En shoppingdag i stan

Hann och orkade inte skriva någonting igår med tanke på att vi kom hem vid 21:30 tiden. Det blev liksom nästan raka vägen till sängs. Så jag tänkte berätta nu hur gårdagen var.

Det började med att vi mötte Mikaela och Liam uppe vid centrum och väntade tills att Linda och Elvira skulle bli klara på BVC, för att sedan åka vidare in till stan.
Vi började med att lämna tillbaka kläderna som vi åkte in för att byta/ lämna tillbaka så att det skulle vara gjort. Sedan så satte vi oss ner för att äta lite lunch, men ingen av oss blev speciellt mätta. En liten sketen lasagne bit, fyfan säger jag bara. Det stillade bara hungern inget annat.
Aja, sedan så gick vi runt och kollade en del i affärer tills att Mikaela och Liam tydligen skulle åka hem och Linda och Elvira åkte med dom så jag blev själv kvar där inne. Och inte klagar jag för det är lättare och roligare att shoppa själv än med flera andra. Men får liksom mer tid till att kolla i affärer, är man fler så blir det alltid att man går efter varandra. 
Och jag kom ju inte hem tomhänt heller utan fick med mig en hel del! Kommer lägga upp bilder och visa er.

Då vi kom hem ifrån stan så åkte vi förbi Coop tillsammans med Sanaz ANKA och handlade lite prylar som vi behövde hem. Vi satte oss även utanför Coop en stund och snackade lite skit tills att Melvin började protestera och vi började röra oss hemåt istället.

Hemma blev det dom vanliga rutinerna och sedan till sängs.


Dessa ursnygga kläderna fick Melvin igår!



Melvin vänder sig

Ursäkta att min fularöst kom med, men det är vändningen som är huvudsaken! ;)
Du gjorde mamma ännu mer stolt idag, älskling! ♥


En lycklig mamma

MELVIN VÄNDE SIG IFRÅN RYGG TILL MAGE IDAG!! Jippii, snacka om att jag blev överlycklig då min lilla prins klarade det. ♥

Tyvärr blev det ingen promenad idag heller, men det kommer det bli imorgon inne i stan då jag tillsammans med Mikaela och Linda kommer åka in dit. Vi ska dels lämna tillbaka några plagg samt kolla på nya sommarkläder till våra underverk. Melvin har i och för sig en del kläder, men han har inga direkt sommarkläder. Så jag ska ta och köpa honom några skjorts och eventuellt linnen. Vi får se vad jag hittar för något snyggt.
Sen får vi se om jag eventuellt hittar några snygga linnen till mig själv.

Nu är det dags för sängen för att orka upp imorgon! Natti natti..


Sommaren med Göran

Gu, vilken härlig nattsömn jag fick mig inatt. La mig dock lite sent men fick endå ett antal timmars sömn för att klara av dagen. Hur underbart som helst!
Vi har som sagt varit vakna några timmar och nu ligger Melvin vid sina leksaker och leker för fullt och jag passar på att skriva några rader medans jag har en liten stund ledigt.
Vad planerna är för idag är inga speciella, hade tänkt gå ut och ta en promenad lite senare. Sen får vi se om jag eventuellt kommer med min mamma på affrodans senare idag, eller om jag bara går med och tittar. Vi får se hur jag känner senare.

Nu ska vi i alla fall kolla på "Sommaren med Göran" tillsammans med dom resterande i familjen. Sen får vi se hur dagen blir. En promenad ska jag ialla fall ta mig, om det så blir själv eller tillsammans med någon. ♥


Midsommarhelgen

Ska ta och berätta lite om vad vi gjort de två senaste dagarna. Tänkte på en sak att det är alltid var annan eller var 3:e dag som jag skriver, så det ska jag försöka bättra på trotts att jag säger de varje gång typ, men ett försök skadar inte i alla fall!

I fredags var det midsommar och då var vi nere vid hembyggdsgården som det heter nere vid centrum och firade midsommar tillsammans med familjen och våra förra grannar. Vi satt där på gräset och hade picknick i värmen och typ dog av värmen. Det var verkligen bra väder, det ska vi inte klaga på, men lite mer vind skulle inte skada.
Efter picknicken så drog vi hemåt och vilade upp oss någon timme tills att vi skulle över till våra förra grannar och grilllar med dom. 
Melvin fick även sin doppresent utav dom då med tanke på att dom ej kan komma på dopet, så det var lite mysigt att öppna tycker jag! Det han fick var en tavla där man kan göra hand- & fotavtryck på och även lägga in en bild innuti. Jätte fint, tack!
Vi blev även fast där i ett antal timmar och det blev raka vägen till sängen då jag och Melvin kom hem.


Igår var vi i stor sett hemma hela dagen och tog det allmänt lugnt med tanke på att fredagen blev väldigt sen. Så vi var hemma och hade det oerhört mysigt istället och vilade tillsammans så som vi gjorde då han var yngre. Underbart var det!
Vi tog oss även en promenad bort till Coop där jag behövde handla hem lite saker i frukost väg som hade tagit slut. Men det var nog dagens största "händelse".


Sen idag då da, så har vi heller inte gjort något speciellt utan bara varit hemma och försökt tagit det lugnt, men det har inte gått sådär jättebra med tanke på att Melvin vart väldigt skrikig idag och jag vet inte riktigt varför. Vi får bara hålla tummarna att det blir bättre tills imorgon helt enkelt.
Han somnade för ett tag sedan och jag sitter här vid datorn och tar det lugnt. Snacka om att man blir helt slut i kroppen & huvudet då han skriker så mycket. Men det är inget man kan göra åt, bara trösta och ta det lugnt!


Ska nog också ta och lägga mig strax så jag också får sova ett antal timmar som han sover och hoppas på att jag blir piggare imorgon än vad jag varit idag.

Semestern bokad och klar

Har precis suttit och kollat på olika priser om vad en resa till min pappa/ Melvins morfar som bor i Cypern kan kosta. Och den billigste jag hittade var en tog jag direkt och bokade. Så nu är det bestämmt att vi åker ner till släktingarna/ vännerna i slutet av augusti och kommer hem i mitten av september, alltså 3 veckor sammanlagt. Det ska bli så härligt att komma bort ett tag, men de kommer vara lite kusligt att flyga tillsammans med Melvin för första gången och själv dessutom. Men det tror jag nog att vi klarar av..


Förra året i Ayia Napa hos pappa


Inget var bra!

Sitter just nu med Melvin liggandes i min famn på grund av att han inte varit varken den snällaste eller gladaste människan nu på eftetmiddagen. Ska nog själv ta och vila en stund då han ligger på mig så mysigt.

Första midsommar

En tidig morgon blev det för oss idag och lika bra var väl det med tankt på att det är midsommar idag. Melvins första midsommar och min första på drygt 7- 8 år? Jaa, hur det kommer sig att det var 7- 8 år sedan beror på att jag alltid åker mer till min pappa/ Melvins morfar varje sommar och hälsar på honom och släktingarna där nere och det har alltid varit strax innan midsommar som jag åker tyvärr. Och dessvärre minns jag heller inte hur man "firar" midsommar längre, har glömt bort de under dessa år. Men men nu är jag hemma och ska fira tillsammans med familjen och de ska bli så mysigt!

Sitter just nu och ammar lill prinsen som idag är helt vitklädd. Det är ju trotts allt sommar, även om jag inte riktigt förstått det ännu av någon konstig andledning? Sjukt men sant!
Efter jag ammat klar så ska jag fortsätta med att göra mig klar så att man bara kan gå sen istället för att stress fixa sig som alltid. ♥


Två flugor i en smäll

Hade tänkt att berätta om vad vi gjort idag och igår så att ni hänger med vårat liv lite grann.

Igår så låg vi ute på våran baksida hela förmiddagen samt eftermidagen och solade och mös för fullt tillsammans med hela familjen. Sedan på eftermiddagen vid 15- tiden tror jag det var, så kom Linda & Elvira till oss och hälsade på en stund tills att vi bestämde oss för att promenera bort till Coop och handla oss varsin glass.
Sedan bestämde vi oss för att gå hem och fixa iordning middag och sedan mötas igen och ta oss en till promenad men denna gången bort till Lillsjön där vi satt och hade lite picknick med en del snacks som vi hade med oss. Vi satt väl där i drygt 2 timmar tills att vi bestämde oss för att gå bort till andra sidan Lillsjön där hennes pojkvän och hans vänner var och fiskade. Trevligt att vara lite fler och dessutom fiska. Helt underbart hade vi det hela den dagen!


Idag har vi tagit det väldigt lugnt med tanke på att vi inte sovit så väldigt bra inatt och vad det kan bero på vet jag inte. Han vaknade flera gånger och det var ett tag sedan som han gjorde det. Kanske bara var något tillfälligt, eller det får vi i alla fall hoppas på.
De enda "speciella" med dagen var att vi tog oss en promenad bort till Coop och handlade midsommar mat samt åt en tunnbrödrulle och njöt av solen innan vi promenerade hem igen.
Då vi kom hem så tog jag tillsammans med Melvin en kvälls dusch/ bad och det var lite läskigt till en börjanm men det gick hur bra som helst. Ska nog göra så framöver istället för att först bada honom och sedan då han somnat hoppa själv in i duschen. Bättre att slå två flugor i en smäll istället för att dela upp det.

Just nu sitter jag och glor på tv och stör mig oerhört mycket på min dator som är väääligt seg. Jag skriver en mening och den visar sig hundra år senare. Fattar inte varför den blivigt såhär men det är i alla fall jäävligt irriterande!!


Frysen full med bullar

Sitter nu och väntar på att den sista plåten med bullar ska gräddas färdigt. Har hållt på och baka och fixat med dessa bullar sedan halv 9 ikväll, så det är ett tag, 4½ timme drygt och det är inte förens nu som jag hinner sitta ner och ta det lugnt. Men det är inte så konstigt när jag gjorde bullarna *2. Så nu finns det gått om bullar till dopet om man säger så, räknade för skoj skull ihop alla och det är drygt 80 bullar.
Det enda som är kvar att baka till dopet är tårtan och sedan ska jag antingen köpa småkakor eller så bakar jag själv. Vi får se hur jag gör.

Dags att ta ut den sista plåten nu och sedan är det dags för sängen! ♥


En riktig sommarmorgon

Melvin ligger på golvet brevid mig och kämpar för fullt med att försöka vända på sig, men det går verkligen inte för stackaren! Tycker så synd om honom när han ligger och kämpar och tar i men lyckas liksom inte.. Jag sitter här och kämpar på och "hejar" på. Men inte för att han fattar vad jag gör, men endå. Mer inlevelse för mig, haha!

Idag på förmiddagen då vi vaknat tog vi tillsammans med Melvins mormor en promenad och satte oss i gräset och njöt av den fina sommarmorgonen. Snacka om mysigt!
Därefter gick vi hemåt och la oss på våran baksida och njöt av solen där med tills att vi skulle byta om och ta bussen upp till Kungsängen där vi skulle på möte på socialen. Det handlade om andra saker än om lägenhet och diverse, men träffade även min "socialkvinna" där och lämnade över en massa pappren som hon ville ha som bevis som styrker en del saker som vi talat om till henne. Hon berättade även att i början av nästa vecka så kommer hon att höra av sig till mig angående mitt/ mina ärenden, så jag håller tummarna att jag kommer få ett possitivt beslut på både de ena och de andra.

Senare ikväll hade jag i alla fall tänkt att baka lite grann tills dopet så att det fyllt på ännu mer och inte behöver baka så mycket då tiden väl närmar sig, utan då kan jag bara konsentrera mig på bara tårtan och inget annat.. Men vi får se när Melvin väl somnar ikväll och jag får tid till att sätta igång.


Första riktiga måltiden

Har precis suttit och fixat med lite bilder på facebook och rensat, flyttat om och fyllt på. Det behövs ibland då man varit slö och glömt bort det helt och hållet. Så nu är det gjort och det kommer att fyllas på eftersom igen.

Vi var tidigare idag på öppna förskolan på babycafé som ni vet och jag blev faktiskt besviken. Jag trodde dom skulle ha fika där med tanke på att det heter babycafé, men nej nej inte ett skit hade dom och det gjorde mig väldigt besviken! Varför skriver/ säger dom babycafé om de inte ens finns fika?!
Aja, vi satt där i alla fall och sjöng lite grann och lekte med våra barn och hade de mysigt. Glömde dock att ta kort ifrån då vi var där så det var lite synd, men men det får bli nästa gång.

Efteråt så gick jag tillsammans med Linda och Mikaela och tog oss en fika som blev lunch + fika som gjorde att vi typ höll på att spy efteråt med tanke på att det blev lite för mycket. Men men bättre för mycket än för lite! ;)
Juste innan vi gick till fiket så köpte jag 2 stycken skedar samt en puré burk med majs & potatis smak för jag ville pröva att ge Melvin riktig mat idag och det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Han gillade det och ville bara ha mer! Så jag ska låta han äta upp burken och sedan så ska jag låta det gå ett tag tills att jag ger honom riktig mat nästa gång. Vill ju endå amma så länge jag kan och det känns inte bra att ge mat då samtidigt så det ska förstöra de olika sätten att äta på.
Nu inatt lär han nog sova riktigt gott om han inte vaknar och får ont i magen utav maten med tanke på att det är ovan mat som han fick och inte alls är van vid. Men det återstår att se helt enkelt. Han ligger förtillfället och pruttar ovanligt mycket då och då och gnäller till då och då. Det kan lika gärna vara en mardröm lika så som det kan vara magen. Men jag håller tummarna att jag får sova hela natten nu igen.

Ska alldeles strax också ta och krypa ner i sängen med tanke på att vi ska upp tidigt imorgon bitti. Vi ska till socialen hela familjen och skälla på dom lite grann. Haha, nej men vi ska dit i alla fall och snacka med dom om ett och annat så att de händer något någon gång.


Babycafé

Har precis lyckats få i mig frukost och sitter nu och kollar runt lite på internet medans Melvin ligger här brevid på golvet och pratar som jag vet inte vad. Han vaknade tidigt och ville ha upp mig, så vi har redan varit vakna i 2 timmar. Men har dock bara hunnit med att äta frukost ännu. Fattar inte vart tiden försvunnit?!

Senare idag ska vi, tillsammans med Linda, Mikaela och Nathalie, iväg till öppna förskolan på babycafé ifrån åldrarna 0- 1 år. Har aldrig varit där på måndagar så det kommer bli trevligt. Men jag vet dock inte hur mycket själva fikat kostar om det är babycafé, men det lär vi märka då vi är där med andra ord.

Nu ska jag vara social med Melvin som börjar bli otolig. ♥


Bilder ifrån lördags..
 


Mammamys & badplaskande

Sitter och äter en tallrik fil med mûsli och tar det lugnt medans Melvin precis somnat för kvällen. Ska alldeles strax ta och beställa hem dekorationer till tårtan som jag ska baka och fixa med till dopet. Det är ju lika bra att ha det hemma så man bara kan sätta igång med bakandet sen då tiden börjar närma sig.
Men innan jag börjar beställa hem så tänkte jag ta och skriva ner om vad vi gjort de senaste två dagarna.

Igår så var vi hemma hela dagen och umgicks med familjen innan vi skulle iväg hem till Linda där vi skulle äta middag samt ha kvällsmys tillsammans vi mammor med våra underbara barn.
Det började med att jag mötte Linda på Lidl där vi tillsammans skulle handla kvällens middag och sedan bege oss hemåt och förbereda maten. Men det hände ett litet misstag av Linda som gjorde att vi fick sitta ute i hennes trapp i drygt i 20 minuter tills att hennes sambo kom och hjälpte oss. Linda hade ju varit så "smart" och hade glömt nycklarna hemma i lägenheten i all stress, men det löste sig tillslut. Medans vi satt och väntade på att hennes sambo skulle komma så dök Mikaela och Liam upp och som tur var så kom Andreas strax efter.
Hela kvällen hade vi det väldigt mysigt med varandra tillsammans med mat, snacks och massor med skit snack. Vi satt verkligen och snackade om allt och konfronterade varandra och det var härligt att få ut saker och ting om varandra.



Idag har vi haft en slappis dag tillsammans, fast en liten vända till Coop fick vi oss på förmiddagen tillsammans med min mamma som skulle dit på ärenden. Jag fick även med mig lite saker hem och det var bland annat två saker till Melvin som han eventuelt kan ha på sig till dopet. En hatt samt ett par byxor i tunt tyg i mörkblå färg, skit fina! 
Sedan har vi bara tagit det lugnt och myst massor med varandra och busat en hel del. Melvin har även fått sig ett bad idag och det tyckte han var väldigt roligt. Han låg och skrattade och plaskade oerhört mycket med benen i vattnet. Han såg så rolig ut då han låg där i banjan och spratlade allt vad han hade med benen.



Och nu ligger han ju som sagt och sover som en stock och gör det förhoppningsvis till imorgon bitti.
Ska ta och beställa hem dekorationerna nu så att det blir gjort..


4 månader & trygg i mammas knä

Först och främt vill jag tillägna ett stort grattis till min prins som blir 4 månader idag! Stora killen.. ♥

Planerna och tankarna för idag var att jag skulle städa och fixa, men jag har inte kommit så långt ännu trotts att vi varit uppe sedan 6- 7 tiden imorse. Hur det kommer sig har jag faktiskt ingen aning om. Och anledningen till att jag inte städar nu heller är för att Melvin ligger förtillfället och sover i mitt knä så jag kommer ingen vart heller, haha. Han ser så gosig ut, och salivet bara rinner ut på mitt ben. Mmm mys verkligen! Haha..
Då han vaknar ska jag ta och ge honom mat och sedan sätta igång med städningen. För de spelar ingen roll vad klockan blir, jag SKA städa idag.

Sitter i alla fall nu och glor runt på internet på IKEAs hemsida efter någon snygg förvaringsbyrå, men hittar inte den som jag egentligen vill ha, men kanske hittar den snart. Annars får jag se om jag hittar någon annan snygg. Vill ha den här i rummet samt i lägenheten vi kommer flytta till sen (då vi fått någon).

Ska fortsätta nu och kolla runt innan han vaknar igen.


En ordentlig sommardag

Idag har vi varit ute i solen hela dagen tillsammans med Linda & Elvira samt Mikaela & Liam. Vi har gått runt centrum och njutit av den underbara sommarvärmen. Snacka om att det var varmt, men ibland kändes det som om man skulle dö av värmen då det aldrig kom någon vindpust på ettt bra tag. Men vi valde att svalka av oss med en storglass, men det hjälpte dock inte..

Vid 14- tiden så var det dags för oss att bege oss upp till BVC för att Melvin skulle få en vaccinationsspruta med tanke på att vi ska åka och hälsa på hans morfar på Cypern lite senare i sommar. Och Melvin tyckte inte alls om att ta sprutan, men endå var han stark och grät inte så mycket. Det var nog för att han satt hos mig i mitt knä och kände sig trygg.
Vi vägde och mätte även Melvin för att se hur det ser ut nu med kurvorna och dom såg bra ut. Han väger nu 7400g och är 63,4 cm lång.

Efter vaccinationen och kontrollen så rörde vi oss hem till Linda hon och jag tillsammans med barnen samt Lindas mamma och bror. Där satt vi och pratade en del och åt honungsmelon. Snacka om riktig sommarfika! Vi satt även och hejjade som idioter på att Melvin skulle vända sig ifrån rygg till mage, meeen det gick inte riktigt för sig. Stackaren låg och kämpade men lyckades inte trotts att det var så så nära. Vem vet, kanske det är imorgon som han vänder på sig då han blir 4 månader? Skulle vara roligt om det vart så.

Sedan så har vi inte gjort så mycket mer idag faktiskt. Jag har suttit och klickat hem 160 st bilder på Melvin, men dock bara ifrån då han är en månad. Så jag har 3 månader kvar att framkalla, men det får jag göra nästa vecka då pengarna kommer. Då får jag även passa på att köpa något snyggt fotoalbum som jag kan sätta in alla kort i. Men jag undrar verkligen hur många album jag kommer att ha med tiden? Ett tjugotal kanske?! Inte för att det gör något men lite roligt bara med massa kort.



Glad över vänskapen våran!

Igår var vi som sagt i Nacka och hälsade på Mikaela och hennes tvillingar och enormt trevligt hade vi det. Det kan gå flera års tid innan vi ses men det är endå som om vi sågs igår. Det är verkligen en speciell relation som vi två har tillsammans och jag är verkligen glad över att du och jag har den vänskapen som vi två har!
Vi åkte i alla fall dit hela familjen och träffade dom och även Mikaelas pappa samt hennes sambo. Så vi fick träffa hela familjen, men dock inte hennes mamma. Men det får bli en annan dag helt enkelt.
Vi satt och snackade en del nya och gamla upplevelser och fikade bullar & hallongrottor som smakade väldigt gott. Märkte att Mikaela hade stått och bakat hallongrottorna själv eftersom endel var lite ner gräddade än andra, men gott smakade dom oavsätt!
Vi tog oss även en promenad ut till en park där vi gungade tillsammans med barnen och satt och pratade vid vattnet. Verkligen mysigt, jag skulle verkligen vilja bo där. Dels för att två av mina närmaste vänner bor där och sedan för att det är så oerhört fint ställe och även ett bra ställe för Melvin att växa upp.

Juste, fick även väldigt fina presenter utav dom. Lägger in ett kort så ni får se vad Melvin fick för fint!

 


En resa till Jarlaberg

Sitter och ammar Melvin nu innan vi ska klä på oss gå iväg till bussen för att sedan röra oss vidare till andra sidan stan, Jarlaberg som ligger i Nacka. Vi ska, tillsammans med hela familjen åka och hälsa på min barndomsvän, Mikaela och hennes tvillingar som bor där. Varför hela familjen kommer med är för att dom dels vill träffa dem, samt så vill dom kolla runt hur området är med tanke på att min mamma gärna vill flytta dit. Så vi får se hur vad hon tycker. Om jag ska vara ärlig så tror jag hon kommer älska de området, eftersom det är så mysigt.
Då vi endå är i Jarlaberg så ska jag passa på att hälsa på Melika som också bor där, men det beror helt på klockan samt om vi alla är pigga eller ej..

Dags att försöka klä på oss nu när Melvin precis ätit klart och sover så mysigt i min famn. Vi hörs senare! ♥


Soc möte & förskolan

Nu har det blivit segt med skrivandet igen och jag vet inte hur det kommer sig, men men.. Ska försöka påminna mig själv varje dag så jag slipper skriva en bok varje gång. Men jag ska ta och försöka fatta mig kort om vad som hänt dessa två dagar.

Igår var det i alla fall måndag och jag hade tid hos Upplands- Bro socialen vid 10:00 angående bistånd samt lägenhets hjälp. Så vi satt och disskuterade en hel del samt satt och snackade om hur hon kommer räkna och så vidare. Hon sa i alla fall att hon ska göra sitt yttersta med speciellt lägenhet och sedan biståndet, eftersom våran situation är som den är.. Dels bor vi så trångt som jag vet inte vad och sedan så av lite andra anledningar. Hon skulle höra av sig så snabbt hon vet någonting och hon sa senast denna vecka, så vi får hålla tummarna att vi får en lägenhet snarast!
Den får jag då ha tillsvidare när jag vet vart jag vill bo någonstanns. För jag antar att lägenheten kommer ligga i denna kommun dock..



Idag har vill tillbringat i stortsätt hela dagen på öppna förskolan tillsammans med Linda & Elvira samt Zanna & Irma. Vi tog även med oss matlåda för att vi inte skulle springa till affären och handla mat som vi allid gör, men sparade in dom pengarna idag. Så vi satt där på förskolan ifrån 12- tiden tills dom stängde, vid 16- tiden. Vi hade det mysigt tillsammans med våra barn.
Kul att träffas där och umgås tillsammans istället för att sitta hemma hela tiden och inte göra ett piss. Så vi bestämde även att vi ska ses på måndag då det även är babycafé ifrån 0- 1år där. Det ser jag fram emot!

För tillfället ligger Melvin brevid mig här och snackar som jag vet inte vad, mammas lilla pratkvarn. Det låter så underbart då han pratar och pratar.
Men nu ska jag ta och umgås och prata vidare med honom.. ♥

 


Flytta tillbaka dit jag kommer ifrån?

Nu har det gått lite väl många dagar sedan jag skrev någonting och det beror nog på att jag varit helt fast i att lära mig hur min nya mobil fungerar. Och nu vet jag nästan alla finneser och det är skönt! Jag verkligen älskar mobilen...

Sedan har jag suttit och letat efter lägenhet till oss, för jag vill verkligen ut härifrån snarast möjligt, och då menar jag typ nu idag/ imorgon. Men så snabbt går det nog inte, även om man vill.
Har även kollat efter en lägenhet nere i Trollhättan (staden där jag föddes), som ligger nere vid Göteborg, och lägenheterna är svin billiga. Det är som om jag kan köpa mig och Melvin en 3:a med bubbelbadkar för 85.000:-. Kan ni fatta 85.000:-??? Det är ju hur billigt som helt. Sen ligger den typ vägg i vägg med min morfar också.
Men vi får se, antingen bor vi kvar här uppe i Sthlm eller så flyttar vi ner till Thn. Min önskan skulle vara att flytta ner dit, så vi får se om jag tar mitt pick o pack och drar dit.

Ska fortsätta mitt letande nu. Önska mig lycka till! ♥



Visst har min prins en snygg sovstil?


GLAAD

Posten kom precis och vet ni vad som damp mer i brevlådan? AVI!!! MIN MOBIL HAR KOMMIT! :D Så nu ska jag ta och klä på oss två och bege oss upp till Kungsängen och hämta ut den. Wohooo!

Städningen avklarad

Har precis blivit klar med städningen och det tog sin lilla tid med tanke på att Melvin inte alls ville att jag skulle städa utan umgås med honom. Så jag fick liksom städa en stund sen leka tillsammans med honom och sedan återgå till städningen. Sen mitt i allt så börjar han gallskrika utan någon anledning och då var de bara att släppa städningen helt och trösta honom i drygt 30 min, stackaren! Men jag lyckades tillslut få honom lugn och somna i sin säng, så nu ligger han och sover, och förhoppningsvis gör han det ett litet tag till så jag kanske hinner äta lunch. Jag hoppas på det i alla fall, om inte så får de vänta helt enkelt..


En tidig morgon med en pratglad bebis

Mornarna blir bara tidigare och tidigare och Melvin blir mer och mer pratgladare på morgonen. Ibland är det skönt, men ibland kan det vara skit jobbigt rent ut sagt. Och idag är en sådan morgon som jag bara vill sova, men det vill ju absolut inte Melvin! Så det är bara att kliva upp liksom.. Har redan varit vaken i 1 timme och har nu börjat vakna till, så det är ju tur det eftersom Melvin är oerhört pigg och vill leka tillsammans med mig.

Vad planerna är för idag är faktiskt inte stora med tanke på vädret. Men det är ju fredag och det innebär städdag för min del, så det ska jag ta och sätta igång med om en stund också. Skönt att få det gjort så man har hela dagen kvar sen till annat trevligt. Får se om jag eventuellt tar en promenad senare trotts att det regnar, men skönt att komma ut en stund och få frisk luft.

Nu har de faktiskt blivit dags att byta blöja och byta om till dagskläderna och sedan är det frukost time för min del. Ciao! ♥


En dag på stan & en mamma fika

Har haft fullt upp både igår och idag så jag har tyvärr inte haft tid till att skriva någonting, men tänkte göra en liten uppdatering om vad vi haft för oss.

Igår var vi inne på Södermalm och träffade upp en väninna, Caroline, som jag känt sedan jag var gravid runt 20:e veckan. Vi har pratats vid en hel del då och då men dock aldrig träffats. Vi har pratat om att ses flera gånger, men det har tyvärr alltid kommit någonting i vägen. Men nu fick vi fingrarna ur ärslet och träffade varandra tillsammans med våra barn. Det är verkligen kul att följa varandras barns utveckling, speciellt när dom nästan är lika gamla. Det skiljer ungefär 3 veckor mellan Melvin och Ludvig, som hennes son då heter.
Vi satt och åt lunch inne i Ringen och snackade skit tillsammans. Det var trevligt tycker jag! Synd att hon behövde åka hem bara. Kändes inte så roligt att vi bara sågs 2 timmar när jag åkt ända in till stan liksom, men men...

Efter att Caroline åkt hem så passade jag på att glo runt lite i affärer samt mötte upp min älskade vän Melika som jag inte träffat sedan jag var gravid. Så det var verkligen trevligt kan jag lova er. Vi snackade om allt mellan himmel och jord, men det är ju som vanligt som sagt.
Vi hann dock inte heller vara med varandra så mycket, med tanke på att hon skulle iväg till en viktig träff. Men jag njöt den lilla tiden i alla fall, haha!


Idag så var tanken att vi alla ifrån föräldragruppen skulle ha picknick, men eftersom att det verkade som om det skulle bli regn så bestämde vi oss för att åka till Jakobsberg och äta lunch istället. Och det var lika trevligt det tycker jag. Vi satt och snackade om allt verkligen och det var kul. Roligt när vi alla har samma ämne som vi tycker om att prata om. Det blir liksom inte att man tröttnar ut på allt bebis snack då.
Efter lunchen & fikan så tog vi en liten snabb runda i affärerna med tanke på att jag behövde hitta dopkläder till honom. Jag hittade lite snygga kläder, men jag vet inte om jag gillar dom till hundra. Så jag får se med tiden om jag eventuellt lämnar tillbaka dom eller inte. Det får vi se inom den närmsta tiden.

Sitter nu och ska i alla fall fixa mina naglar innan jag också kryper ner i sängen och sover för dagen precis som min gullunge gjorde för ett litet tag sedan. Ögonen och kroppen är verkligen död ifrån gårdagen och dagens ärenden som vi varit på. Så sömn skulle sitta fint som sagt!

 

Mikaela & hennes son Liam

Linda & hennes dotter Elvira

Zanna & hennes dotter Irma

Irma & Melvin

Hahaha, Melvin pekar finger till mamma. Aja baja älskling!

Sötare unge existerar inte på denna värld! ♥


Öppnaförskolan & föräldragruppen

Ligger i sängen och kollar på Ugly Betty efter att ha betalat lite räkningar samt fixat lite grann på internet. Det är ju lika bra att passa på när man har en lite tid för sig själv som sagt. Melvin somnade tidigt idag och det kommer tyvärr relatera till att han kommer vakna tidigare och fler gånger inatt... Eller vem vet, han kanske sover lika länge endå?

Idag har vi i alla fall spenderat dagen på öppnaförskolan tillsammans med Linda & Elvira samt Mikaela & Liam innan vi skulle gå till BVC på föräldragruppen som började 15:00.
På förskolan satt vi och snackade om allt möjligt samt hämtade bobyn jag gjorde till Melvin förra gången vi var där med hans fotavtryck på. Ur gullig är den!
Sedan på föräldragruppen så satt vi och snackade om mat i olika typer, för det är ju snart dags för att börja ge smakportioner. Det ska bli spännande, ser fram emot det!

Men nu är det faktiskt dags för mig att fixa mig lite mat sen ska jag krypa ner i sängen och sova för kvällen, är faktiskt helt död.


Beställt och klart

Nu har jag klickat hem Sony Ericsson X10 Xperia och den kommer hem till mig inom 2- 3 dagar! Snacka om att jag är lycklig... Nu har jag äntligen ett abonnemang också så det är skönt att veta att jag alltid kan ringa om någonting skulle ske. Jag kan knappt vänta tills den kommer hem till mami.

Sitter nu och glor runt på internet om andra roliga saker, inte för att jag ska handla något mer för idag men endå. Roligt att kolla you know.
Melvin ligger just nu på golvet och pratar för fullt och håller på att försöka vända sig om, men han kommer som sagt bara halvvägs än så länge. Så vi håller tummarna på att han kommer vända sig om snart. Men han får ta sin tid, min lilla prins.
Dags att återgå till letandet och så ska jag passa på att umgås med Melvin innan det är dags för honom att sova.

Juste, vet ni vad jag hittade idag?? 3 stycken 4 klöver och en 6 klöver!! Snacka om att jag har turen på min sida förtillfället!




Vill ha det bästa erbjudandet

Sitter och kollar runt på internet om en galning efter det bästa erbjudandet på Sony Ericsson Xperia, har blivit helt förälskad i den och vill ha den typ helst igår! Så vi får väl se den kanske dimper ner i min brevlåda innan veckan är slut? ;)

Under förmiddagen har jag i alla fall fått lite tid till att dammsuga lägenheten och fixat lite grann bland prylar som låg här och där, samt umgåtts med min son som varit lite tjurig på gund av att han inte vilat någonting alls idag förutom nu då. Men vi får se hur länge han kommer sova, förhoppningsvis en timme eller två.. Dels så jag kan få lite ensamtid och dels så att jag kan kolla runt på internet en del.

Senare idag ska vi gå ut och ta oss en lite längre promenad! Jag säger det varje dag, men idag måste jag verkligen få ärslet ur soffan och gå ut, i alla fall en liten stund..
Men nu, dags att leta vidare! ♥


Står inte ut längre!

Sitter och kollar på tv samtidigt som jag kollar runt på internet och väntar på att Melvin ska somna själv i sin säng. Han som då jag la ner honom, men vaknade dock 2 minuter senare (som alltid). Så nu får han ligga där och försöka somna om själv, för det har han ju lyckats med dom senaste 3 nätterna.. På hans gnällande låter de som om han kommer somna om i alla fall, så vi får se.

Håller i alla fall på att kolla runt efter lägenheter om jag hittar oss någon, men det är fan inte lätt. Vill verkligen ha ett eget boende på grund av MÅNGA skäl, orkar inte med att bo hemme längre. Det är föör begränsat och jag känner fan inte att man kan ha någonting ifred heller för den delen. Jag vet vad jag har till en början, men då jag ska äta eller ta fram något vet jag inte om det finns kvar eller inte, och så ska de fan inte vara!!!! Jag finner inte ord på besvikelse..
Så en egen lägenhet ska jag skaffa oss så snart som möjligt! Om det inte blir på egen väg ska jag få socialen att ge oss en.

Dags att fortsätta glo runt på ett omöjligt projekt. ♥


Filmmys

Melvin har precis somnat för kvällen (förhoppningsvis) och jag sitter och kollar på Ocean's eleven på trean och äter pringles; sour cream & onion. Det är skönt med lite ensam egentid ibland såhär framför tv och bara slappa och ta de lugnt.
Men jag tror inte jag kommer vara vaken så mycket längre till, skönt att få komma isäng tidigt för en gång skull och få sova ut. Det fick jag i och för sig göra inatt då Melvin sov ifrån 21:30- 06:45. Kan ni fatta 9 timmar?! Snacka om lyx nu förtiden, fick mig liksom 7- 8 timmars sömn i streck igår och det var verkligen skönt kan jag lova er!!

Aja, dags att byta om och göra mig iordning nu innan filmen börjar igen, natti natti! ♥


Nakenfisen


Ny energi

Har precis fått i mig lite lunch som min mamma gjorde i ordning med tanke på att jag inte fått tid till det själv, snällt verkligen. Så nu har jag fått ny och stark energi för att hålla igång ett tag till.

Förtillfället ligger min älskling och sover som en stock, men vi får se hur länge det håller i sig innan magen börjar krångla igen för honom. Jag tycker så synd om honom när han har så ont och inget kan göra själv, utav bara skrika på grund av smärtan. Önskade jag kunde förstå och hjälpa till mer än vad jag redan försöker med..

Då han vaknar igen så ska jag ta och klä på både honom och mig själv och bege oss ut på en promenad så att vi får lite frisk luft samt att jag får röra på mig lite grann.
Men allt beror på när Melvin vaknar och så..

Nu ska jag ägna lite tid åt mig själv vid datorn medans jag kan!


Inget dop för oss

Äntligen har Melvin somnat efter att ha skrikit som jag vet inte vad sen klockan 9- 10 imorse. Stackaren, vet inte hur han ska uttrycka sig då något är fel. Det är inte lätt att förstå varandra ibland. Men nu ligger han äntligen och sover i alla fall och det gör att jag får lite frihet.
Det var ju tanken att vi skulle gå på Elvira och Liams dop idag, men eftersom Melvin varit så gnällig så skippar vi det. Vill inte gå ut med stackaren då något är så fel, sedan så hinner vi inte komma dit på drygt en timme då jag inte ens hunnit med någonting sen vi vaknade. Synd för jag ville verkligen gå dit till deras dop! Jag hoppas att det går bra för dom i alla fall..

Tankarna vad vi ska göra idag är inga alls för tillfället, sitta hemma och ta hand om min gnälliga son. Vi tar oss väl en powerwalk lite senare så han verkligen sover sen. För han vaknade nu igen.... Dags att trösta min älskade son. ♥



Snobben kudde

Juste, idag kom moster Malin hem med en kudde som hon sytt till Melvin på syslöjden. En snygg kudde med snobben på. Riktigt snygg var den och han gillar den redan som en mysig huvudkudde i sängen. Tack moster!!


"Nyttig middag"

Sitter just nu och kollar på nyheterna och äter lite godis som middag. Varför jag inte äter vanlig middag beror på att klockan blev för mycket, samt att jag tappade lusten då ett "missförstånd" uppstod förut. Men men, detta räcker förtillfället med en stor flaska vatten till.

Vad vi har gjort idag är inte så mycket förutom att ha städat och varit och handlat. Det har inte blivit så mycket tid eller tillfälle för att få någonting annat gjort med tanke på att Melvin varit enormt gnällig. Stackaren har inte velat någonting alls idag. Men jag lyckades i alla fall få honom i badet en snabbis innan han skulle sova, eftersom att han var ganska skitig och behövdes bli ren..

Ska nog strax också ta och hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig så att jag bara kan duscha av mig imorgon innan vi ska iväg på dopet, eller om jag bara duschar imorgon. Vi får se hur jag gör. Är ganska trött så jag tror nog att det blir av imorgon i alla fall.
Men först o främst ska jag ta och bädda upp sängen och borsta tänderna.
Natti natti! ♥



Städning

Har ägnat hela förmiddagen åt att städa och fixa här hemma, så nu är det rent och fräsch igen. Har till och med hunnit med att äta lunch och snart är det dags för ett litet mellanmål. För efter det så bär det av på en långpromenad tillsammans med min mamma innan vi svänger av in till Coop där vi ska handlar mat inför ikväll samt lite andra frukost prylar som tagit slut.
Ska se om jag eventuellt hittar något i doppresent väg också, eftersom vi ska på dop imorgon på dagen.

Men nu ska jag ta och umgås med Melvin som precis vaknade innan vi går ut. ♥

Vanan är bruten!

Melvin ligger förtillfället och sover som en stock i sin säng. Han har äntligen lyckats somna själv i sin säng, visst det tar ju en stund med lite proterter och så, men tillslut så slocknar han. Wohoo, vi lyckades ta bort en vana som han fått = somna i min famn vid tutten.

Medans han ligger och sover så håller jag på att kolla runt lite på internet på resor till min pappa, eftersom vi funderar att åka dit på semester i slutet av augusti. Men vi får se hur det blir med det. Vem vet, jag kanske får lägenheten och då kommer det inte finnas så mycket pengar kvar till resa om man säger så. Men vi får hålla tummarna till båda delarna så får vi se hur det blir...

Ska alldels strax krypa ner i sängen så att jag får sova några timmar innan han vaknar igen. Fast innan det så ska jag fylla i några pappren och läsa igenom några broschyrer jag fått hem. Så gonatt mina kära! ♥


Mysbilder ♥


Vi håller tummarna igen!

Vi har precis för en liten stund sedan kommit in ifrån våran uteplats där vi har suttit ute i solen och myst tillsammans. Vi hade det otroligt skönt. Jag passade på att sola lite grann, men hann dock inte med så mycket tills Melvin blev lite grinig. Men innan han började protestera så låg han och pratade med paraplyet så glatt och hade det väldigt roligt. Min lilla gullegris!!

Har suttit och kollat runt efter lägenheter och hittade en 2:a på Bergvägen uppe vid centrum på 61 m2. Den är skit fin i planeringen, fast jag vet inte hur den ser ut med väggar och så, men det återstår att se om jag får den de vill säga. Jag hoppas verkligen att jag får den. Det skulle vara så perfekt för mig och Melvin.
Inflyttnings datumet är 1:a juli så det är väldigt snart i så fall. Inte för att jag tror att vi får den, men endå, vi kan ju alltid hålla tummarna och hoppas!!

Juste angående lägenheten inne i stan på Söder så tror jag att det var en fake annons, för den försvann senare på eftermiddagen.. Synd att folk håller på så när det säkert finns flera hunda människor som söker lägenhet och så håller någon på att sådär på "skoj".. Aja, en del har är inte friska som sagt.







Ändrat och klart

Tanken var att Mikaela och hennes tvillingar skulle komma förbi här idag, men det visade sig att dom varit sjuka och fortfarande inte är helt krya. Så vi kom överrens om att vi ska ses nästa vecka istället då dom blivit bättre, för jag vill ju inte riskera att jag eller Melvin blir sjuka..
Så vad planerna blir idag är frågan nu.. Jag måste i alla fall gå bort till Coop och handla våtservetter till Melvin samt duschcream. Sedan får vi se hur dagen blir, kanske ska sitta här ute på uteplatsen och mysa i gräset med min son på en filt. Det skulle vara lite mysigt, men vi får se hur det blir.

Jag har i alla fall nyss ringt och fixat om med dopet och det är nu ändrat och klart, vilket känns väldigt skönt. Om det ska bli att någon inte kan komma nu så orkar jag inte bry mig längre. Då får den/ dom personerna inte komma då..

Nu ska jag ta och umgås med min son.


Mys i Humlegården

Äntligen är jag klar med att fixa över alla mina bilder ifrån kameran till min dator och sedan över till extra hårddisken. De tog sin lilla tid men nu är det klart i alla fall.

Idag har vi tillägnat hela dagen inne i stan tillsammans med Ellen och Lucas.
Vi möttes upp vid 12:30 och tog oss en promenad till något ställe där vi skulle sätta oss och fika, men det slutade med att vi satte oss inne i Kungshalen och åt lunch istället.
Därefter skulle vi promenera bort till Humlegården, men Melvin proterterade och ville ha mat. Så det slutade med att vi var tvugna och stanna upp och ta en kopp kaffe, eller rättare sagt Ellen.
Då han var nöjd och belåten så fortsatte vi emot Humlegården och satt där i solen i flera timmar och bara njöt av solen och åt jordgubbar samt snackade skit som vanligt.
Det är verkligen underbart att ha en vän som man känt i flera år samt har samma livs situation för tillfället. Man kan verkligen snacka av sig och bolla med orden till varandra. Det är liksom lättare att prata med någon som förstår en till 100% än någon som inte fattar ett skit.

Juste, jag kunde inte hålla mig för att köpa en laddare till min dator idag. Och jag ångrar inte ett piss att jag köpte den, för det är verkligen en skillnad att sitta vid sin egna än att sitta vid någon annan/ annans dator. Man har en annan frihet på något sätt..

På tal om inget så har Melvin börjat lära sig att somna själv och det är väldigt duktigt av honom tycker jag! Det har pågått nu i två dagar så det är ju inte så värst länge, men endå. De går framåt i alla fall och förhoppningsvis kan han somna själv i sin säng nu framöver. 



En trött bebis, min bebis ♥


Familjerätten & den försvunna jackan

Klockan är mycket, men jag kände mig endå skyldig att skriva lite grann innan jag släcker ner.

Idag hade vi ett möte på familjerätten, i Jakobsberg, vid 9- tiden imorse, men det var inte det lättaste att hitta dit om man säger så. Dels för att vi blev guidade åt fel hål hela tiden så vi sprang fram och tillbaka som två åsnor innan vi väl kom fram till rätt ställe. Snacka om att jag och min mamma var svettiga av stress då vi väl kom fram!
I alla fall så gick mötet lite bättre än vad jag hade hoppats på, men det är ännu inte klart med hela den prociduren. Så får hålla tummarna att allt går som det ska tills att allt är klargjort...
Efter mötet så passade jag och min mamma på att glo runt i affärerna medans vi endå var där i jakan. Jag hittade mig lite snygga saker som fick följa med oss hem. Jag vet inte vad det är med mig, det slinker ALLTID ner någonting som jag tycker om, fast att jag inte borde handla. Så aja baja, det får det bli skärpning på (om det nu är möjligt!?).
Det som slank ner var en ljusblå skylt som det står "Här bor en liten prins" på. Den var en självklarhet att jag skulle köpa. Sen så köpte jag två stycken tröjor åt mig själv, en vit långärmad basic tröja och sedan en annan vit tröja med ett tigeransikte på. Det var två plagg som jag liksom bara skulle ha, dom skrek liksom mitt namn! Haha..
Vi passade även på att äta lunch där också det var lite mysigt, MEN då kommer jag på att jag inte har min jacka kvar på vagnen och blev arg som en galning och började anklaga att någon tagit den. Men vi gick försäkerhetsskull in i varje butik vi varit inne i och frågade om de sett en svart skinjacka eller om någon kommit in med den till kassan. Efter att vi varit inne i 5- 6 butiker började jag tappa hoppet helt och hållet. Men vi chansade i alla fall på den sista butiken som var Kappahl och gissa vad vi hittade där? MIN JACKA!! Snacka om att jag blev glad, WOHOO!!!!! Och jag som gick runt och svor för mig själv om att någon idiot skulle ha tagit den.. Glad är jag att ingen gjorde det och att det istället var JAG som varit klantig på något sjukt sätt.

Imorgon är det i ju onsdag och då jag har planer att åka in till stan och träffa Ellen & Lucas. Tanken var att vi skulle åka hem till dem, men då jag kollade på sl så såg resvägen ganska krånglig ut. Så vi bestämde oss att ses inne i stan istället på en fika och det ser jag verkligen fram emot.
Men det är kanske dags att avsluta här vid datorn nu då så att jag inte blir fast i timmar. Jag måste ju endå komma upp imorgon bitti och vara pigg dessutom! ♥




RSS 2.0