Valborg

Tjena hejsan på er!

Tänkte passa på att slänga in ett litet inlägg medans Melvin äntligen ligger och sover nu efter promenaden vi varit på. Han är lite grinig nu om dagarna och vägrar typ sova, trotts att han är skit trött. Vet ej varför men det är väl så när mamma inte bär runt på honom hela tiden, men men.

Igår åkte vi in till Jaobsborg tillsammans med Melvins moster och kollade runt i affärerna. Tanken var att vi skulle handla en present till Helen som fyllt år, med tanke på att vi ska hem till henne imorgon och fira henne med fika och diverse prylarna. MEN vi handlade och kollade på allt utom en present till henne. Fråga mig inte varför, men det slank väl ur mitt huvud när vi sprang ifrån butik till butik. För Melvin skulle även ha nya kläder med tanke på att hans börjar bli försmå. Han fick i alla fall det han behövde förutom en jacka samt några munkjacka. Vi hittade dock inget som fastnade i smacken. Det som han fick var två stycken pyjamaser, två par byxor, en "älskling" body och jaa lite andra prylar för att fylla på hans klädersväg. Men dock måste jag kolla på en jacka eller tjocktröja åt honom för att ha på sig utomhus då vi är ute, fast det får bli imorgon innan vi åker till Helen.

Idag så är det ju fredag och dessutom valborg, Melvins första valborg. Planerna är inte så stora idag förutom att vi ska, tillsammans med Melvins mormor, gå och handla hem lite mat om ett tag och sedan senare ikväll eventuellt gå och kolla på majbrasan tillsammans med Melvins moster och mormor. Ska försöka ta massor med fina bilder på brasan och Melvin ikväll så ni får se imorgon, men allt beror ju på om vi ska dit och kolla på den eller inte det vill säga.



Melvin igår innan vi åkte iväg till Jakan







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (visas endast för mig)


Din hemsida/ bloggadress:


Vad har du på hjärtat?

Trackback