En förändrad framtid

Nu var det väldigt länge sen som jag uppdaterade, jag vet att jag säger det VARJE gång efter att jag typ lagt in ETT inlägg. Men men, fuck that!
Tänkte i alla fall slänga in ett kort litet inlägg om vad som hänt vårat liv.

Kan börja med att tala om att Melvin tog sina första steg i onsdags. Låg i soffan och kollade på datorn med Robban och så ser jag att gullungen står upp och går! Snacka om att jag fick en chock!!
Sedan den dagen går han mer och mer själv och han tycker det är otroligt roligt.. Min lilla älskling är nu en stor kille. Tiden går verkligen snabbt.

Vad har vi med gjort?... Vi har typ bara varit hemma tillsammans med Malin och Robban och slappat framför tv, gått på BVC på 1års kontroll och varit ute i fredags och firat min svärbror som fyllde 18år.
Det var verkligen en grymt kul kväll och jag hoppas vi får en lika bra kväll nästa gång vi går ut allihopa igen. Fredagskvällen/ lördagsmorgonen är en kväll/ dag att minnas i framtiden. En stund som förvandlat min framtid! ♥

Kalaset

Vilken vild och underbar dag!!
Gästerna började rulla in vid 15 tiden och det blev från att vara helt knäpptyst till att vara heeelt kaos med 5 ungar, därav att 2 st var helvilda och skrämde skiten ur födelsedags barnet, Stackaren! Men efter att tag så blev han van med alla ljuden och brydde sig inte om någonting tillslut.
Vi fikade med massor av bakverk som jag har bakat under en tid tillbaka. Dock blev det massor med bakverk över så det räcker väl i kanske 1 månad framöver om inte mer. Alla åt av bakelserna, men inte av tårtorna som vi bakat. Gästerna var helt enkelt för fega för att ta sig en bit tårta, haha. Aja, får ge en del till mamma och ta med mig en tårta imorgon då vi ska fira en tjejkompis som fyller 20!

Tack återigen till alla mina & Melvins kära vänner som kom förbi oss idag och firade gullungens 1års dag!!! ♥



1 år

Idag är det inte någon vanlig dag, utan det är min prins födelsedag!!!
Tänk att det redan gått ett helt år sedan han föddes, det känns helt sjukt.
Men detta året har varit det bästa året någonsin och fler underbara år kommer det att bli ungen min.

Vi är färdig fixade här hemma och sitter nu och väntar på att gästerna ska droppa in allt eftersom. De flesta kommer vid 15 tiden. Vilket är skönt att inte behöva stressa in i de sista. Utan vi sitter som sagt och tar det lugnt än så länge..




Nu


Sjukstuga

Som ni märkt så har jag inte pallat uppdaterna någonting, men har inte pallat helt enkelt. Vi har haft en del saker för oss som var varit viktigare än datorn helt enkelt.

Idag är det måndag och alla hjärtans dag. Planerna för idag var en del, men har varit tvungen att ställa in allt tyvärr. Min lille prins hade hög feber i morse (40.6!!) så det får bli en hemma mys idag istället. Det finns tid för dom ärenden framöver.

Just nu ligger han och sover. Förhoppningsvis kommer han sova i någon timme och vakna upp utan feber med ett piggare humör.

Jag ska passa på att kolla igenom alla fotografierna jag har här hemma på honom och sortera in dom i ett fotoalbum jag köpte i förrgår. Äntligen!





Varför tar folk inte emot hjälp?

Gårdagens utekväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det hände en del neggativa saker som gjorde min stubin väldigt kort och då sprack mitt humör.
När folk inte tar emot den hjälpen som man ger dom och istället blundar och gör tvärrt emot, får personen skylla sig själv. Men jag tycker det är tragiskt att folk inte kan lyssna på vad man säger då man vill hjälpa till så människan inte skämmer ut sig.

Aja, förutom denna händelse så var kvällen härlig och vi dansade och drack en hel del. Det sjuka är att jag inte alls är bakis idag och inte heller trött efter att ha fått sova 4 timmar!
För en gång skull när jag kan sova så länge jag vill/ kan så vill inte min kropp det. Kom i säng vid 6:30 har jag för mig klockan var, och vaknade 10:30? Jag låg och vred och vände mig i sängen i 1½ timme och kunde verkligen inte somna om. Sjukt men sant! Så jag beslöt mig för att kliva upp istället och sätta igång att städa innan Melvin och Malin kommer hit.
Nu är det rent och fräscht och förhoppningsvis luktar det inte unket från gårdagen. Det återstår att se vad Malin säger då hon snart kommer hit. Jag har i alla fall dammat överallt, dammsugit och även skurat. Det känns så jävla skönt när det är rent!



Då börjar vi

Kom hem för ett litet tag sedan från att ha lämnat min prins hos mormor och moster. Saknar redan min grinunge. Han har sin charm som man inte kan ogilla. Mammas lilla skitunge!

Så nu sitter jag här hemma ensammen och har musiken på en rätt så hööög nivå och taggar till inför ikväll. Det vore konstigt om inte grannarna kommer klaga på ljudnivån som vi kommer ha här ikväll!
Men det är inte förens vid 20- tiden som min granne kommer hit, men är redan fett hypad. Haha.. Ska ta mig ett bad och lugna ner mig lite med kanske en drink i handen? Why not liksom?! Jag är ju endå barnledig och varför inte slappna av när man väl har lite egentid? Idag tills imorgon eftermiddag/ kväll..


FUCK IT

Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Tanken var ju att jag skulle vara barnledig och att Melvin skulle till min mamma, men eftersom en person skulle komma hit så valde jag att Melvin skulle stanna hemma istället så denne kunde träffa oss båda. MEEEN jag ångrar grovt att jag sa att människan kunde komma hit. Dels för att lillen var uppe till 21 och sedan för att samtalet vi hade inte gjorde mig på det bästa humöret. Är fortfarande skit irriterad över EN sak som denne sa.
Men det ska konfronteras nästa gång vi ses, för denne ville inte förklara saken igår då jag konkret ställde frågan via sms. Aja fuck it, människan kan lika gärna försvinna.

Men men, nu är det en ny dag och det är dessutom Lördag. Idag ska i alla fall Melvin åka till mormor och moster och spendera dagen och natten där borta. Vad jag ska göra är någonting som jag sett fram emot sen i hmm, Tisdags? Haha, löjligt, men så är det.
Det blir förfest här hemma tillsammans med min granne och sedan utgång! Varje gång vi ses så säger vi "nu är det bara si och så många dagar kvar tills lördag"... Störda? Jaa! Jag har inte påstått att jag är normal.

Nu blir det att leka och mysa med min prins innan han ska iväg.
Ciao!

Ett bad hjälpte

Melvin väkte mig som vanligt vid 8 imorse och det vara bara att bita ihop och kliva upp. Försökte ge honom välling, men han verkar tydligen hata det? Det är perioder som han dricker det och nu var en sådan tid som han bara ville spy åt det. Så det var bara att ställa sig och göra havregrynsgröt till både honom och mig.

Sen var tanken att vi skulle ta det lugnt och leka lite, men det var inte Melvin med på. Han var sur och grinig för allt som jag försökte med. Så jag stoppade honom i badet och då blev han minsann glad igen.
Nu sitter han och roar sig med mina skosnören och sitter och leker med dom.

Snart blir det att äta lunch och därefter ska prinsen sova en stund. Då han vaknar igen blir det att dra iväg till affären och handla lite prylar till kylen & frysen som är slut och behöver fyllas på. Men det blir att snabbhandla för moster kommer och hämtar Melvin vid 16- 17 kanske?`

Jag har lite ångest att han ska spendera helgen tillsammans med dom. Kommer sakna min solstråle så enormt mycket! Jag vet ju att det kommer gå bra, men man är endå lite orolig som förälder.

Men men, nu blir det att förbereda min lunch.




Hängande trasor i fönstrerna

Eftermiddagen och kvällen har varit lika slapp som förmiddagen varit.
Bestämde mig för att lägga mig och vila då lillplutten låg och sov. Men hann precis sjunka in i den djupa sömnen sen vaknade Melvin. Det blev inte så mycket vila för min del, och trött som en gris är jag just nu. Ikväll kommer det definitivt bli en tidig kväll för min del.

Det enda bra som jag gjort idag är nog att jag stryckt alla gardinerna som såg ut som trasor som hängde i fönstrerna. Det tog väääldigt långt tid. Stod i kanske 3 timmar med alla gardinerna och ändå var det bara 8 gardiner. Men men, bra blev det tillslut och nu ser det snyggt ut och det är huvudsaken.

Imorgon kommer min syster förbi här och hämtar min prins som ska spendera helgen tillsammans med henne och mormor. Dom erbjöd sig att vara barnvakt så jag kunde slappna av och göra vad jag känner för. Så planerna för helgen är redan bokade. Eller i alla fall kvällarna. Imorgon kväll ska jag eventuellt in till stan och träffa Melika OM jag lyckas fixa fram pengar på något höger. Om inte så blir det att sitta hemma och ta de lugnt och gå över till grannen och kanske ta ett glas vin tillsammans med henne.
Sedan på lördagen blir det att gå ner till baren här i kungsängen med grannen och dansa loss lite. Det är skönt att det inte är inträdes avgift, annars hade de aldrig gått.
Sen finns det inga mer planer på vad jag ska göra. Det blir nog bara att vara hemma och ta det lugnt och sooovaa! För sömn är verkligen någonting som jag behöver för tillfället.


Jag och grannen för 3 veckor sen


En seeg Torsdag

Torsdag idag och det är verkligen en seeeeg Torsdag dessutom. Vaknade av att Melvin står och slår i väggen och säger "Mammaaa!". Klockan var inte mer än halv 8. Jag ville verkligen sova mer, men min lilla skitunge tillät inte det. Så det vara bara att kliva upp.

Vi har än så länge inte gjort så mycket idag. Bara tagit det lugnt här hemma och lekt en hel del tillsammans. Han fick precis lite lunch, men var föör trött för att äta upp allt, så det blev sängen för honom istället.
Så nu ligger han och sover sen drygt 20 minuter tillbaka och jag sitter här vid datorn och funderar på om jag också ska lägga mig och vila lite, eller om jag ska ta och läsa? Är så sjukt trött, men känner inte för att sova.
Det får nog bli så att jag sitter här ett tag och känner efter hur jag ska göra.


Veckan i lite bilder










Possitivt och neggativt

Jag har som ni märkt inte uppdaterat på vääldigt länge och det har berott på massor som hänt både possitivt och neggativa saker. Och sen dels för att mitt internet har varit dött i ett par dagar.

Men men nu är jag tillbaka igen.
Vad har vi gjort den senaste veckan?

Jo vi har väl spenderat den största delen hemma och fixat, betalat räkningar och insett att jag är paaank. Och då menar jag verkligen pank! Fyfan.. Det blir nog bättre snart.

Vi har även varit magsjuka (tror jag) om det inte var på grund av en maträtt som jag åt som gjorde att jag mådde så dåligt. Hade både magknip och måde otroligt illa. Men det gick över då jag stoppade fingrarna i halsen och fick upp gårdagens maträtt. Haha ursäkta, men så var det faktiskt.

Sedan har vi tillbringat söndagen- tisdagen tillsammans med min syster som sovit över här. Och det har varit väldigt trevligt.
En sjuk sak som inträffat är att vi satt och disskuterade om en människa på söndagen och på måndagen så hörde denna person av sig (efter ett jäävligt bra tag) och är jag väldigt glad över. Men lite sjukt att människan hörde av sig dagen efter vi satt och snackade om denne.

Vad har vi gjort mer? Hmm, låt mig tänka..
Jo juste, i går spenderade vi gårdagen hos min mamma hela dagen och umgicks med henne. Det väldigt trevligt. Åt god mat, snackade och umgicks.

Idag skulle vi träffat på Mikaela, men det blev för tajt med tiden så det blev inte av. Så jag åkte in till stan i alla fall och träffade upp Malin och Emma. Tog oss en fika, kollade lite i affärer och även åt middag tillsammans. En härlig eftermiddag/ kväll helt enkelt. Tack igen Malin för idag!
Jag fick även med mig lite presenter till Melvin hem (han fyller ju snart 1 år!!!). Ni kanske undrar för vilka pengar då med tanke på att jag tidigare skrev att jag var pank. Men allt löser sig bara man vill.

Nu sitter jag här och glor runt på datorn (eftersom internet inte fungerat förrens nu) och är jävligt trött efter eftermiddagen i stan. Så det blir nog sängen strax för min del.


RSS 2.0