De räcker med snö!

Jag kan ju börja med att klaga på detta pissiga väder som är! Ursh och fy säger jag. Sol och värme vill vi ha och inte snö/regn, det har liksom varit nog med snö denna vinter.

Aja, sitter nu och har precis ammat Melvin som just nu ligger i mitt knä och myser. Fast de gör han nog inte länge till kan jag tro, han börjar redan bli obekväm.
Idag har vi varit vakna sen halv 8 och är vi typ varje dag nu förtiden mer eller mindre, min lilla prins vill upp tidigt och leka och mysa med mamma. De är mysigt och härligt tycker jag, man sover inte bort hela dagen direkt, utan
tvärrt om!
Vi har även tagit oss en långpromenad i de härliga vädret idag och vi ska eventuellt träffa Melvins pappa idag, men vi får se om det blir av. Annars får de bli en annan dag bara.

Nej dags för att underhålla Melvin nu innan han väcker hela huset med hans pratande! Vi hörs lite senare om jag får möjligheten. ♥


Melvin två dagar sedan


Kommentarer
Postat av: Therese

Hej underbara. Vi måste ringas snart, jag vill ha uppdatering. Jag saknar er! Satt och läste bloggar och kom in på http://thesunshineblogger.blogg.se/ kolla den så fattar du varför jag skriver det :) hihi.



<3

2010-04-23 @ 08:24:40
URL: http://Teml.blogspot.com
Postat av: BELLa

Gud vad söt han är!! :)

2010-04-24 @ 12:38:20
URL: http://isabellenojd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (visas endast för mig)


Din hemsida/ bloggadress:


Vad har du på hjärtat?

Trackback