Melvin i några av hans bästa stunder






Kärlek



Valborg

Tjena hejsan på er!

Tänkte passa på att slänga in ett litet inlägg medans Melvin äntligen ligger och sover nu efter promenaden vi varit på. Han är lite grinig nu om dagarna och vägrar typ sova, trotts att han är skit trött. Vet ej varför men det är väl så när mamma inte bär runt på honom hela tiden, men men.

Igår åkte vi in till Jaobsborg tillsammans med Melvins moster och kollade runt i affärerna. Tanken var att vi skulle handla en present till Helen som fyllt år, med tanke på att vi ska hem till henne imorgon och fira henne med fika och diverse prylarna. MEN vi handlade och kollade på allt utom en present till henne. Fråga mig inte varför, men det slank väl ur mitt huvud när vi sprang ifrån butik till butik. För Melvin skulle även ha nya kläder med tanke på att hans börjar bli försmå. Han fick i alla fall det han behövde förutom en jacka samt några munkjacka. Vi hittade dock inget som fastnade i smacken. Det som han fick var två stycken pyjamaser, två par byxor, en "älskling" body och jaa lite andra prylar för att fylla på hans klädersväg. Men dock måste jag kolla på en jacka eller tjocktröja åt honom för att ha på sig utomhus då vi är ute, fast det får bli imorgon innan vi åker till Helen.

Idag så är det ju fredag och dessutom valborg, Melvins första valborg. Planerna är inte så stora idag förutom att vi ska, tillsammans med Melvins mormor, gå och handla hem lite mat om ett tag och sedan senare ikväll eventuellt gå och kolla på majbrasan tillsammans med Melvins moster och mormor. Ska försöka ta massor med fina bilder på brasan och Melvin ikväll så ni får se imorgon, men allt beror ju på om vi ska dit och kolla på den eller inte det vill säga.



Melvin igår innan vi åkte iväg till Jakan







Feberfrossa

God morgon!

Igår eftermidddag/ kväll fick jag en fruktansvärd feberfrossa som inte alls var rolig. Satt och orkade ingenting, ville bara ligga och sova. Jaa ni vet hur man känner sig då man är sjuk. Och sen som plus på det så hade jag skit ont i tuttarna på grund av mjölkstockningen som jag tydligen hade fått, inte alls kul.
Har fortfarande lite stockning kvar, men de mesta dels har försvunnit i takt med att jag ammat, som tur är. Förhoppningsvis är det borta helt och hållet idag.

I alla fall så sitter vi nu här tillsammans och lyssnar på härlig instrumentalisk musik och Melvin älskar det, han blir helt pömsig av det. Han ser så underbar ut när han är sådär trött och bara gnuggar sig runt ögonen. Oooh det finns verkligen inte ord som täcker kärleken till honom, den är verkligen enorm! ♥

Lite senare idag så ska vi ta och gå ut på våran dagliga promenad och sedan får vi se hur dagen ser ut för oss. Jag tror nog att det får bli en lugn dag med tanke på att jag inte vill ha någon stockning igen. Men men, först och främst ska jag ta och äta lite frukost så att jag får lite energi i mig. Vi hörs eventuellt lite senare!

Juste, visst var presenterna fina som Melvin fått? :)

Lite paff

För drygt 2 veckor sen så fick Melvin hem ett paket igenom brevlådan och jag blev lite paff. Men när jag öppnade det och läste kortet så förstod jag vem det var ifrån. Haha, men gulligt att lämna det genom brevlådan.
Det var i alla fall ifrån mammas väninna. Var paketet innehöll var ett par jeans byxor, skit fina!



Sedan dagen efter så kom Stephanie och Benjamin hit och hälsade på. Vi satt och fikade och snackade lite skit, som vanligt med andra ord. Sen tar hon fram en present till Melvin som var en napp med hans namn på. Haha, snacka om perfekt! Jag har tänkt att köpa en med hans namn på, men så kommer hon med en till honom. Tack igen hjärtat.. ♥


Mys i vagnen

God förmiddag mina vänner!

Passar på att slänga in ett snabbt inlägg medans Melvin ligger och myser/sover i sin vagn. Har satt på lugn och härlig musik och det gör att han typ somnar direkt. Härligt, härligt!

Tankarna idag är inte stora. Vi ska om en liten stund gå ut på en promenad i det fina vädret, men innan dess ska han ha mat så att det inte blir protester ute då vi går. Inte för att det gör något för jag har ju alltid maten med mig. I värsta fall så får jag ju bara slänga fram tutten så blir han tyst igen. ;)
Nej men, efter att vi varit ute så får vi se om han fortfarande sover då eller inte. OM han skulle göra det, så ska jag försöka hinna med att lägga in en del bilder ifrån kameran till datorn så att ni kan få se alla de presenterna som vi fått samt underbara bilder på Melvin. Han har ju blivit så stor nu, det kanske ni såg på kortet i det förra inlägget!

Nu har det blivit dags för att ta mig något i magen innan vi går och innan Melvin vaknar!


Heldag på stan!

Vi har nyss kommit hem ifrån stan där vi först mötte upp Helen vid Globen och även Melvins pappa. Han ville träffa Melvin, så vi bestämde att han skulle komma dit så att dom fick träffas. Dock så sov Melvin, men endå. Underbart att det går åt rätt håll, än så länge i alla fall!
I alla fall så satte jag och Helen oss på ett café och snackade lite skit och hade det mysigt tills att hon var tvungen att gå och jobba. Men vi hade det trevligt den lilla tiden vi fick tillsammans.
Efter att hon gått till hennes jobb så kom Isabelle & hennes mamma och mötte upp oss inne på Lindex där jag var och handlade lite nya kläder till Melvin, en snygg mjukisdress och sedan ett par snygga jeans byxor. Sedan fick han även en jeans jacka och en snygg body i svart där det stod "New baby on the block" på utav Isabelle. Tack ännu en gång hjärtat, dom var skit fina! ♥
Därefter satte vi oss på ett fik där vi satt och snackade lite skit i några timmar tills att dom skulle röra sig hemåt.
Jag bestämde mig för att röra mig hemåt jag också, klockan var endå runt 19- tiden och Melvin började bli lite smått grinig så det passade bra.

Så nu sitter jag här hemma och tar det lugnt och ska strax ta och väcka honom och ge han mat och sedan krypa ner i sängen och sova tillsammans med prinsen. Är förtillfället aptrött efter en heldag på stan.

Gonatt på er!





De räcker med snö!

Jag kan ju börja med att klaga på detta pissiga väder som är! Ursh och fy säger jag. Sol och värme vill vi ha och inte snö/regn, det har liksom varit nog med snö denna vinter.

Aja, sitter nu och har precis ammat Melvin som just nu ligger i mitt knä och myser. Fast de gör han nog inte länge till kan jag tro, han börjar redan bli obekväm.
Idag har vi varit vakna sen halv 8 och är vi typ varje dag nu förtiden mer eller mindre, min lilla prins vill upp tidigt och leka och mysa med mamma. De är mysigt och härligt tycker jag, man sover inte bort hela dagen direkt, utan
tvärrt om!
Vi har även tagit oss en långpromenad i de härliga vädret idag och vi ska eventuellt träffa Melvins pappa idag, men vi får se om det blir av. Annars får de bli en annan dag bara.

Nej dags för att underhålla Melvin nu innan han väcker hela huset med hans pratande! Vi hörs lite senare om jag får möjligheten. ♥


Melvin två dagar sedan


Min första bok

Idag har vi hunnit med och städa och fixat här hemma. Snart är det dags för att tillaga lunch med tanke på att det var några timmar sedan vi åt frukost. Vad jag ska slänga ihop är frågan, tror jag ska tillaga fiskpinnar med potatis, men vi får se som sagt.

Igår var vi inne i stan och fikade och umgicks med Ellen & Lucas, vi hade en underbar tid tillsammans. Vi kollade i massa affärer och det fick följa med några prylar hem. Dels en "min första bok" till Melvin, sen ett par skit fina byxor till honom, sedan sempers magdroppar med tanke på att minifomen inte funkat så bra. Än så länge har det blivit lite bättre, vi får hopps på att det hjälper till 100% om några dagar.

I alla fall så tänkte jag göra en grov uppdatering lite senare idag om Melvin tillåter att mamma ska sitta här dvs. Nu är det dags för amning i alla fall ♥


Tankar om en förändring

Gokväll på er allesammans!

Hur är det med er idag? Med mig och Melvin är det toppen, trotts att jag då är svin trött men jag överlever.
Idag har vi inte gjort något speciellt utan vi har mest varit hemma bara och tagit det lugnt, fast en liten promenad fick vi oss bort till Coop där vi dels handlade två st svarta lådor att ha Melvins blöjor och resterade saker innuti, och sedan lite andra småsaker.

Just nu sitter jag här vid datorn med Melvin hängandes vid tutten min och funderar på den kommande veckan. Jag är lite trött på att jag har dessa graviditetskilona kvar nu, eller jaa hälften av de. Så jag tänkte göra ett startryck imorgon och sluta med dessa små godispåsarna eller vad det nu kan vara för onyttigt jag får i mig och istället äta nyttigare och börja promenera mer än jag gör och dessutom lägga in en till två springturer i veckan utöver promenaderna. Då lär det ju bli en förändring lär man ju hoppas på!

Nej nu ska jag amma klart min guldklimp och sedan kolla på Wipeout.

Det känns i brösten!

Idag har storstädat samt tvättat en del kläder. Det behövdes att få bort allt damm och äckel ifrån golv och mödler. Som tur är så städade både mormor och moster också nu är det rent i hela lägenheten och det känns verkligen under fötterna när vi går nu på golvet, en underbar känsla!

Efter att vi hållt på och fixat här i lägenheten så klädde vi på oss och tog en promenad bort till Coop där vi inhandlade de ingredienser som saknades till kvällens middag som blev tacos. Den maträtten kan man äta hur mycket som helst av utan att man tröttna, de är verkligen as gott.

I alla fall så har jag precis tagit mig en dusch och bäddat nytt i sängen, det är nästan så att jag längtar till att lägga mig i den fräscha sängen och bara mysa. Men än ska jag inte lägga mig för det är fredag och då är det mys med mormor och moster i soffan framför tv med Melvin sovandes på ens bröst, mys kallas det! Fast just nu ligger han och myser med mormor, men jag måste tyvärr väcka honom snart och ge honom hans kvällsmat. Känner att det börjar bli dags i brösten, haha!

Nej nu är det dags för att fortsätta och mysa framför tv med min underbara familj! ♥



Den fina bodyn har morster Malin sytt


BVC kontroll

Som ni märkt har det inte blivit så mycket uppdatering, men det har berott på att Melvin inte varit på sitt bästa humör och inte låtit mig sova eller gjort något annat än att ha honom i min famn. Som inatt tillexempel har jag fått mig 3 timmars sömn, men jag ska inte klaga för jag älskar min son! 

Idag var det dags för ytterligare ett besök hos BVC på en liten kontroll där vi fick träffa läkaren och hon kollade honom och allt såg helt bra ut på honom. Skönt att veta det. Har varit lite orolig över en del saker, men jag har tagit tillfället i akt och skrivit ner allt jag undrat och ställde alla frågorna direkt istället för att gå och grubbla över dem. Så det skänns skönt att få ha fått svar på de man undrat över. Vi mätte och vägde självklart Melvin idag också och han är nu 57cm lång och väger på gramet 5kg. En stor kille är han, men endå känns han så liten fortfarande. :)

Efter att vi varit där så gick vi förbi BM som följde upp mig och min graviditet ifrån början till slut och tog tillfället i akt att boka en återbesökstid hos henne medans vi endå var där. Så vi ska dit om drygt en månad och prata med henne, så det ska bli trevligt.

För tillfället så sitter jag här och unnar mig själv lite tid medans moster myser med Melvin, men bara för att jag skrev det nu så började han protestera. Så jag ska gå till min älskling och ge honom hans kvällsdos med mat och sedan hoppas på några timmars sömn.

Natti natti!

Livet är underbart!

Sorry för kass uppdatering, men som sagt så har man knappt tid eller ork för det íbland, speciellt inte då man har barn. Men jag ska försöka bättra mig!

I alla fall så har de senaste dagarna sett i stort sett lika dana ut, förutom i onsdags då vi åkte med Melvins mormor och moster in till stan då de hade ärenden där inne. Mormor klippte och slingade håret och moster tog hål i naveln. Trotts detta små ärenden så var vi borta hela dagen så vi var helt slut när vi kom hem.
När vi var i stan i alla fall så så fick Melvin en badanka som ser ut som ett bi utav mormor och även en liten bebis med en blånapp. Hon kunde inte hålla sig ifrån att köpa dom till honom.

Sedan har veckan varit lika dan med massor med massa mys, sömnlösa nätter, skrik och bråk! Underbart det är att vara mamma! Och då menar jag verkligen det, det är verkligen helt otroligt. Jag skulle inte vilja ändra mitt liv ett dugg, för jag mår underbart av det liv jag har nu tillsammans med min prins!

Om ett tag ska vi ta oss en promenad bort till affären och handla hem påskmat till kvällens middag. Vi har de mesta dels av maten hemma, men det är lite små saker som saknas som vi ska handla hem bara. 
Men innan vi går iväg så ska jag passa på att lägga i hårfärgen i håret som jag handlade mig för 2 dagar sen men inte hunnit fått tid att kleta i. Så jag får passa på nu när han ligger och sover så sött och bara hålla tummarna på att han inte vaknar medans färgen är i dvs.

Aja, GLAD PÅSK på er allesammans ifrån oss nu! ♥

Uppdatering: Inne på Coop när vi var och handlade så köpte jag en tiger nalle till min lilla prins. Varför just en tiger, joo för jag tycker att han påminner om en tiger i sitt humör! ♥



RSS 2.0