Det finns ingen vackrare unge än dig älskling!
Min kärlek för dig växer och blir större för var dag Melvin ♥


En lång paus

Kommer inte att ha tillgång för att skriva någonting på ett låångt tag framöver tyvärr. Tänkte bara tala om det så ni, mina kära vänner, vet om det. 



Den tropiska värmen är här!

Snacka om att den TROPISKA värmen är här i "tråkiga" Sverige! Nu kan vi fan inte klaga på att vi har en "dålig" sommar med massa regn och så vdare. För vi har till och med samma värme och dessutom lika många grader som det är hos min pappa som bor på Cypern! Men dom hade 31 grader och vi hade till och med 33 grader idag... Kan nu fatta 33 grader!!!! Så nu ska vi inte klaga på den svenska sommaren längre. Hoppas bara det inte blir dåligt väder nu bara för att, skulle vara så typiskt, men de tror jag inte.

Idag har vi i alla fall tillägnat hela dagen ute i solen och legat och stekt en hel del, eller i alla fall så gott vi kunnat. Melvin somnade vid 11 snåret och då passade jag på att sola i 1½ timme tills att han vaknade igen. Hur underbart som helst!

Sedan vid 15 tiden kom Mikaela och hennes tvillingar förbi här igen och vi tog vårat pick och pack direkt och åkte ner till stranden för att sola och bada tillsammans. Men vi hann knappt slå oss ner fören vi skulle gå igen kändes det som om. Men det blir nog så för att hon har tvillingar kan jag tänka mig. Vi satt ju endå där i 3 timmar?
Därefter så åkte Mikaela tillsammans med barnen och Malin iväg till Max i Barkarby för att dels mata barnen och sedan köpa med mat till oss andra, medans jag tog mig en promenad hem ifrån Lillsjön och FYFAN säger jag bara. Jag höll på att dööö av värme! Då jag gick där och det kändes som om jag aldrig kom fram så tänkte jag på då jag är hos min pappa och går ut med hunden så är det EXAKT en såda värme som det var så jag gick hem. Men guu va varmt alltså, visst vi ska inte klaga men endå man kan ju inte låta bli! ;)

Tvillingarna och Mikaela har för ett tag sedan åkt härifrån och Melvin ligger helt deckad i sin säng, han somnade direkt då jag la honom. Stackaren är inte van med varken värmen eller att umgås med så mycket folk. Men bäst han vänjer sig med båda delarna för det kommer bli mycket av både och framöver.
Jag ska också ta och lägga mig strax, ska bara ta och kolla runt lite grann på internet innan och sedan ta mig en kvällsdusch så man är ren och fräsch...


Planen gick åt skogen

Har precis badat Melvin och samtdigt duschat mig själv, fyfan va härligt det var! Nu ligger han och sover så mysigt så jag tänkte passa på att skriva några rader innan han vaknar til liv igen, vilket är nog rätt så snart.

Vi (jag) hade tänkt att ligga och sola idag, meen då jag väl skulle lägga mig och sola så blev Melvin inte på så bra humör (som alltid med andra ord) så jag var tvungen att trösta honom och ge honom mat hundra gånger om tills att han väl somnade. MEN då jag skulle lägga mig och sola så är solhelvetet borta! Hela himlen är full med moln.. Snacka om att jag blev irriterad! Och när den väl kom fram igen så är den bakom träden på tomten så att det inte går att sola i alla fall. Så hela min plan för idag med at sola och allt gick åt helvete, men men. Bättre försök imorgon!

Vad vi ska göra nu ikväll är inte så mycket mer än att vi ska mysa och kramas hela kvällen lång tills att Melvin somnat för kvällen och jag eventuellt ska slå på en film och glo på. Har ju en del filmer på datorn men dom måste ju kollas på också och inte bara ligga där! Hoppas bara inte att han somnar sent så att det inte blir av eller att jag fastnar vid något som alltid..

Nu är det dags att för mig att börja med middagen för jag är svinhungrig! ♥


Mys eftermiddag vid Lillsjön

Vi har för en stund sedan kommit hem ifrån Lillsjön där vi har spenderat hela eftermiddagen/ kvällen tillsammans med moster Malin och hennes kompis Veronika. Vi gick dit vid 16- tiden har jag för mig klockan var och gick förbi Lidl innan och handlade med oss chips, choklad, pistage nötter och cola som vi skulle ha och "fika" med nere vid sjön. Dock hade vi inga muggar/ glas till colan så vi fick halsa direkt ifrån flaskan och det gick lika bra det!

Vi satt/ låg i solen och spanade in både den ena och den andra människan och påpekade ett och annat om dom. Att man alltid ska göra det egentligen, fattar inte varför man blir så ibland att man ska kommentera andras "fel" och sedan fnissa lite grann. Inte för att man menar något illa, för man tycker ju synd om folken men endå så tycker man det är roligt. Så man är skapt egentligen..

Vi hade det i alla fall oerhört mysigt och vi ska kanske dit igen nu i helgen. Men det beror på vädret och hur vi mår och känner oss.

Juste, idag fick jag hem kom två stycken stoora kollage som jag beställde förra veckan och dom blev verkligen ur snygga! Tyvärr kan jag inte ta kort på dom och lägga upp ÄN för det är vissa personer som inte får veta hur de ser ut ännu. Men jag visar er dom då personen fått den. Eller ena kanske jag kan visa er som är till mig själv för det gör ju ingen skada.


Himmel & helvete

Vi är precis hem kommna och jag var på bra humör TILLS en viss person hanterar min son på fel sätt vid fel tidpunkt!!! Ibland så blir man bara så jävla irriterad. Visst passa/ titta till honom MEN gör de då på ett BRA sätt och stoppa fan inte i honom något utan min tillåtelse! Ååååh fyfan, sådanna här saker gör så jag bara vill bort här ifrån mer och mer så man slipper allt och får sitt egna liv tillsammans med Melvin och kunna njuta av det på ett heelt annat sätt.

Aja fuck de.. Jag hade i alla fall en underbar dag tillsammans med Mikaela idag hemma hos hennes mamma där vi spenderade hela dagen med både sol och bad och enormt mycket skitsnack! Haha, vilka minnen man har med denna människa alltså. Helt underbart. Det blir ju så då man känt varandra sen vi var 6 år gamla, shit 16 år det är mycket det och fler blir det hjärtat tillsammans med barnen våra!
Det blev inte så mycket solande för min del med tanke på att Melvin ville sova då solen gått i skugga och ville vara vaken då det var soligt. Men men det var mysigt det med, det kommer fler tillfällen. Melvin fick bada han med i poolen och det var lite läskigt ibörjan tyckte han men tilllslut så gick det jätte bra. Gullungen min, haha!
Vi stannade även kvar på middag och grillade kyckling och åt tzatsiki med klyftpotatis till. Hur gott som helst, men dock inte nu då man stinker bajs i munnen efter vitlöken.

Nej nu börjar klockan rinna iväg vääldigt mycket och det har blivit dags för mig att ta mig en dusch och sedan lägga mig jag med som hjärtat mitt gör. Gonatt kära vänner! ♥


Sola & bada

Hur mår ni idag? Jag hoppas ni fått en lika bra start på morgonen som jag fått. Lugn och glad förmiddag helt enkelt.
Sitter nu och ammar i väntan på att Mikaela ska komma förbi och hämta upp mig och Melvin.
Jag håller tummarna att han inte kommer bli skrikig idag, med tanke på att han körde igång aldeless nyss från ingen stanns. Men de var nog för att han var både hungrg och trött, för han sover nu nästan.

Då Mikaela kommer förbi ska vi stanna vid någon affär och handla dels lunch och sedan något gott som vi kan ha vid poolen under eftermiddagen. Vi funderade på jordgubbar, det är ju så himla gott!

Aja, dags att fixa och packa ner de sista innan hon kommer. Vi hörs senae ikväll efter en heldag med sol och bad. ♥


Hos pappa förra året


Vi får turas om

Har för ett tag sedan kommt ut ur duschen och nu har det faktiskt blivit dags för att krypa ner i sängen. För imorgon vid lunch- tiden kommer Mikaela förbi här och hämtar upp mig, Melvin och Malin för att sedan åka vidare hem till hennes mamma som bor i Kallhäll för att sola och bada i hennes pool. Det ska verkligen bli härligt, inte för att jag tror att kommer få sola och bada så mycket med tanke på att Melvin kommer nog vilja ha mig som sällskap mesta dels av tiden. Men moster Malin kommer ju med så vi får väl turas om att underhålla honom.

Men nu är det dag för att sova, natti natti! ♥


Luften och tiden står stilla!

Mikaela och hennes tvillingar har precis åkt och nu är det som om luften och tiden står stilla. Haha, snacka om att det är ordagrant ett heltids arbete med två barn om dagarna. Jag som liksom tycker att det kan vara mycket med ett barn ibland och hon har liksom två stycken. Men men man lär sig med tiden att hantera alla situationer och bra är väl det.

Vi satt i alla fall här på våran uteplats och fikade medans barnen fick springa av sig ordentligt medans vi andra satt och fikade och sprang efter dom då och då när dom sprang bort. Dom är så otroligt söta dom små gullungarna!

Tanken var att jag skulle gå ut och gå eller springa nu då dom åkt, men tyvärr så mår jag lite konstigt nu och det känns som om magen håller på att bli magsjuk?! Neeeeej, det är ingenting som jag vill råka ut för. Speciellt inte när det är såhär underbart sommar väder! Vi hår hålla tummarna att det bara är tillfälligt efter glassen som vi åt.
Så istället för att att röra på mig idag, så ska jag ta och unna mig en lång och härlig kvälls dusch nu. ♥


Städförmiddag & finbesök

Moster Malin leker just nu med Melvin så jag passar på att lägga in ett inlägg medans jag är barnfri. Har haft fullt upp hela förmiddagen med att ha städat, så nu är det rentoch fräscht igen. Eller jaa bara i mtt rum då, med tanke på att det är här inne jag spenderar den mesta tiden. Visst kan jag städa resten av lägenheten också, men familjen sov och ville inte väcka dom.

Om ett tag kommer Mikaela och hennes tvillingar hit och hälsar på. Det ska bli trevligt. Hon har aldrig varit här så jag tänkte att jag ska visa henne runt lite här i området och gå ner till Lillsjön och eventuellt sätta oss där nere och låta barnen bada i sjön. Men vi får se hur vi känner och orkar. Men hit kommer dom i alla fall och det ser vi fram emot!

Nu ska jag ta och fixa iordning lunch så att jag inte blir svinhungrig sen då dom kommer. ♥

"Allsång på skansen"

Nu ska jag ta och göra en stor grov uppdatering om vad vi har haft för oss så att ni hänger med vårat liv!

I fredags så gjorde vi invigning på grillen som min mor inhandlade ett par dagar tidigare. Vi satt på baksidan tillsammans med våran lilla mysiga familj och med våra förra granar. Vi hade det verkligen mysigt, vi grilllade grillspett med alla möjliga smakligheter på spetten samt marshmallows. Efterrätten utöver marshmallows bestod av jordgubbar med glass samt en del godis. En smakfylld fredagskväll!

I lördags så var det att kliva upp tidigt för att bege sig in till stan för att fira en arbetskamrats barn som fyllde 1 år dagarna innan. Och det var inte lätt att hitta till lokalen där dom bor, med tanke på att jag aldrig varit varken hemma hos dom eller i området dom bor i. Men smarta jag hittade dit i alla fall, och tur var väl det!
Vi satt och fikade på både de ena och de andra bakverken och satt och snackade en hel del med varandra och trevligt hade vi.
Léon som födelsedagsbarnet heter fick en egen tårta och det såg så roligt ut då han satt och bankade på hela tårtan och det flög ordagrant grädde överallt. Haha, det såg så roligt ut!

Efter kalaset så åkte vi och underhöll oss i stan i några timmar innan vi begav oss till Kungsängen där vi skulle möta upp Linda och Elvira för att sedan röra oss hemåt till henne och fixa iordning middag samt grönsaker och dipp som vi skulle ha framför tv till kvällen.
Hela kvällen var mysig och det var synd att Mikaela och Liam inte kunde komma, men det får bli en annan dag.

I söndags så gjorde vi inget speciellt förutom att tillbringa den största delen av dagen på våran baksida i solen och hade det mysigt. Vi låg och solade och sen lekte vi en hel del. En riktig skön slappar dag.

I måndags (igår) så var tanken att vi skulle åka ner till lillsjön först och ligga där och sola och bada, men på förmiddagen så var det så oerhört dåligt väder så vi struntade i det. Så jag frågade Linda och Mikaela om dom ville ta en promenad med mig med tanke på vädret och de ville dom. MEN tror ni inte vädret spricker upp och blir skiit varmt!! Fyfan jag som hade långa varma svarta mjukisbyxor på mig för det såg ut att bli regn väder. Så jag svettades som jag vet inte vad. Men men jag lärde mig i all fall att ta med ombyte under vagnen så jag slipper de problemet. 

På kvällen så var det dags för att dra fram grillen igen och denna gången grillade vi marinerade karre bitar och det var verkligen svin gott. Till "efterrätt" så blev det grillade marshmallows. Snacka om att man blev mätt, kanske lite för mätt för jag mådde en aning illa efterråt. Men men, gott var det i alla fall.

Idag har vi gjort en hel del med tanke på att vi gick med min mamma till Kungsängen och åt våffor tillsammans med pensionärer och annat folk. Sedan så gjorde vi en del ärenden uppe i själva centrum innan vi tog bussen vidare till Coop där vi skulle handla lite prylar till dopet samt saker hem som behövdes.


Två presenter som Melvin fick utav mormor idag..

Nu sitter jag här hemma och äter jordnötter och lyssnar på härlig musik medans Melvin precis somnat för kvällen. Livet är ibland för härligt! Ska eventuellt gå ut till vardagsrummmet och göra Melvin´s mormor sällskap och kolla på "Allsång på skansen" som hon sitter och glor på. Inte för att de är något för min de,. men endå. ♥


Mys framför tv med Farsan

Nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera på senaste, men jag ska göra göra bättre ifrån mig och uppdatera. I alla fall lite grann varje dag så att jag slipper detta helvete varje gång och skriva bok i varje inlägg. Men men, det är ett annat kapitel för nu ska jag tillsammans med famljen kolla på "Farsan" och mysa framför tv.

Mer "klump" uppdatering får ni imorgon innan jag tar och städar eller om jag tar det ikväll innan jag släcker.. Får se hur trött/ pigg jag är efter filmen. Dags för att mysa nu! ♥


Tar dagen som den kommer

Sitter nu ute på vårn baksida och njuter av det underbara vädret tillsammans med min son. Vi har tillbringat den största delen av dagen här ute och fler timmar kommer det att bli. Vad planerna är för idag är faktiskt inga alls. Eventuellt ta en promend bort till Coop och handla ingredienser till endel bakverk jag tänkt baka, men vi får se. Först och främs ska jag ta och fixa iordning lite lunch till mig. Är inte sugen på varm mat så vi får se vad det blir.

Svetten bara rann

Melvin har precis somnat alldeles själv till sömns och ligger nu så gulligt med öppen mun och sover. Min älskade barn som jag älskar så oerhört mycket!

Idag har vi inte varit hemma så mycket, utan vi har varit borta vid Kungsängens kyrka och kollat på lokalen samt snackat lite mer personalen där borta angående dopet. Så vi får se hur det blir nu. Håller tummarna att det ska bli så bra så. Stod och funderade hur jag skulle kunna duka upp borden och så vidare och jag kom fram till en snygg stil. Men jag tänker inte berätta något om det, för det får bli en överraskning helt enkelt.

Efter vi varit där så tog vi oss en promenad upp till centrum där min mamma skulle in på apoteket och göra lite ärenden. Då hon var klar så blev det bara att röra fläsket i rasktakt emot Lidl där jag var tvungen att handla hem lite frukost prylar som tagit slut. Man blev lite sugen på att handla sig något sött då man var där och handlade, MEN jag var stark och höll fingrarna i styr!
På hemvägen därifrån så gick jag verkligen i rask takt och det resulerade att jag kom hem heelt svettig och det bara rann av mig. Det jobbigaste var nog att Melvin vaknade precis då och ville ha mat. Jätte mysigt liksom, haha stackaren!
Jag känner mig stolt som tog mig den låånga raska promenaden idag och fler sådanna kommer det att bli.

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen.

Nu jävlar blir det förändring!

Har precis suttit och kollat runt på olika hemsidor och kom in på någon som handlade om viktminskning och faan va sugen jag blev att köpa någon kur, MEN jag kan inte nu på grund av att jag ammar!!
Jag sökte på google för att veta hur mitt BMI ligger till om jag är normalviktig eller överviktig och vet ni vad det visade?! Att jag är ÖVERVIKTIG, fyfaaan inte undra på att jag inte trivt till 100% med min kropp nu. Nej ursch fyfan, idag och NU ska det bli ändring på min livsstil och det lovar jag er verkligen denna gång. Nu får det vara stopp.
Och inte nog med det. Igår då jag rensade mina kvitton i plånboken så var de på VARJE KVITTO någon typ av godisbit som jag hade köpt! Åååh, jag blir så trött på mig själv.

Var nyss och mätte måttet runt magen och ställde mig på vågen. Måtten runt magen blev 104 cm och 74 kg stannade vågen på, ursch. Nästan som att jag mår illa av mig själv. Och nej jag överdriver inte!

Det är drygt 7 veckor kvar tills att jag åker till min pappa och ifrån och med idag så ska jag börja träna & äta sunt så att mina kilon går bort! Så vi får se vad måtten och vikten har lyckats hamna på då...


Mitt mål (förra året)!


RSS 2.0