar höll jag på och tillslut så deckade han. Jag passade då på att springa ut direkt och sola, haha. För imorgon blir det ingen tid för det tyvärr. För då kommer en del av släkten hit på drygt 20 pers och så blir det grillning på hög nivå! Så det får bli en såkallad vilodag från solen så får jag steka rejält på måndag!
Det kommer nog bli trevligt imorgon för det är väl mer än hälften som jag inte träffat, så det blir nog ett jävla liv.

Vi har även förberätt inför imorgon med bord och grejer så att det ska vara klart, så vi bara kan fixa med maten imorgon innan och medan släkten kommer. Så slipper vi det imorgon.
Nu sitter vi på pappas restaurang jag, Melvin och farmor. Vi sitter med varsinn mojito i handen, mums! Det var inte igår jag drack den. Så jag njuter. Innan vi kom hit så gick vi en vända på stan och har nu hittat och fixat alla presenter, dock är det en person kvar som saknas så det får jag fixa på måndag. För jag vet redan vad hon ska få.

Ska fortsätta njuta av min drink nu innan vi tar oss en promenad hemåt. ♥

Cypern dag 16

Idag är jag väääldigt utvilad, somnade med Melvin igår ikväll då jag mattade honom och vaknade till vid halv 12 och kom på att jag hade en del saker här nere och gick ner och hämtade upp de och tog mig en cigg och gick sedan och la mig igen. Fick sova sammanlagt 13 timmar! Fyfan va härligt, så mycket har jag inte sovit sedan Melvin föddes, så jag är lyckligt utvilad!

Frukosten ligger i magen och nu sitter vi och leker lite tillsammans.
Planerna idag är väl i stort sätt desamma som varje dag här. Ge Melvin lunch, lägga honom och vila, jag ska sola, och sedan leka, mellanmål och leka lite till, sen middag och sedan en dusch. Fast idag ska vi ner på stan en stund ikväll innan vi går hem och sover. Ja, så ser våra dagar ut i 5 dagar till, för sen åker vi hem. Hehe, nu ska jag leka med Melvin lite. Vi höres!

Cypern dag 15

Gårdagens utgång var inte så mycket att ha. Det är liksom inte på samma sätt vi festar som vi gjorde förr. Så det blir ingen mer utgång här vad jag känner. Sparar de krafterna tills att vi kommer hem, för då blir det utgång med ett par vänner! Och där snackar vi om att festa, jag läängtar!

Idag mår jag väl sådär med tanke på att vi kom hem vid 5 tiden och gick upp redan vid 9:30. Så en aningen trött är man idag. Fast det kommer inte hindra mig ifrån att sola, haha. Får ta mig en powernapp medan jag solar helt enkelt.
Farmor kom även hit imorse på besök och kommer stanna ett par dagar. Tråkigt nog så förstår vi inte varandra då hon inte kan engelska och jag inte cypriotiska. Men det brukar gå att komunisera på något sätt i alla fall.

För tillfället är varken pappa eller farmor här, de drog iväg till Paralimni för att handla och hälsa på Rafaella (pappas dotter). Jag känner att jag fått nog gällande att åka dit, blir bara rastlös likså Melvin. Så jag bestämde att vi skulle stanna hemma.
Så snart blir det att kolla vad man kan fixa för lunch och sedan lägga prinsen för en liten vila och sedan ligga och steka i solen.

Sooool

Melvin ligger fortfarande och sover och jag har lyckats ligga och sola i drygt 1 1/2 timme. Vilket var jäkligt skönt! Så nu har jag fått lite färg på kroppen. Strax ska vi dra ner till stranden då vi fixat lite här hemma med tvätt och lite allt möjligt. Sedan blir det några timmar på stranden och därefter hem och duscha av oss och sedan åka iväg och hälsa på pappas tjej och deras unge, sedan blir det nog ett restaurang besök så vi får lite mat i magen.

Men nu ska jag hjälpa till att fixa här så vi kommer iväg till stranden någon gång!

Cypern dag 14

God morgon!

Trött som bara den är jag idag, men inte fan ska det förstöra eller hindra mig till något!
Planerna idag är att vi (jag) ska städa iordning i vårat rum då mitt hår ligger överallt på exakt hela golvet. Men det går ju fort då rummet inte är då stort. Sedan ska vi leka lite jag och Melvin tills att han ska äta lunch för sedan blir det en vilo stund för honom och då ska jag passa på att sola lite här hemma innan vi drar ner till stranden vid 13- 14 tiden då pappa kommer hem igen. Vi kommer väl spendera x antal timma där idag med tanke på att han är ledig från jobbet ikväll. Sedan vet jag inte hur planerna ser ut förens ikväll då det blir utgång! Äntligen liksom. Förra utgången var ingen utgång, gick runt och kollade läget på klubbarna och sedan åkte vi hem. Men ikväll så är vi ett par stycken som ska ut (vad jag förstått). Så det blir jävligt nice! Men som sagt det är ikväll.

Innan jag går upp och fixar i rummet vårat så ska jag nu ta mig en cigg och njuta av livet, haha!

Cypern dag 13

Onsdag idag och dagen har väl börjat bra. Vi började dagen med att äta frukost som vanligt och sedan lekte vi en stund. Så som våra mornar ser ut. Därefter blev det en vilostund för Melvin och då passade jag även på att sola lite, men det var inte det lättaste. Det var tjocka moln sol kom o gick så det blev inte så mycket bränna tyvärr. Håller tummarna på att det blir moln fritt imorgon så jag kan sola!

Vi har nyss slängt i oss lite lunch och sitter nu och degar efter maten. Om någon timme ska vi åka iväg till Paralimni och hälsa på pappas tjej och deras unge som kom ut imorse med planerat kejsarsnitt. När vi hälsat på där så blir det att åka hem och äta middag och därefter ta en dusch och sedan ner på stan ev. För imorgon blir det troligtvis utgång, så då blir det röj på stan. Pappa ska ev ta ledigt då också så då blir det dag + natt som man kan umgås med pappa, själv! Det var inte igår liksom. Det ska bli trevligt.

Nu ska jag återgå till att umgås med Melvin & pappa innan vi drar!

Cypern dag 12

Sämst uppdatering jag vet. Men har varit så jävla trött idag och i stort sätt bara sovit, eller i alla fall försökt. Det har inte varit det lättaste, för när jag väl somnat har jag vaknat av något ljud.

Vi har tagit oss en vända på stan nu ikväll och för tillfället är vi på pappas restaurang och tar det lugnt, men snart bär det av en liten runda till och sedan hemåt och lägga både mig och prinsen till sängs. Imorgon blir det ev stranden beroende på hur pappa mår efter hans tjej fått sin unge imorgon bitti. Så vi får se hur de blir, men sola ska jag göra i vilket fall som helst. Om det blir på stranden eller hemma, mig kvittar det. Bara jag får sola dvs.

Nu ska jag leta rätt på mitt barn här i restaurangen och sedan gå en vända på stan som sagt och sedan hemåt. Ciao!

Nu då?

Disken är diskad, tvätten är upphängd, Melvin är ny duschad och ligger och sover och jag är också ny duschad. Jag vet inte om jag ska läsa eller lägga mig direkt. Klockan är bara 21:10 här, men jag är aptrött. Kanske ska jag läsa i sängen tills att ögonen slocknar och jag bara kan släcka och sova. Vet inte ens vad jag orkar eller vill. Mitt humör är som hej kom och hjälp mig. Fattar inte ett skit varför jag är såhär. Har varit deppig i 2 dagar nu utan någon anledning. Kanske beror det på att hemma är alltid bäst? Eller så är det bara någon jävla konstig känsla jag har i mig. Vette fan, sjukt är det.

Vi hörs imorgon så får vi se vilket humör jag är på då, förhoppningsvis mår jag bättre och är piggare. God natt!

Tre timmars vila, men fortfarande Tröööött

Shit vilken välbehövlig vila jag fick mig på 3 timmar! Snacka om lyx!! Dock känner jag mig inte helt utvilad, så det blir en jävligt tidig kväll idag. Jag fattar inte varför jag är så trött hela tiden här borta? Kan det bara vara värmen? Nej det tror jag inte. Ääh, något sjukt är det i alla fall.

Vi har nyss slängt i oss lite middag, det fick bli resterna som blev kvar från igår. Mums! Nu är planerna inte stora. Tanken är att jag strax ska gå upp och duscha av både mig och prinsen och sedan lägga honom till sängs. Meen, frågan är hur det kommer gå när vi typ precis gick upp?! Så önska mig lycka till, haha. Sedan blir det att hänga upp lite tvätt och därefter unna mig lite tid med boken. OM det inte tar för lång tid att lägga lill plutten.

Nu ska jag ta och leta reda på Melvin som är någonstans här på tomten.

Cypern dag 11

Jag känner att jag inte orkar vara kvar här längre. Det är samma visa varje dag och det är rätt så uttråkande, men det blir nog bättre. Jag saknar min mamma och syster ap mycket, och för att inte tala om Yash, Sandra och Malin! Dessa människor är dom jag konstant umgås och pratar med minst en gång per dag med. Ni ska bara veta vad ni betyder för mig! ♥ Jag ser fram emot dagen jag och Melvin kommer hem då jag äntligen får träffa er igen.

Nog om hemlängtan! Jag har varit helt död idag o h dessutom inte haft humöret på topp. Försökte få Melvin att somna om imorse men det var lättare sagt än gjort! Han vägrade och höll på att knuffa, sparka och pussa på mig så att jag skulle gå upp. Så vid 10 tiden släpade jag upp mig från sängen, bäddade nytt i både min och Melvins säng (då han kissat i sin imorse pga att han tog av sig blöjan). Därefter ner och fixa frukost. Lekt och myst en stund och sedan lunch.
Nu ligger vi i min säng och Melvin har redan deckat så det är väl tid för mig att avsluta så jag själv hinner sova en stund! Jag skriver mer senare!

Grilling, wine & movie night

Idag har vi som sagt bara tagit det lugnt och hållt oss borta från solen, och det har varit välbehövligt! Vilade dessutom med Melvin då han sov på dagen det var otroligt skönt må jag säga!

För tillfället sitter vi här hemma hos pappa ett gäng och har precis slängt i oss grillad kyckling samt souvlaki. Otroligt gott och vi är spräng mätta! Nu blir det lite vin samt film, sedan Baklawa. Livet är allt bra gött ibland!

Nu åter till filmen, ha en trevlig kväll gott folk!

Cypern dag 10

God morgon, har ni sovit gott? Det har inte jag i alla fall! Kunde inte sova på magen som jag brukar med tanke på att jag brände mina ben igår. Jag sover liksom alltid på mage och jag fick ligga på höger sida typ hela natten, blää! Men idag är det mycket bättre, eftersom jag la hellosan igår kväll innan jag la mig. Smorde även in mig imorse med det, så det börjar bli bra.

Idag blir det som sagt en lugn dag hemma och spendera massor med tid med en gnällande och bråkig Melvin. Han har ju som sagt sina dagar där han konstant skriker, men men bara att bita ihop. Det går ju över som sagt!
Lika bra att börja leka + umgås med honom nu så att han inte väcker hela Ayia Napa, haha!

Två dagars vila

Melvin och jag ligger och myser i sängen för det är dags att sova för kvällen för den lille.
Vi är båda är ny duschade och mätta i magen. Det är nog inte bara Melvin som känner sug trött just nu, även jag känner mig helt mörbultad. Vi spenderade 4 timmar på stranden idag, och klantig som jag var glömde jag solskyddsfaktor så jag har bränt mig på låren och lite grann på bröstkorgen. Men men, får skylla mig själv och bita ihop tills att det lagt sig så jag kan börja sola igen, MED solkräm! Haha. Jag vet att jag kommer få rejäl med färg då de röda lagt sig o det ser jag fram emot!! Jag har ju två veckor till på mig att sola, tänker inte gå miste om några fler dagar, förutom dessa två framöver då jag behöver vila från solen. Men sen, då jäklar!

Ikväll är planerna att vi ska stannar hemma, Melvin behöver sova och även jag. Så det får bli på måndag vi går runt på stan igen (de har stängt imorgon kväll, därav på måndag). Men då blir det tid för oss att vila och ta igen sömnen väl, OM det inte blir så att jag och pappa drar ut imorgon kväll o festar lite men det får vi se då.

Ska nu fortsätta mysa med min prins innan han somnar.

Cypern dag 9

Frukosten ligger i magen, så både jag och Melvin är proppmätta.
Dagens plan är att vi ska ner till stranden då Melvin fått i sig lite lunch i magen. Vi får se om vi drar dit direkt efter han ätit eller efter att han vilat, eller om han får vila en stund på stranden i skuggan så kan jag passa på att sola en timme eller två. Det skulle vara väldigt skönt om jag fick den tiden till att sola. Vi får se när vi åker sen, men sola ska jag i alla fall göra!

Nu ska jag umgås med pappa lite innan han drar iväg på ärenden. Vi hörs efter stranden!

Shopping day

Ååh, jag skrev nyss ett långt inlägg men det har försvunnit?! Bajs!

Vi sitter nu på pappas restaurang och tar det lugnt, Melvin ligger och sover så gott i vagnen. Det tog sin lilla tid tills att han väl somnade, men det kan jag förstå. Vem somnar direkt då man ska sova? Inte jag i alla fall.

Vi har även varit en sväng på stan och handlat lite saker. Köpte mig ett par nya solglasögon, som jag är helt förälskad i, och även en present till min syrra. Jag vet att hon kommer älska den, det är nästan så att jag själv vill ha den saken, haha. Anledning till att vi gick ner på stan var att jag skulle lämna tillbaka ett armband som jag köpte några dagar sen, men de hjälpte mig att fixa det som var felet, så nu går det att använda!

Nu ska jag vara lite social med pappa, så vi hörs av imorgon! Ha en trevlig kväll allesammans!

Huset sover = uttråkad

Pappa sover och Melvin sover, vad ska man hitta på? Jag vill inte sova och jag vill heller inte lämna rummet då Melvin ligger brevid mig i min säng. Så frågan är vad man kan hitta på. Får väl tvinga mig att sova, eller, nu kom jag på vad jag kan göra, läsa! De har jag inte gjort på några dagar, så det passar perfekt nu.

När vi var och handlade förut idag så blev det lite smått och gott hem. Hittade den vita chokladen med jordgubbscrisp innuti som dom slutat sälja på Lidl där hemma, men den fanns här! Vadå lycklig, hihi! Den ska jag mumsa på ikväll.
Pappa köpte även Melvin ett par nya sandaler (som han inte kan slänga av sig) och även strand leksaker. Juste, på tal om stranden så skippar vi den idag och kör en vilo dag. Imorgon så drar vi ner till stranden, om inte så lägger jag mig här hemma på verandan och solar. Men jag tror nog att det blir stranden, för vi alla vill dit.

Nog om allt detta, nu ska jag läsa lite innan Melvin vaknar. Ciao!

Cypern dag 8

Idag är en ny dag och jag är väl inte helt utvilad som jag borde vara. Så det kommer att bli en otroligt tidig kväll ikväll, tror jag, annars blir det en liten vända på stan.
Planerna för idag är att åka till Paralimni och handla hem lite saker till dels Melvin med blöjor & våtservetter, sen ev om jag hittar något i inredesväg där till hemmet. Sedan blir det nog att åka hem och ge Melvin någonting att äta och därefter lägga honom och sova en stund. Och seeen ska vi ner till stranden igen!

Nu ska jag fixa iordning de sista innan vi drar iväg! Vi hörs senare.

RSS 2.0