Mys dagar

Vi ligger just nu i sängen och ska sova för kvällen hade vi tänkt, eller rättare sagt så ligger redan Melvin och sover och jag ska alldeles strax stänga av och sova jag med. Är helt slut ifrån idag, trotts att vi bara varit hemma och tagit det lugnt idag. Valde att vi skulle ha en mys hemma dag och inte springa ut på massa ärenden och den har varit helt underbar! Kommer antagligen att ha det imorgon med, med tanke på att jag inte läkt helt och hållet nertill och det känns när vi är ute i kylan om man säger så. Så det är liksom lika bra att stanna inne i värmen tills att det har blivit nogorlunda "normalt" igen, så att ingenting händer.

Dags för att lägga sig brevid Melvin i sängen nu och gosa ett tag innan man somnar!


Snacka om tur!

Tänkte bara tala om att det kommer bli ganska dålig uppdatering här nu ett tag framöver (eventuellt), med tanke på att min dator har dött totalt och vägrar starta igång. Som tur är så la jag över alla bilderna på Melvin och allt nytt på hårddisken igår ifall att det skulle hända och TUR var väl det säger jag bara. Så vi får se när jag orkar ta itu med det. Än så länge får bilderna stanna kvar på kameran tills att jag fixat den sedan så får jag väl låna mammas dator någon gång då och då tillsvidare.
Tragiskt men sant!Första badet

Idag var vi ju på ett ytterligare återbesök på danderyd för att kolla hur gulheten var på Melvin och den var faktiskt helt perfekt nu. Den hade sjunkit väldigt mycket och det är ingen risk för varken infektion eller solarium, vilket känns väldigt skönt. Så nu var det sista gången vi var där och kollade detta. Skönt verkligen att man slipper oroa sig för dedär något mer, fick alla möjliga tankar och jag vet inte allt på grund av oron. Men än är det inte helt borta, utan BM sa att det kan ta upp till 2- 3 veckor innan all gulhet är borta i ansiktet och i ögonen. Så det är bara att vänta tills att den sakta och säkert kommer att försvinner helt och hållet!!

För ett tag sedan så tog Melvin sitt första bad och det var inte så poppulärt om man säger så, det var mycket protester och skrik. Så vi får hoppas på att han kommer tycka om det mer och mer framöver. En sak är i alla fall säker och det är att han blev helt slut efter badet, för han har legat och stensovit i snart 2 timmar. Mammas lilla älsklingen ligger här bredvid mig inlindad i en varm och härlig filt och sover så ljuvligt. Det är som om man nästan blir lite avundsjuk! :P


Redan 10 kilo?!

Ska alldeles strax ta och lägga mig bredvid min ägodel och bara mysa. För imorgonbitti vid 9- tiden så kommer mammas väninna förbi och hämtar mig och Melvin eftersom vi ska in på återbesök igen på danderyd. Och snäll som hon är så kör hon oss dit, hon skulle även in till stan vid den tiden så det passade utmärkt att jag åker med de in då. Skönt säger jag bara, dels för att det går mycket snabbare att åka bil än att åka pendeltåg och tunnelbana speciellt nu när det är snökaos ute!

Juste, ställde mig på vågen förut idag efter att jag hade tagit mig en kvällsdusch och det visade 80 kg, vilket innebär att jag redan har gått ner 10 kilo!? Whaat liksom, 10 kilo det är mycket! Hur och när försvann de?! Haha, ingen är gladare än jag. Det kanske kommer gå fort att  få bort dessa 20 kilona som är kvar endå, med tanke på att 10 kilo är borta på bara en vecka. Man kan ju alltid hoppas! ;)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och mysa lite sen sova.
Måste ha krafter för morgondagen, så god natt på er!

Att få se dig le får hela mig att fyllas med både värme och lycka. ♥


Man glömmer liksom bort

God eftermiddag allesammans!

Idag blev det en tidig morgon för oss. Vi klev upp redan vid 8- tiden och har sedan dess bara myst och snuttat tillsammans i sängen tills för någon timme sedan då lilla Melvin somnade. Han har sovit i ett bra tag nu, drygt 3 timmar, och det är skönt att han sover längre nu och äter då och då. Dels för att det kanske håller i sig på natten så som det gör på dagen.

Vad vi ska göra idag är inte så mycket mer än att vara hemma och ta det lugnt. Fast lite senare idag ska vi ta oss en promend bort till Coop och handla en babysiter till Melvin och eventuellt lite gott till mig. Behöver lite energi påfylling så jag ska köpa hem lite så att det finns tillgängligt hemma, hade jag tänkt. :)

Juste, kom precis på att jag inte har ätit någon frukost ännu. Hmm kanske ska ta och äta någonting medans lillfisen ligger och sover. ♥


Vi får hålla tummarna

Idag var vi på återbesök på danderyds sjukhus (igen!) för att kolla Melvins gulhet som han har sedan han föddes. Vi har varit där tidigare på ett besök och kollade värdet på honom och då var det lite högt och idag var de högre än senast. Varför det är högre är konstigt med tanke på att mjölkproduktionen är som den ska, han äter som han ska och hans bajs är också som de ska. Så vad är det som är problemet?! Klart man blir orolig om vad och varför det är som de är. Både BM på bb-hotellet och mamma säger att det inte är något farligt alls utan att han kommer få sola solarium (om det nu blir värre) för att dämpa gulheten. Behandlar man det i tid så kan de försvinna, och om inte så kan de riskeras att bli problem med njurarna (har jag för mig att de sa). Men jag hoppas att de har dämpat sig tills på torsdag då vi ska dit igen på ett återbesök. Vi får hålla tummarna om att det visar possitivt resultat!

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid min älsklng som ligger och sussar så gott redan! ♥

Att åka vagn är mycket uppskattat, för när jag stannar den så börjas gnällandet och då vill han att jag ska fortsätta att gå. Det guppar ju så skönt när man ska sova.


Min lilla prins

En vackrare människa får man leta efter


Invigning av vagnen

Idag invigde jag och Melvin vagnen med att åka upp till centrum och gå på en ungmamma grupp. Det känns lite nervöst om jag ska vara ärlig. Visst jag har kört runt på vagnen här hemma och så, men det är liksom inte samma sak med att gå utomhus med vagnen och dessutom ha honom inuti den. Sedan var de även svårt att veta hur mycket kläder jag skulle sätta på honom med tanke på att det var -20 grader ute. Vill ju inte att han ska frysa och inte heller bli för varm. 

När vi väl var redo att gå ut så kändes det så sjukt att gå ut med vagnen, vet ej varför men de sant. Hela vägen till mamma gruppen kändes det konstigt. Det var inte förens på hemvägen som det kändes "normalt". Som sagt sjukt, men sant.
Ska ta och gå ut med honom på en promenad imorgon så att jag "vänjer" mig vid att gå med den.

Just nu gör vi inte så mycket här hemma. Melvin ligger och sover som en liten korv här brevid mig efter att ha bråkat en stund tidigare. Jag sitter här framför datorn men ska strax stänga av den och lägga mig och sova, känner att det behövs efter dessa dagar med endast enstaka timmars sömn. Ska nog framöver ta och vila mig på dagen tillsammans med Melvin då han sover så att jag orkar mer och inte är såhär död som jag är nu.

Dags att glo runt här på datorn lite snabbt innan lampan släcks för idag. ♥


Välkommen till världen älskling!

Klockan var 07:55, den 18 februari 2010 då min underbara lille prins föddes.
Han vägde 3090 g och var 51 cm lång.

Äntligen är du ute hos mig i den stora världen.
Du behöver inte vara orolig för att du inte kommer att klara dig här ute i den stora världen,
för att jag kommer att finnas vid din sida genom alla dagarna som livet har att ge oss två!
Genom både eld och vatten, älsklingen min! ♥


RSS 2.0