Inga planer blev som vi hade tänkt oss ida...

img_0152 (MMS)

Inga planer blev som vi hade tänkt oss idag.  För det första skulle vi ev träffat Sandra och Ticke på dagen borta i jakan. Vädret skulle bli dåligt enligt väderlekarna så jag vågade inte riskera att åka dit om det nu skulle bli regn.  Men vädret var ju lika fint som igår fast inte lika soligt, så det var lite trist att vi inte åkte dit i alla fall.. Det kommer fler tillfällen.  Sedan skulle ev Melvins pappa komma hit, men klockan blev för mycket så vi sköt fram det tills i helgen istället. Så vad har vi gjort idag? Hmm, typ ingenting. Varit hemma och tagit det lugnt, tagit en sväng ner till centrum och även gungat lite grann då vi ändå var ute sedan har vi även unnat oss ett bad tillsammans.. Lillplutten sover och jag unnar mig lite tid framför tv innan jag själv ska krypa ner i sängen. Det kommer bli en tidig kväll ikväll, för planerna för imorgon startar vid 8-9 tiden imorgon bitti med en långpromenad tillsammans med min mamma.  Aja, nog om det. Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Natti natti!


SMS-inlägg

img_7919 (MMS)


Papous om 6 veckor!

Dagarna, veckorna och även månaderna har rullat förbi allt för snabbt. Har ingen koll på vare sig ut eller in längre.
Jo det är klart jag har, men ibland känner man sig bara förvirrad. Och det är precis det jag har gjort den senaste tiden. Men nu är allt på sin rätta bana och jag & Melvin mår hur bra som helst!

Lillknodden går (läs springer) runt här i lägenheten för fullt och lika så då vi är utomhus. Han vill absolut inte lyssna på sin mor, han vill ju upptäcka världen!
Det kan vara lite skrattretande visa tillfällen, men oftast är det lite smått jobbigt. Vad ska man göra som mamma? Det är ju bara att bita ihop och kuta efter ungen!

Idag bokade & betalade vi även en resa till Papous, så vi drar dit ner om drygt 6 veckor. Det ska verkligen bli härligt att komma bort ett tag, även om jag kommer sakna en del nära vänner här hemma. Men som sagt, ni får stå ut 3 veckor tills vi kommer hem! ;)


Melvin ligger och sover sen nästan 2 timmar sedan, och jag har nyligen tagit mig en dusch och ska strax ta och kolla på Desperate housewives. Därefter blir det nog sängen för min del.
Jag märker varje morgon då jag lägger mig 23-> så är jag helt död på både morgonen och dagen, vilket inte alls är något trevligt för mig eller Melvin. Så varför inte passa på att lägga sig otroligt tidigt så att jag får sova i X antal timmar!?


Tiden rullar på och vi mår bara bra!  Jag ...

img_3162 (MMS)

Tiden rullar på och vi mår bara bra!  Jag ska försöka att börja uppdatera igen, har en del som klagat på mitt usla skrivande.  Så ni vet så kommer jag göra det för eran skull och det får bli hipp som happ av de hela.  Nu blir det i alla fall sängen för min del. Gör ett bättre försök imorgon!


RSS 2.0