Underbarare unge får man leta efter!!


Morsdag!

Gokväll allesammans!

Först och främst ska jag säga ett stort grattis till både mig och min mamma på morsdag! ♥

Idag har också varit en sådan här slapp och orkeslös dag, jag vet inte varför jag blivit så den senaste tiden. Jag tror att det kan bero på allt onyttigt som jag stoppar i mig istället för att äta nyttigt och tänka mig för. Så nu får det fan bli ändring på det från och med imorgon, och då menar jag verkligen TOTAL förändring. Inte ens en liten kaka kommer åka ner hos mig förens Melvins dop.. Så vi får se hur förändringen blir på mig med både kroppen och hälsan efter ett tag.

Dags för sängen nu för min del så att jag orkar upp tidigt imorgon bitti och får en del samtal uträttade! Natti natti...


Possitivt & neggativt

Tänkte passa på att skriva några rader nu när Melvin sover och innan jag stänger av för kvällen..

Igår så var en sådan dag som jag ägnade mig åt att fixa här hemma= städade samt skrubbade mig själv efter att städningen var klar. Försöker göra fredagen till en städ och fix dag så att det är rent och frächt intill helgen. 
Då hemmet var klart så tog vi bussen upp till centrum för jag var tvungen att köpa Sempers magdroppar till Melvin eftersom dem tog slut. Sedan åkte vi till Lidl och handlade en del mat som behövde handlas hem, eller rättare sagt så storhandlade min mamma och jag handlade snacks till kvällen. Vi skulle ju få besök utav Linda och Elvira.

Idag har varit en hemma mysdag för mig och min underbara son! Vi har inte gjort speciellt idag förutom att vi har tagit det lugnt och bara umgåtts med varandra en hel del, samt badat tillsammans. Eller inte ordagrant tillsammans eftersom vi inte har något badkar, men Melvin plaskade så mycket så det såg ut som att vi båda två hade badat, fast jag med kläder.
Han är så oerhört gullig min lilla prins! Man kan verkligen inte sluta gosa med honom, man vill liksom pussa och äta upp honom.
Juste, han har börjat hitta sina händer och fötter mer och mer nu, det ser verkligen roligt ut då han kollar på händerna och sedan slänger dom in i munnen hans. Haha, gullungen min!

Sitter nu och kollar runt på lägenheter eftersom att det har blivit dags för oss att röra oss utåt härifrån nu. Det är verkligen alldeles för trångt för oss 4 att bo tillsammans (5 med hunden). Men det tragiska är att jag inte kan köpa oss en bostad ännu och det finns ju knappt hyreslägenheter kvar nu längre, i alla fall inte där jag vill ha en lägenhet. Men jag hittade en nu för en stund sedan, en 2:a inne på Södermalm under 1 år eventuellt längre, för en bra månadshyra. Så det är bara att hålla tummarna nu så får vi se vad han säger!!

En annan sak som jag kom och tänka på är dopet. Jag vet inte om jag kommer ha det på det datumet som är satt eller om jag ska flytta fram det en månad. Ni kanske undrar varför nu och det beror på att en del inte kan komma just den dagen/ helgen så det är lika bra att ha dopet på en dag/ helg som alla kan vara med på. MEN frågan är bara om vi kan ändra datumet i kyran eller inte!? Det återstår att se tills på måndag då jag ska ringa dit och kolla. Men så att ni vet det mina kära vänner, att det kanske blir framflyttat. Jag kommer informera er OM det blir det ändring.

Dags för mig att sova nu, gonatt! ♥



1 år sedan ♥

Idag är det exakt ett år sedan som min älskade son började leva tillsammans med mig i den stora världen! ♥


Morgondagen bestämmer

Gokväll eller rättare sagt gonatt!

Idag har jag fått en del saker gjorda med och det känns väldigt skönt. Fixat och trixat hemma och fått lite saker på sin plats, sedan har jag även varit iväg till Coop och handlade en del bakprylar som saknades för att baka inför dopet. Det är ju lika bra att sätta igång redan nu så att man inte står dagen innan med allt, så jag har bakat lite idag och kunde göra det i ett race utan att Melvin blev otålig, väldigt skönt. Sedan har jag även hunnit med att fixa disken och fixa middag. Och det är verkligen ingenting som jag brukar hinna med i vardagen i ett streck så det blir mer och mer framsteg på den fronten, förhoppningsvis.

Imorgon är det fredag och jag och Melvin blir eventuellt själva här hemma på grund av att både min mamma och syster kanske åker iväg till de där landstället som min mamma befann sig på förra helgen. Men vet ej om dom ska det eller inte, men dom pratade i alla fall om det så vi får se. Så det kommer bli en lugn och härlig helg helt enkelt i så fall. Ska kolla med några väninnor om dom vill komma över på antigen fredagen eller lördagen ifall att dom åker.
Men men vi får se hur hela helgen blir imorgon. För nu ska jag gå in till rummet och lägga mig för kvällen! Natti natti... ♥

 


Omständigheter

Hej mina älskade vänner!

Det är inte alltid så lätt att hinna med en liten stund för sig själv framför datorn när jag har min son i mitt liv nu. Och dom lilla luckorna som jag får ibland passar jag helldre på att göra något annat än att sitta spikad framför datorn, o de har ni nog märkt.

Men i alla fall så mår vi toppen trotts en del omständigheter som jag håller på att fixa till. Vill dock inte gå in på det för personen i fråga kan läsa detta inlägg, så jag väljer att inte skriva personens namn! Men som sagt så gör jag allt vad jag kan för att lösa detta..

Igår var vi tillsammans med Linda & Elvira, Mikaela & Liam på öppna förskolan, dem satt och höll på med deras ramar och gjorde avtryck medans våran ram var hyfsat torr och klar. Så vi passade på att göra ett avtryck på en body med hans fötter i blått samt skrev hans namn på den. Roligt att han har en alldeless egen body med sina fötter på och hans namn. Kul för honom att ha i äldre dagar.
Efter förskolan var det ett litet uppehåll tills att vi skulle gå till föräldragruppen som började vid 15- tiden, så vi satt utanför och väntade samt gick runt lite i regnet tills att vi skulle in. Då det väl började så satt vi och disskuterade om mat- och sovvanor, men mest satt vi och pratade om sovvanor. Och en del som vi pratade om hade jag själv tänkt på, att till exempel inte låta han somna vagandes för då blir han van vid det sen lite andra saker. Så det är lika bra att avvänja honom det redan nu så att det inte blir svårare senare.


Idag har vi inte gjort så mycket än i alla fall. Eller jag har hunnit med att ringa socialen för att prata med dem om lite saker, betalat lite räkningar, försökt att ringa försäkringskassan men har dock inte kommit fram på grund av någon andledning.. sen har jag även lyckats planera lite mer tills dopet. Det börjar ju närma sig så det är lika bra att vara i god tid ute så att man inte står veckan/ dagen innan!
Tanken är att vi om en liten stund ska ta oss en promenad och sedan bege oss förbi Coop och handla dels lite mat hem sen lite andra saker som jag behöver till att eventuellt börja baka redan nu till veckan. Men får se hur vi gör med den biten. Fast denna vecka ska jag i alla fall baka något utav allt.

Nu ska jag försöka komma fram till f- kassan innan vi går ut. ♥


Det går inte så bra

Gomorgon mina vänner!

Har precis ätit frukost och ammat klart Melvin som just nu ligger i sin vagn och försöker sova en stund, men han verkar inte lyckas så bra låter det som om. Då han somnat ska jag passa på att vika tvätten som jag höll på att tvätta inatt så att det blir klart istället för att det ska ligga en mega hög med kläder mitt i v- rummet. Därefter tror jag nog att vi ska ta och gå ut på en promenad ute i det fina vädret, förhoppningsvis är det fortfarande sol då. Men först ska jag få Melvin att sova en stund så att jag har lite fria händer en stund. ♥


Melvin 2 dagar gammal ♥


En överraskning

Idag har vi inte gjort så mycket förutom att suttit inne då det bara öste ner regn och blixtrade som bara den. Men då det äntligen blev lite uppehåll åkte vi och hälsade på Melvins mormor och överraskade henne. Hon har nämnligen varit borta hela helgen i en liten sommarstuga som hon fått låna över helgen utav en av hennes väninnor.
Så vi har tillbringat några timmar där ute tills att vi sedan åkte hemåt och åt resterna ifrån gårdagens tacos framför tv samt gårdagens snacks som fans kvar. Och nu sitter vi som två uppsprängda jag vet inte vad och är mätta utav både de ena och det andra. Att krypa ner i sängen brevid min underbara solstråle skulle inte sitta helt fel just. Men innan jag tar och gör det ska jag ta och sätta på en maskin med tvätt så att det är klart tills inatt så är det bara att skifta till torktummlaren då jag ammat, för då är det bara att vika allt imorgon bitti då vi vaknat.
Aja, dag att fixa iordning det så att jag sedan kommer i säng.

Gonatt! ♥


Moster har varit busig och låtit mig smaka på lite godis och jag älskade det!


Ingen utflyckt, utan en vanlig dag på stan

Hej allesammans!

Det blev ingen utflyckt till skansen igår med tanke på att klockan blev alldeless förmycket och plus att både jag och min syster blev sugna på att handla jordgubbar och sätta oss nere vid Tantolunden vid vattnet istället och mysa. Men vi sprang runt stan i 1- 2 timmar för att hitta billiga jordgubbar. Aldrig att vi skulle betala 40 kr för typ 10 jordgubbar, aldrig i livet. Så det tog ett tag tills att vi slutligen bestämde oss för att gå till Gamla stan istället och köpa oss en glass. 
Innan vi åkte hemåt gick vi förbi Mossebacke och sa "hej" snabbt till Jossan, Sutte (Jossans pojkvän) och Zabine. Det var inte länge vi var med dem med tanke på att klockan var mycket och vi behövde handla lite mat innan vi åkte hemåt.
Dagen slutade med massor med mys framför tv med tacos till middag och sedan massor av olika snacks. En syskon kväll hade vi tillsammans medans Melvin låg i sängen och sov som en stock. 


Första utflyckten

God eftermiddag allesammans!

Har precis fixat klart mig och sitter och väntar på att min syster ska bli färdig så att vi sedan kan åka in till stan och tillägna resterande delen av dagen på skansen tillsammans. Det ska bli mysigt och jag ser fram emot Melvin reaktion då han ser alla djuren. Förhoppningsvis reagerar han possitivt och inte tvärrt om. Detta blir ju hans första utflyckt också så det ska bli roligt. Massor av kort kommer vi att ta, så det kommer att komma upp en del bilder senare idag då vi kommit hem igen, eller så lägger jag in dem imorgon. Det beror helt på när vi kommer hem igen.

Nu ska jag gå och stressa på Malin lite grann så att vi kommer iväg någon gång! :) ♥


Känslan av en nybäddad säng

Klockan är väldigt mycket, men tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag kryper ner i den nybäddade sängen.

Idag har varit en sådan dag som jag egentligen inte orkat med någonting. Humöret har varit på en neutral nivå hela dagen men jag har endå fått gjort några saker. Som till exempel så har jag hunnit med och städat, handlat, fixat med dopkorten, badat Melvin, ätit och kollat lite på film tillsammans med Sanaz och dippat grönsaker, samt tagit mig en dusch. Som sagt så har jag fått lite saker gjort så det känns skönt. Nu sitter jag och är en aningen död och längtar i stor sätt bara till sängen, så detta får räcka för idag. Ett litet inlägg blev det i alla fall. Natti natti! ♥



Ett kvälls gonatt



En dag på stan

Hej på er!

Snacka om vilket sommarväder som är förtillfället! Jag hoppas verkligen att det kommer hålla i sig ett tag framöver. Man blir på så bra humör när solen strålar och det är varmt ute.

Idag har vi i alla fall varit inne i stan tillsammans med Linda och Elvira och shoppat lite kläder som både jag och Melvin behövde, så nu behövs det inte handlas på ett tag. Eller vi får se hur snabbt han växer det vill säga. Vi får se som sagt.. Det som fick följa med oss hem var en munkjacka till honom, så nu har han den som han kan ha ett tag framöver. Sen så köpte jag med mig 2 par bas linne, låga strumpor som man kan ha i typ ballerina skor, sedan ett par gråa skor och sedan ett rosa linne med kedjor på. Ville egentligen få med mig vita långa leggings, men det hittade jag tyvärr inte. Så det får bli nästa gång då helt enkelt..

Snart är det dags för oss att röra oss emot Coop och handla hem lite mat. För nu är det verkligen mer än eko i både kyl och frys hos oss båda. Men vi får se när vi kommer i väg med tanke på att de ena och de andra ska fixas innan vi går.

Dags att gå till Melvin nu som nyss vaknade till i vagnen! ♥






Tavlan


Såhär satt jag i 2 timmar och höll på med tavlan med Melvins hand- & fotavtryck,
så jag hoppas att det blir snyggt! :)


Hand- och fotavtrycks tavla

Idag var vi ju som sagt på öppna förskolan tillsammans med Linda och Elvira, på grund av att Mikaela och Liam inte kunde komma av någon anleding, så vi gick dit själva. Innan vi gick dit så gick vi som sagt förbi BVC för Linda ville kolla hur mycket Elvira vägde och hur lång hon blivit. Därefter vart klockan så mycket så vi väntade med att gå till förskolan (på grund av att dom strax skulle ha lunch stängt) och handlade lite smått som vi kunde äta till lunch i solen medans vi väntade på att dom skulle öppna igen. Det var verkligen underbart att sitta i solen och bara njuta av värmen som stekte på kroppen. Äntligen är sommaren här!!
Då vi kom till förskolan så skulle vi fixa med hand och fotavtrycken, men det räckte dock bara till en person. Men Linda var så snäll och lät mig göra det på grund av att jag ville göra en idag då han var 3 månader exakt. Så vi ska gå tillbaka dit nästa vecka (om inte tidigare) så att hon också kan göra avtryck. Jag blev i alla fall jätte nöjd av resultatet, satt i 2 timmar och pysslade med den så jag hoppas att det blir bra tillslut. Glömde tyvärr ta kort på den då jag var klar, fast Linda tog ett då jag väl satt och höll på med den som jag kan lägga in sen då jag fått bilden.
Efter att vi (jag) var klara så gick vi hemåt och gosade i sängen tills att Melvin blev på gnällhumör och tyckte allt var jobbigt, stackaren. Det beror nog på vaccinet som han tog igår, med tanke på biverkningen. Men men, det går över snart!
Nu ligger lillkorven och sover så skönt i sängen efter denna långa och varma dag och det ser så underbart ut så att jag nästan själv vill krypa ner brevid honom. Det ska jag faktiskt ta och göra, för jag är också helt slut efter den varma dagen. Ta hand om er, natti natti! ♥





Öppna förskolan

Gomorgon!

Har varit vaken i några timmar och har redan hunnit äta både frukost och fixat iordning mig. Så nu sitter jag och väntar på att tiden ska rulla iväg och vi ska åka upp till centrum och möta upp Linda och Mikaela för att först gå förbi BVC för att dom ville väga och mäta deras barn. Sedan ska vi ta och gå till öppna förskolan och tillägna resterande av dagen där. Det ska bli trevligt tycker jag och ser fram emot att vara där.
Men vi ska inte mötas förens om en timme så vi har en del tid att bara sitta och ta det lugnt det vill säga tills att vi ska gå. Fast jag funderar på om vi eventuellt ska ta och gå redan nu och ta oss en promenad upp dit. Vi får se hur vi gör, Melvin ska först och främst ha mat.


3 månader

Grattis på 3 månaders dagen min älskade son!




Det finns inga ord som räcker till för att beskriva min kärlek till dig!





BVC, första vaccinationen

Gokväll allesammans!

Tänkte passa på att slänga in ett kort litet inlägg innan jag tar och kryper ner i sängen.
Idag var det dags för oss att bege oss upp till BVC på grund av att Melvin skulle ta sin första vaccinatin. Jag som själv hatar att ta sprutor förstår mycket väl varför han blev som han blev.
Första sprutan som hon tog var inte lika kraftig som den andra. Den andra som hon tog såg verkligen ut att göra skit ont rent ut sagt. Jag tyckte så synd om honom och började nästa själv att gråta då han blev så ledsen. Nej ursch och fy!
Vi gjorde även en vikt och längd kontroll också och han växer otroligt bra och det är skönt att veta. Han väger nu 6700g och är 62.3cm lång. Snacka om att tiden går snabbt. Inte nog med att han växer i både längd och vikt så snabbt så blir han bara äldre och äldre. För imorgon blir han liksom 3 månader redan. Kan ni tänka er att det var 3 månader sen som jag åkte in till förlossningen och tröck ut min lilla gullunge? Det kan inte jag i alla fall.

Efter kontrollen så mötte jag upp Linda & Mikaela med deras barn. Tanken var att vi skulle gå till öppna förskolan och sitta där tillsammans med de andra mammorna och våra barn och ha de mysigt, men vi skippade det på grund av det fina vädret. Inte vill man sitta inne nu när det äntligen var riktigt sommarväder ute, nej nej! Så vi valde att promenera runt lite grann och njöt av solen istället. Underbart helt enkelt!

Imorgon blir ju Melvin 3 månader och vi hade tänkt fira det med att befinna oss på öppna förskolan hela dagen och dels göra hand- och fotavtryck i gips och rama in. Men vi får se hur Melvin mår då det vill säga. Han har fått lite biverkningar ifrån vaccinationen och är lite varm och är lite hängig. Så vi får se om det är värre eller bättre med honom då som sagt. Jag hopppas att han är bättre så att vi kommer dit och har det mysigt, om inte så får vi ha myspys här hemma istället och fira.

Men oj nu blev det mycket trotts att jag inte hade tänkt att skriva så mycket, men men. Fingrarna bara flög över tangentbordet. Fast nu har det blivit dags för mig att avrunda och kolla igenom lite grann på internet innan jag lägger mig.
Natti natti! ♥



Tiden rann iväg

Hello mina vänner!

Sorry för lite kass uppdatering de senaste dagarna, men min mammas vän behövde ha tillbaka sin laddare till datorn, så det är därför det har varit lite segt på uppdateringsfronten. Men nu har jag tagit mig lite tid till att uppdatera på den stora datorn som vi har här, så ni vet att vi lever och mår bra. Jag ska i slutet av denna månad när pengarna kommer ta mig tid att åka in till stan och handla mig en laddare till datorn så att jag har en ny egen som fungerar. Lättare och smidigare än denna stora stationära.

I alla fall så har vi inte gjort så mycket än att varit hemma och tagit det lugnt i helgen förutom i fredags då vi var hemma hos Linda och Elvira och hade lite myskväll tillsammans med Mikaela och Liam också. Vi hade det otroligt mysigt och satt och snackade skit i flera timmar och klockan bara rann iväg. Vi kom liksom hem vid 2- tiden och då blev det bums i säng direkt.
Sedan så har de resterande dagarna varit sig lika och mysiga. Just nu sitter jag och dricker lite cola och äter på ostbågar här framför datorn, men jag ska alldeles strax röra mig in till rummet och ha myspys framför tv tillsammans med min underbara son.

Imorgon är det också dags för oss att åka upp till BVC och ta Malvins första vaccinations spruta. Jag är lite nervös för det, men jag ska försöka hålla lugnet inom mig så att jag inte smittar av mig på honom så att han blir spänd och nervös. Men men, vi tar det imorgon för idag är idag och imorgon är imorgon! ;)

Dags för att umgås med min son nu som sitter här och myser i mitt knä. ♥



Tidigare blir det varje dag

Gomorgon på er!

Det blev en tidig morgon för oss idag med tanke på att Melvin vaknade redan vid 6- tiden och var aspigg. Jag försökte göra allt så han skulle somna om, men nej inte de inte, han ville att jag skulle upp. Så 1½ timme senare var jag illa tvungen att stiga upp i alla fall. Och nu 1 timme senare efter att jag bytt hans blöja och gett honom mat så liggar han nu och sover igen. Typiskt att jag precis blivit pigg då och inte pallar lägga mig och sova igen. Sitter liksom och har precis vikt tvätt och sitter nu och kollar runt på internet för att fördröja tiden. Sen tror jag inte att det blir någon promenad med Mikaela tanke på att hon skickade sms och sa att hon var jätte trött så jag tror inte att hon kommer med, sen vet jag inte om Linda orkar heller. Skickade henne nyss ett sms och väntar på svar. Om hon inte heller orkar så får det bli att jag får gå själv helt enkelt, svårare än så är det inte.

Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Nu ska jag fortsätta glo runt här och sedan knalla iväg..



En heldag på IKEA

Jag slänger in ett kort litet inlägg om dagen innan jag går och lägger mig för idag.
Dagen började inte på det bästa sättet på grund av att jag knappt fick sova någonting inatt för att Melvin vaknade tydligen varje timme och ville ha mat? Fråga mig inte varför men så var det i alla fall och de reflekterade att vi (jag) var rätt så trötta idag.
Vi åkte iväg till IKEA idag tillsammans med Linda, Mikaela & Sandra tillsammans med våra barn och tillägnade i stort sätt hela dagen där med varandra. Vi hade det verkligen mysigt tillsammans. Tanken med att vi åkte dit var att vi skulle handla en ram till att göra avtryck utav våra barns händer och fötter, men jag fick med mig lite mer än så. Inte för att det var så mycket men i alla fall.

Efter at ha varit ute hela dagen idag och gjort ärenden så märker man på både mig och Melvin att det tog på oss. För Melvin var verkligen svår väckt då vi kom hem och mina ögon vill slutas igen när som helst. Så det är nog lika bra för mig att stäcka ner för idag och sova. För imorgonbitti vid 9- tiden ska jag möta Linda och Mikaela uppe vid centurm och ta oss en morgon promenad tillsammans. Så det behövs som sagt lite ny energi.

Gonatt på er! ♥




Öppna förskolan

Gokväll!

Vilken underbar dag det har varit idag. Solen har varit otroligt varm och det har verkligen varit en sommardag idag, helt underbart!
Vi var ju på öppna förskolan idag och det var inte direkt som jag hade föreställt mig, men det var helt okej. Jag hade dock hoppats på lite mer sysslor för barnen men vi satt bara och pratade lite grann och sen var det klart? What, ska det inte vara något mer än så? Aja, får ge det någon chans till tills att jag väljer att avgå därifrån. Det kanske blir bättre de kommande gångerna, då har ju våra barn blivit lite äldre också.

Imorgon ska vi åka tillsammans med Linda och Mikaela till Ikea och handla bland annat en ram som vi ska använda till att göra hand och fotavtryck med på öppnaförskolan. Det är lite billigare att köpa en ram och göra själv, än att beställa ifrån ett företag och betala tusentals kronor. Dels är det billigare och charmigare och göra det själv. Man kan liksom göra sin egna stil med den, vilket gör den helt unik.

Så det är nog dags för mig att krypa ner brevid min son och sova tillsammans med honom så att jag får mig några timmars sömn inatt och orkar med och kolla runt på Ikea imorgon tillsammans med dem. Ta hand om er, gonatt allesammans! ♥


Ditt leende får hela mitt hjärta att smälta mer än vad det redan gör för dig!
Du är verkligen det bästa som hänt mitt liv, ingenting får någonsin hända dig.
Jag kommer att älska dig så länge mitt hjärta slår, men även då slutar inte kärleken för dig att finnas.


Bokat och klart

Gokväll på er!

Dagens planer gick inte som planerat om man säger så och det berodde på att min älskling hade väldigt ont i magen idag. Jag vet inte riktigt varför vissa dagar är värre än de andra. Det är nog bara något tillfälligt får vi hoppas. Idag när vi var uppe i centrum så handlade jag en nappflaska samt katrinblommon puré till Melvin, för jag vet att katrinplommon ska vara bra för magen. Men tydligen så är den ifrån 4 månader och ska helst inte ges före enligt min BM, så det var ju väldigt synd. Jag tycker verkligen synd om honom när han har så ont och jag inte kan göra någonting för att det ska underlätta, för så fort jag rör vid hans mage och ska massera så blir han bara värre. Min stackars lilla prins!!

Men jag har i alla fall fått ett samtal avklarat utav 3 som jag egentligen planerade in, och det är dopet som nu är bokat. Äntligen har jag fått fingrarna ur ärslet och fixat det. Fast än på långa vägar är det inte klart, måste planera  med maten, vilka jag ska bjuda och allt som hör där till. Det är en del, men det kommer att bli perfekt tillslut, det vet jag.

Imorgon är det i alla fall tisdag och då ska vi iväg till öppna förskolan för första gången och träffa andra barn i Melvins ålder. Missade tyvärr första gången det var en träff utav lite slarv men men. Imorgon är det i alla fall en andra träff och det ser vi verkligen fram emot. Jag håller bara tummarna för att Melvin inte kommer få ont i magen och skriker så hysteriskt så som han gör då han har ont. Får han det så får vi ta och göra det bästa av situationen helt enkelt.

Nej nu har det blivit dags för mig att avsluta här och kolla runt lite på internet innan jag stänger av för kvällen. Gonatt allesammans! ♥



Melvin i sin nya snygga pyjamas innan han deckade för dagen


"Barnvakt"

Har för en liten stund sedan haft "barnvatk" åt Melvin första gången. Inte för att det var värst länge, men endå. Jag gick i alla fall hemifrån utan honom och det kändes helt skumt och skrämande. Men på något sätt så kändes de "naturligt". Hur jag ska förklara det vet jag inte, men endå. Tankarna om honom gick inte att få ur huvudet om hur han mådde, om han var ledsen, om han var arg eller om han var lugn och sansad. Men tankarna snurrade mest om han över huvud taget saknade mig eller märkte att jag var borta.
Vi får se när jag vågar ha barnvakt i en längre period när jag eventuellt ska åka iväg till stan själv någon kväll eller om jag bara ska göra något annat som gör att jag behöver barnvakt. Jag underar verkligen hur den kvällen/ dagen kommer bli för mig och mina tankar..

Aja vi får se hur det blir då, för nu måste jag ta Melvin som behöver sin kvällsamt!


Myspys i sängen innan vi la oss igår


Pratkvarnen

Idag har vi inte gjort så mycket, inte än så länge i alla fall. Vi tog oss en promenad bort till Coop tillsammans med Sanaz och handlade lite smått som vi behövde hem. Sen har vi inte gjort så mycket, mest varit hemma och tagit det lugnt och busat en hel del med varandra. Melvin har blivit så pratglad på senaste tiden, det är verkligen underbart att lyssna på. Alla hans gulliga snutteljud får man inte nog att lyssna på när han väl sätter igång. Mammas lilla pratkvarn! ♥

Just nu har jag precis fört över alla bilderna ifrån kameran till datorn och sorterat vart enda litet kort. Det har tagit sin tid, men det har det varit värt. Nu ska jag bara föra över varje mapp till en annan hårddisk så att jag har alla bilderna i säkert förvar. Det skulle ju vara skit synd om bilderna försvann, så jag håller mig på den säkra sidan.
Medans jag har hållt på med detta så har Melvin legat och sovit så gulligt, eller jaa han sover ju fortfarande så jag passar på att fixa med detta innan han vaknar. Lika bra, för annars kanske jag bara hinner med de halv dant.

Vi hörs senare, ska fortsätta medans jag kan!




Melvin ligger så ljuvligt och sover medans mamma fixar


Längre än bara någon vecka

Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar som är inne i ugnen och gräddas till max. Det blir en stor och god lassagne till middag, mums!
Innan vi satte igång med middagen så gick vi förbi Coop och handlade lite smått tills ikväll samt en varm svart fleece tröja till Melvin. Dock är den lite stor men det är bara bättre det, då kan han ha den längre än bara någon vecka, sen var den billig också så vi körde till.

Vart tvungen att gå iväg och hämta upp Melvin och byta blöja på honom, så nu sitter jag och ammar honom medans jag sitter här och skriver med en hand som en handikappad jag vet inte vad. Men de funkar de med om man vill! ;)


Ändrade planer= tar dagen som den kommer istället

Tankarna och planerna för idag var att vi skulle åka in till stan och träffa Zabine, men det blev inte av på grund av att jag inte har pengar för tillfället att åka in till stan och fika. Behöver som sista kronorna till saker som är viktigare för mig och Melvin. Så jag frågade om hon kunde komma hit istället, men det kunde hon tydligen inte?! Jag orkar inte disskutera något så det blev helt enkelt inte av..

Så funderade vi allihopa på att åka till antingen Bålsta eller Jakobsberg för att kolla lite i affärer och eventuellt handla en jacka till Melvin eller i alla fall en tjocktröja som han kan ha på sig i vagnen över sina vanliga kläder. MEN som sagt så är inte min ekonomi tillräcklig för att ta mig någonstanns längre än med buss= åker gratis. Så vi får ta oss en vända till Coop och kolla om vi hittar en jacka eller tjocktröja till honom där, om inte så får vi kolla i Kungsängens centrum imorgon eller i början av nästa vecka. Hittar vi inte där så får jag fixa det på ett annat sätt. För kläder behöver han!!

Så dagen ser ut att vi kommer ta det lugnt här hemma och sedan ta oss en promenad bort till Coop och se om vi kan hitta det vi letar efter. Sedan får dagen visa sig hur den blir.. Vi tar det som det kommer idag... ♥


Håller tummarna!

Fick för några timmar sen ett eventuellt possitivt besked utav Sanaz som ringde och berättade att dom söker en heltids bagare på hennes jobb från och med augusti. Fyfan va underbart det skulle bli om jag fick det arbetet, dels för min och Melvins del och sedan att jag har min kära vän tillhands varje dag.
Men den enda nackdelen kan vara att det ligger i vällingby, men man vänjer sig utav sträckan efter ett tag. Det gjorde jag i alla fall då jag åkte till globen varje fredag kväll innan jag blev mammaledig.
Jag ska inte säga och hoppas för mycket för då kanske det blir pannkaka av allt och det vill vi ju verkligen inte. Men hålla tummarna kan vi i alla fall göra!!

Planerna för idag var ju att jag skulle sätta mig och ringa en del samtal, men det sket sig totalt. Så det får bli att jag sitter nu i helgen och planerar lite mer om Melvins dop till exempel. Kan ju inte bara ringa dit och boka dopet och sen har jag inte ens planerat någonting alls. Nej lite planering behövs innan tycker jag. Så jag får ringa runt ibörjan av nästa vecka helt enkelt..

Nu sitter vi här hemma jag, Melvin & min mamma och väntar på att min syster ska komma hem med våran mors bankomatkort, som hon tydligen haft i sin jackficka ett par dagar. Vi behöver handla hem kvällens middag samt eventuellt lite gott tills ikväll också. Men hon kommer väl hem om drygt en timma så det är inte så farligt.
Medans vi väntar på henne ska jag nog ta och planera dopet lite grann så att man har en liten grund till att börja med. Det är ju alltid bra att ha det vill säga.. ♥

Var det nödvändigt?

Idag har vi haft en trött och seg dag, men det är faktiskt acceptabelt att ha någon gång ibland. Så vi har bara legat hemma och myst i sängen och både läst en del sagor och sjungit visor. En riktigt mysdag helt enkelt. Fast vi har faktiskt tagit oss en liten promenad som vi brukar, men det var ju inte så nödvändigt med tanke på att vi gick till Coop och mötte upp Melvins mormor där, där vi tog oss en fika sedan. Vad som inte var så nödvändigt av promenaden och fikan är svårt att resonera om, haha, men men.

Imorgon är der fredag och jag har tänkt att ringa lite samtal som behöver uträttas, dels om att boka Melvins dop och en del andra ärenden om hans & mitt liv. Hoppas att allt går som jag tänkt och planerat, då skulle jag bli glad.
Sedan har jag tänkt på med hans dop om när jag ska ha det med tanke på att en del åker bort under sommaren, men i och för sig så ska jag bara bjuda mina närmsta vänner och sedan släkten. Men bara det blir runt mint 10 personer kanske och sedan kommer väl dom med sina respektive och eventuellt deras barn. Frågan är också vad man ska ha för något i matväg att bjuda på med tanke på att jag är ju ensamstående och har inte den bästa ekonomin att röra mig på. Eeh, vi får se hur det går, jag får sätta mig en för-/eftermiddag och planera och räkna ut det stora hela.

Aja, detta gjorde min skalle helt trött i huvudet nu så det har blivit dags för mig att krypa ner i sängen och mysa mig till sömns! ♥


Pissvädret

Hej hopp lingon ....!

Haha, ursäkta men jag hade bara lust.
Idag har vi varit uppe hos BM som jag skulle upp till idag. Det blev ingen kontroll som jag trodde, utan vi diskuterade bara hur jag "mådde" där nere samt lite andra saker som hon ville ha reda på.
Därefter så gick vi förbi en vän som jobbar där brevid och hälsade på honom en liten stund tills att min mamma skulle komma till oss och vi skulle ta sällskap hem.

Nu sitter vi här hemma och jag ammar Melvin för omväxlingsskull, men jag ska ta och vila mig lite efteråt tillsammans med honom. Känner mig helt slut idag, det beror nog på det pissiga vädret som är idag tyvärr. Men men, med en liten vila så känner man sig nog pigg igen.
Vi ska i alla fall ta oss en promenad lite senare idag, får se om det blir bort till affären eller om det bara blir en enkel promenad. Det får vi se då helt enkelt, men nu ska jag ta och amma klart Melvin och sedan lägga både han och mig i sängen en stund. ♥

Wohoo 10 månader rökfri idag!!!!! :D


Vi älskar att busa då vi är nyvakna






Redan 10 månader sedan

Det blev tyvärr inget besök på försäkringskassan idag, hon skulle tydligen dit imorgon och inte idag. Det är som vanligt med min mamma och hennes planering.. Men men, jag och Melvin fick oss en promenad i alla fall och sedan då vi kom hem igen så passade jag på att lägga mig och vila tillsammans med min lilla prins tätt intill mig. Det finns inget ljuvligare än att ligga brevid min son och bara mysa och somna vid hans sida! Då vi vaknade till så höll vi på att busa med varandra som vi alltid brukar göra då vi vaknar. Det är så härligt att se att Melvin ler och skiner upp som en sol direkt då han vaknar på morgonen. Det får verkligen mitt hjärta att smälta rejält!

Imorgon är det dags för oss att bege oss upp till centrumet och gå på ett återbesök hos min BM som jag gick hos under graviditeten. Hon ska undersöka och se om jag läkt som jag ska och vise versa. Så det är bara att hålla tummarna att det ser ut som det ska där nere, haha!!

Juste, jag ska även passa på att fira lite. För imorgon har jag varit rökfri i 10 månader. Kan ni tänka er att det redan har gått 10 månader sedan jag rökte min senaste cigg. Det känns verkligen härligt att säga att man stått emot i 10 månader ifrån ett begär som jag inte kunde klara mig utan i en dag. Nu är jag stolt över mig själv!

Nej nu har det blivit dags för att krypa ner brevid Melvin som sover så ljuvligt i sängen på sin plats längst in till väggen. Vi hörs imorgon, gonatt på er! ♥



Mammas lilla grodprins







Lite av vad som hänt

Godmorgon mina vänner!

Jag har som ni kanske märkt inte haft tid till att slänga in ett litet inlägg, men sånt är livet ibland. Så jag passar på att skriva några rader nu när Melvin ligger och sover och jag har lite tid för mig själv såhär på morgonkvisten.

I fredags så blev det inte av att vi gick och kollade på någon majbrasa på grund av att det började regna, så vi valde att ha en myskväll framför tv istället hela familjen. Det var verkligen mysigt.

I lördags skulle vi ju hem till Helen och fira henne med fika och det var väldigt trevligt. Vi fastnade där lite länge dock, men men. Inte varje dag som vi är i stan direkt. Vi passade även på att säga hej till Josefine då vi endå var i högdalen. Kvällen blev sen och vi kom hem runt 23:30..

Sedan har både söndagen och gårdagen sett i stort sett likadana ut och inget speciellt har inträffat. Dagarna har varit lugna och sköna.

Idag är det tisdag och vi ska eventuellt följa med Melvins mormor då hon ska på ärenden in till Sundbyberg till försäkringskassan. Åker vi med henne ska jag ställa dem några frågor medans man endå kommer, men som sagt vi får se om det blir av. Om inte så ska vi ta oss en promenad och bara mysa med varandra.

Men nu har det blivit dags för att gå och göra mig iordning. ♥


Melvins första blomma till mamma.


RSS 2.0