Baklawa & fisk

Jag känner mig som en överkörd katt just nu. Det var länge sen jag kände mig såhär trött, usch! Men dagen har varit underbar och det är huvudsaken. Vi spenderade ett antal timmar på stranden och Melvin älskar havet. Ni skulle sett hur överlycklig han blev då det kom vågor och de skvätte upp på honom, haha. Min gullunge! ♥

Efter stranden åkte vi hemåt för att fixa iordning oss inför ett restaurang besök borta i Prodaras. En fin fisk restaurang som ligger vid havet, hur mysigt som helst! Därav en anledning att jag känner mig som en överkörd katt, magen håller på att sprängas av all fisk som vi åt, och inte nog med det efterrätten var nog det bästa av allt- Baklawa, mumma! Måste hitta något bra recept på hur man gör det och försöka göra det själv någon gång då vi kommer hem.

Nu ligger jag i sängen och ögonen går i kors, så det är väl lika bra att avsluta innan jag deckar med mobilen i handen. God natt på er!

45 år!

Grattis pappa på din 45 årsdag!
Idag ska vi spendera hela dagen + kvällen tillsammans och fira dig på din dag!
Bara umgås, äta gott och spendera en hel eftermiddag på stranden tillsammans!

Jag älskar dig otroligt mycket! ♥

Cypern dag 7

Gårdagen var en klass för sig. No coments on that! Allt strulade så vi planerade att stanna hemma, men vid halv 3-3 så ringer en tjej från hans restaurang och säger att hon kan vara barnvakt. Så vi stack ut i alla fall, dock bara en liten vända på drygt 1-2 timmar. Hade faktiskt lika gärna kunnat stanna hemma. Men men. Vi gick väl och la oss vid 6 tiden och upp klockan 9-10 med Melvin. Så man känner sig lagom död idag. Inte bakis eller så, men föör lite sömn!

Nu ligger paddan på mitt bröst och sussar på gått efter lunchen. Funderade på om jag skulle lyfta över honom så jag kunde sola lite, men jag känner inte för det idag. Det får bli imorgon istället. Jag njuter av detta mys med prinsen istället!
Då han vaknar senare så ska vi gå ner till stranden och njuta av eftermiddags solen & bara vara. Förhoppningsvis är det rätt så tomt med folk så Melvin kan springa fritt över sanden. Vi håller tummarna!

3 timmar kvar, suck!

Jag fick precis besked om att vi inte kommer gå ut förrens tidigast halv två. Haha, det är som vanligt med andra ord här borta. Pappa brukar inte vilja gå ut tidigare, fråga mig inte varför. Han sa att det är onödigt att börja fixa sig nu för jag har gått om tid. OM jag har, det är ju liksom drygt 3 timmar kvar. Faaan, hoppas jag inte hinner somna tills dess. Kanske ska ta mig en liten liten tupplur i hängmattan på drygt 40 minuter. Då lär jag vara mycket piggare sen då vi väl ska gå ut, än att jag bara ska sitta och vänta i tystnaden och bara höra endast bilar och moppar som åker fram och tillbaka. Det låter som en bra idé tycker jag!

Lugnet innan kvälls festen

Jag känner mig fett taggad inför ikväll, så jag hoppas verkligen det blir utgång!! Sminket är så gott som klart dessutom och kläderna för självklart också utvalda och klara. Jag ska slänga iväg ett mess till pappa snart och kontrollera om det verkligen blir utgång eller inte. Om inte så får jag tvätta bort sminket och sätta på mig andra kläder och typ deppa, haha! Men jag är rätt så säker på att det blir utgång i alla fall. Vadå nice!! En kväll som förr med bara pappa och ev någon/några vänner som vi alltid brukar stöta på.

Melvin sover sedan drygt en timme tillbaka och lyckades faktiskt somna själv i spjälsängen efter 5 minuters skrik då jag gick ut från rummet. Mammas duktiga prins! Hoppas det går lika bra imorgon också.
Vilket humör han har haft idag föresten, skrikit och gnällt för ingen ting. Jag hoppas det beror på att någon tand är på g. Om det inte är det så vette fan alltså. Men det spelar i gen roll om han skriker och jag blir hur galen som helst- Jag älskar honom oendligt mycket trotts det!
Nu ska jag återgå till min iskalla öl och tända mig en cigg, och bara njuta av tystnaden tills att jag går upp och fortsätter att göra mig i ordning. Ha en underbar kväll, för det ska i alla fall jag ha!

Cypern dag 6

Vilken härlig morgon det har varit. Bara njutit av semestern och tagit det lugnt. Lunchen ligger dessutom i magen, det fick bli spagetti med någon hemma gjord sås till. Det blev skit gott, trodde inte att det skulle bli det först. Men är man grym så är man.

Nu ligger jag och Melvin i hängmattan och myser. Han ska nä nämnligen sova middag så varför inte här. Då han somnat ska jag flytta över honom till vagnen så kan han sova där, och jag kan passa på att sola. Har bara gjort den en gång sedan vi kom hit. Måste ju passa på när vi är här borta.

Sen ikväll/ inatt blir det troligtvis utgång och fira pappa som sagt. Jag håller tummarna att det blir så också.
Nu ska jag återgå till myset med min prins.

Mjukisbyxor & egentid

Nu är både jag och Melvin mätta & rena. Man får ju duscha flera gånger per dag här, lite jobbigt men skönt på ett sätt.
Melvin ligger för tillfället och sover och jag ska strax röra mig neråt och unna mig liten egentid med min kära bok som börjar nå sitt slut. Hmm, jag skulle köpt med mig någon till bok som jag skulle haft då denna tar slut. Inte så mycket att göra åt nu, får väl lära mig cypriotiska istället. Alltid är det en mening med något! Det skulle liksom vara kul att kunna sitt ena hemspråk och inte bara ena, det vill säga svenska då, haha.

Innan jag ska gå ner så blir det att sätta på sig ett par mjukisbyxor. Jag vet att det låter helt sjukt, men det är kyligt på kvällen här, trotts hela 26 grader.
Ha en trevlig kväll allesammas, god natt på er!

Cypern dag 5

Snacka om en seg dag det har varit idag. Inte så konstigt egentligen då vi gick och la oss halv 4. Fick mig en vila idag på drygt 2 timmar och det var välbehövligt! Men är fortfarande seg, så det blir en lugn kväll hemma idag med boken. För imorgon blir det en fullsmockad dag och samma sak med torsdagen. Så en dag hemma idag skadar liksom inte.

Vi har nu nyligen kommit hem från en svettig promenad på 40 minuter. Snacka om att det rinner svett av oss alla, haha.
När vi inte är lika varma längre så ska vi ta oss en dusch tillsammans jag och Melvin och sedan mysa lite innan det blir sängen för honom och egentid för mig.
Fast innan vi tar oss en dusch så ska jag fixa lite mat till Melvin, det blir äggröra med lite smått och gott i. Vi får se vad det blir för middag för mig. Det blir nog att jag äter upp de frukter som finns. Kommer nog få panik imorgon bitti då jag inte kan äta frukt till frukost. Haha, har blivit beroende av det, och bra är väl det, för det är ju så jäkla nyttigt!

Dags för en cigg och vara lite social.

Spräng mätt & dålig rutin

Vi har precis kommit hem efter att ha grillat souvlaki och umgåtts. Hade inte Melvin vaknat så mycket som han gjorde i vagnen, hade vi nog suttit kvar där ännu. Men men, det kommer nog fler tillfällen vid en tidigare tid på dygnet förhoppningsvis!
Melvin ligger just nu i sängen i alla fall och försöker somna om, så jag passar på att lägga in ett inlägg här medan.

Idag i alla fall när vi var på stan så hittade jag en perfekt sak som jag ska köpa till min syster, hon kommer älska den! Sedan tänkte jag köpa dessa två inrednings prylarna idag, meen de kostade liksom nästan 29 euro st! Haha, är det ett skämt liksom , aja. Så vi får se om jag köper mig dom eller inte. De var snygga, men det kanske finns liknande i sverige för mycket billigare pris. Men men, vi får se hur vi gör med den saken.

Då Melvin somnat om igen så ska jag ner och ev umgås med pappa lite innan vi (eller i alla fall jag) kryper ner till sängs. Det kommer nog att bli en jobbig dag med tanke på denna kväll/natt. Bättre rutiner imorgon!
God natt mina vänner, hoppas eran kväll/natt varit lika trevlig som min!

Cypern dag 4

Dagen började med en stor skål med frukt sallad för min del och en portion havregrynsgröt för Melvin. Det är så härligt då man är utomlands och kan äta hur mycket frukt som helst! Jag lever i stort sätt på det här, man pallar inte äta annan mat här i värmen. Så jag njuter bara!
Efter frukosten tog vi oss en timmes promenad i rask takt som vanligt, man svettas som in i helvete då man är ute och går här. Även om man går i snigelfart, så tänk er att gå i rask takt, haha!

Nog om det. Nu ligger både jag och min prins i hängmattan och Melvin har precis somnat. Vadå mysigt! Funderar på att lägga över honom i vagnen så han kan sova där, så kan jag passa på och sola lite. Det skulle ju inte vara helt fel inte. Men jag får vänta en liten stund tills han kommit in i djupsömnen så han inte vaknar då jag lyfter över honom.

Cypern dag 3- Trött dag

Sorry för dåligt uppdaterande idag. Vi har haft fullt upp, men endå inte gjort något speciellt. Vi har dessutom varit otroligt trötta idag och inte pallar göra så mycket. Men imorgon är det full gång igen. Vi får se om det blir någon strand eller inte, med tanke på att de ska in till sjukan på undersökning med magen vid 11, så vi får se. Om inte, så lägger jag mig och solar då prinsen sover middag på dagen. Vill ju inte komma hem helt vit heller, haha! Så det är lika bra att passa på medan man kan, istället för att betala för att sola solarium hemma i Sverige.
Imorgon kväll är även tanken att vi ska ut på stan igen och handla de där inrednings prylarna jag hittade och sedan gå ner till pappas restaurang och hänga lite tills de stänger. För efter stängning är det tanken att de ska grilla bbq, vadå nice! Me love it!! Dock är det lite sent, men en dag spelar ingen roll.

Nog om det, nu är det tid för att sova. Ville bara slänga in ett inlägg så ni vet att vi lever!
Natti natt!

Stan vistelse

Vi tog oss en vända på stan nu ikväll och glodde runt i lite affärer, hittade dock ingenting som fall mig direkt i smaken i klädes eller smyckes väg bara lite inredning till lägenheten. Och det är väl bra det! Så det får bli någon dag i veckan som jag går in till den affären och köper mig två exemplar av det jag hittade. Tyvärr kan ni inte se bild, men tanke på att det kostar skjortan varje gång om jag skulle lägga upp bilder (bloggar från mobilen), så ni som har mig på Facebook kan se bilder från våran vistelse här nere där. Ni andra får vänta tills vi kommer hem eller om jag får tillgång till någon dator så kan jag fixa det då.

I alla fall så ligger jag här ute i hängmattan nu och ska strax gå upp och lägga mig. Vaggas typ till sängs i denna, haha! Jag ska försöka hålla mig vaken en liten stund till så man kan umgås lite med pappa i lugn och ro då Melvin sover.
Nu blir det en nattcigg och sedan blunda lite tills att han är klar i duschen.
Vi hörs av imorgon mina vänner, god natt!

Cypern dag 2

Lillskiten ligger och sover så gott här i min famn efter lunchen. Han borde vara helt slut av både värmen och allt nytt. Skönt för honom och vila sig lite innan det blir nya ting att få in.

Vi klev upp vid strax innan 9 (8 hemma hos er) och åt frukost, havregrynsgröt till Melvin och vattenmelon till mig. Därefter satt vi och smälte maten lite grann innan jag bestämde att vi skulle ut på en promenad. Shit vilken vända vi gick, en timme ungefär var vi ute och gick. Jag gjorde ett stort misstag att jag inte tog med mig vatten, jag vart såå varm att svetten bara rann på mig och även på Melvin som satt i vagnen! Snacka om bra motion att gå en långpromenad i drygt 30-35 graders värme. Det kommer det bli fler gånger av!

Då Melvin och pappa vaknat så ska vi gå bort till hans vän här borta och ta en glass eller något medan pappa ska kolla på formul 1. Tråkigt värre liksom, men men är van så att säga. Varje år samma sak!

Dags för att läsa lite innan folket vaknar och vi ska iväg.

Cypern dag 1

Varning, långt inlägg!!

Shit vilken dag! Jag kunde inte sova igår natt, så det blev tyvärr bara en timmes sömn innan vi skulle iväg till Arlanda. Så jag var ganska slutkörd då vi väl skulle upp. Men upp kom jag efter att ha stängt av väckarklockan 2 gånger.

Flygresan gick väl i övrigt bra, satt brevid en mamma och hennes son och det visade sig vara några som bodde i kungsängen och dessutom gick i min syrras skola hon nyss gick ut, haha, världen är liten men endå så stor!
I alla fall så somnade Melvin direkt då planer började lyfta, vilket var jäkligt skönt, då kunde ju jag passa på att sova lite. Tyvärr kunde jag inte det, på grund av att de brevid oss satt och pratade konstant med oss. Suck!
Jag lyckades i alla fall sova till och från i kanske 1 timme, kände mig helt groggy efteråt då jag vaknade. Ville bara sova mer, men det tillät inte Melvin.

Väl framme på Cypern väntade pappa och hans tjej. Vi åkte direkt hemåt men stannade på vägen och åt cypriotisk sandwich (ååh gud vad jag saknat det!) och sedan förbi hans restaurang där Melvin fick lemon chicken med ris. Vi åt som om vi aldrig sätt mat förut, haha. Därefter åkte vi hem och packade snabbt upp väskan och satte på oss bikini och drog ner till stranden, där vi tillbringade 2-3 timmar kanske (dock i skuggan, då vi somnade både jag och Melvin på en solstol).

Sedan har vi bara varit hemma och umgåtts och lekt lite. För tillfället ligger prinsen och sover och jag ligger i hängmattan på framsidan och njuter av livet. Jag ska strax gå upp och ta mig en dusch och sedan antingen lägga mig och läsa eller sova direkt, får se hur jag känner efter duschen.

Ha en fortsatt trevlig midsommar alla där hemma!

På flyget!

Nu sitter vi förhoppningsvis på flyget ner till Cypern, för att träffa släkt och vänner (om allt gått som det ska).
Jag skriver då vi kommit fram till pappa och vi får tid till att slappa lite.

Ha en bra midsommar allesammans där hemma! Vi ses om 3 veckor igen!

6 timmar kvar

Jag är så mätt så jag nästan håller på att spy!
Tacos blev kvällens middag hemma hos mamma och syster, myspys!
Sitter för tillfället på deras baksida och unnar mig en cigg efter måltiden. Då jag är klar är det bara att sätta sig framför tv i soffan och typ bara dö. För om drygt 6 timmar ska vi iväg till Arlanda, vadå nice?! Jag ska njuta till hundra av våran semester. Tänk er ifrån detta regniga Sverige till det kokheta Cypern! Jag ska försöka skänka er lite sol då jag är där, jag lovar er.

Det blir nog en liten vila innan vi drar iväg, kanske ett par timmar om man har tid. Vill inte vara helt död då man kommer fram liksom, vill ju endå kunna vara lite pigg och social. Men men, nu ska jag vara lite social med familjen innan det blir tid för att vila. Ha en trevlig kväll!

Sova eller inte?

Vilket jäkla väder vi har idag, ursh! Som tur är så slipper jag och Melvin det snart, det ska bli hur skönt som helst!

Allt som vi ska ha med oss är ned packat och klart, så det är bara att ta väskan och gå. Skönt att det är gjort. Har liksom kommit på små saker under natten samt nu idag, så nu är den full ändad.

Lill prinsen sover middag och jag ligger i soffan och slappar, ska nog ta och läsa lite som jag inte gjort på ett par dagar. Synd är väl det, trodde jag skulle bli klar med den tills innan vi drar, men icke det. Får läsa ut den där borta helt enkelt!
Då Melvin vaknar så ska vi åka fram och tillbaka till mamma och hämta den där jäkla sängen som aldrig kommit hit. Men idag blir det gjort! Sedan ska vi även förbi Lidl och handla blöjor så vi får med oss ett paket dit ner. Så kan man bara fylla på om set skulle ta slut.

Efter vi åkt fram och tillbaka dit så ska vi stanna där borta, för imorgon bitti vid 6:00 går flyget, vilket innedär att vi bör åka vid 3- 3:30 senast från mamma. Vet ej om jag ska sova eller om jag ska vara vaken hela natten. Jag tvivlar inte på att inte kommer upp, men endå. Kanske sover ett par timmar, vi får se senare idag hur jag känner.

Nu är det tid för att läsa lite, ciao!

Det finns inget fräschare!

Mådde lite bättre efter att jag vilat förut idag. Och skönt var väl det! Istället blev Melvin på ett jävla humör och skrek och bråkade om exakt allt, så jag höll på att bli galen! Men jag tror att jag kom på varför. Satte honom i badet och han var troligtvis bajsnödig och kunde inte skita i badet, för han sket i alla fall nästan direkt då han badat klart. Stackarn! Skönt det kommer bli sen då han kan prata och visa mig vad han vill, istället för att skrika sin mamma galen.

Men i alla fall så har jag lyckats damma, dammsuga, skura lägenheten samt badrummet. Så nu är hela hemmet fräscht igen! Det finns ingen härligare känsla än då det allt, precis allt är rent. Jag mår så jäkla bra av att ha rent runt om kring mig.
Säng hämtning blev inte av idag heller, för klockan blev för mycket för lill prinsen, så jag och morsan får fixa det imorgon på dagen istället, så får syster Malin passa båda hundarna samt Melvin medan vi åker fram och tillbaka.

Så det är lika bra att passa på att sova lite så man får lite sömn i sig tills imorgon. Sov gott allesammans!

Time to sleep

Väskan är så gott som färdigpackad, lägenheten är dammad men dock inte dammsugen o skurad ännu. Det får bli efter att vi vilat och varit på Lidl och handlat. Badrummet är heller inte fixat ännu, det får nog bli direkt efter vilan innan vi sticker iväg och handlar.

Nu är det tid för att sova och förhoppningsvis är jag på bättre humör då vi vaknat igen!

Lusten är som bortblåst

God morgon på er!

Idag är en ny dag, men känner inte för någonting tyvärr! Tappade lusten till det mesta igår. Men jag biter ihop och gör det jag ska göra i alla fall. Vem vet, saker och ting kanske blir bättre med tiden.

Planerna för idag är att vi ska städa badrummet som sagt och även åka iväg till Lidl och handla blöjor. Vi ska även börja packa denna fittväska som vi ska ha då vi troligtvis åker iväg. Funderar även på om vi ska åka till mamma och syster redan idag och sova där 2 nätter. Behöver prata ut med dom båda om några saker innan vi åker. Men ska kolla med dom också om det går, men det tror jag nog!

Nu ska jag i alla fall börja packa kukväskan och sedan kolla med syster om hon ska möta upp oss på Lidl senare.

-

Ånger, ånger & åter ånger!
Att ett par ord kan få sig att ångra sig så grovt, är fan inte klokt!
Varför var du tvungen att säga dessa ord människa?!?

Frågan är nu, ska vi eller ska vi inte?

Låång men härlig dag

img_9298 (MMS)

Äntligen hemma efter en låång dag i jakan tillsammans med Malin & Emma. Glömde tyvärr ta några kort från idag, har bara en bild på det lilla jag köpte idag, en sak missas och det är farsans present. Bild på den kan komma upp då han fått den så han inte ser den i förväg. 

Ingen säng hämtning blev det idag heller, så det får bli imorgon kväll istället. Vill ha det gjort innan vi åker liksom. Så jag hoppas verkligen det blir av!

Just nu sitter jag och kollar på tv med ett glas vin framför mig samt en liten skål med godis. Haha, snacka om att inbilla sig att det är helg?! Ääh, vad fan vi lever ju bara en gång, så varför inte passa på!?


Fullt på dagens schema

God morgon!

Blev väkt av min lilla huligan redan vid 7 första gången, men jag lyckades somna om en timme medan han satt och lekte i sin säng. Så vi har varit uppe sedan klockan 8 och vi har redan hunnit äta frukost, jag har tagit mig en dusch och bytt kläder på oss båda två. Härligt!

För vi ska vi dra iväg till morsan för ett snabbt ärende innan vi sedan åker hem igen och äter lunch för sedan sticker vi iväg igen. Känner mig som en ping poll boll idag så som jag kommer åka fram och tillbaka. Haha, men vad gör man inte för familj och vänner? Jo, allt man kan hjälpa till med!

Nu ska jag fixa klart det sista innan vi åker iväg. Ha en härlig dag!

Egentid är en värdefull sak

img_9499 (MMS)

Sitter på balkongen och avslutar kvällen med ett glas rosé samt en cigg på det! Mumma, kardemumma. Haha.

Strax ska även jag lägga mig, för imorgon ska vi iväg och träffa Malin & Emma. Det var ett tag sedan, så det ska bli trevligt. Sedan bär det av hemåt till morsan för att hämta en 90 säng till Melvin som ev ska ner till förrådet sålänge tills att han kan använda den. Därefter blir det som sagt att fixa badrummet om klockan inte bli allt för mycket. 

  Men det är morgondagen göror, nu ska jag njuta av ensamheten med mitt vin innan sängen väntar. 

Ha en trevlig kväll allesammans!


Full av energi!

Shit vad får jag all energi ifrån egentligen?! Men jäkligt kul är det i alla fall!

Idag har jag fortsatt min städning här i hemmet. Har gjort rent inuti och utanpå köket, det vill säga rensat och plockat alla skåpsluckor i köket. Dock har jag 3 kvar, men det går snabbt att fixa då lill fisen sover sen. Därefter har jag v-rummet och badrummet kvar. V-rummet går hur snabbt som helst, kanske ska ta det idag också? Och sedan ta badrummet imorgon kväll då vi inte är hemma imorgon på dagen. Annars får det bli på onsdag.
Vill ju ha det kliniskt rent då vi lämnar lägenheten och åker på semester. Det finns ingen bättre känsla av att komma hem till en otroligt rent hem! Så jag känner mig väldigt duktig.

Middagen är uppäten, det fick bli korvstroganoff som blev kvar sen lunchen. Och strax börjar Bolibompa så då blir det mys vid tv en stund innan min prins ska sova.

Men nu ska mamma Emily unna sig en cigg efter maten och sedan gå in och leka lite med Melvin innan mystiden börjar för ikväll!

Bolibompa mys

img_6032 (MMS)

Melvin roar sig framför Bolibompa efter middagen, medans jag sitter ute på balkongen och njuter av en cigg efter att ha stått och både diskat och bakat chokladbollar.  Efter Bolibompa så är det dags för ett kvällsbad innan plutten ska i säng för ikväll.  När han väl ligger i säng sedan så ska jag ta och rensa och kolla igenom lådorna som står i lilla hallen. Har inte fått det gjort ännu, så det ska fixas då. Därefter blir det även ett kvällsbad för mig också innan jag med kryper ner i säng. Fast innan allt detta ska jag sätta mig i soffan tillsammans med min prins och kolla på Bolibompa med honom!


Städ & rensnings dag

En del av tvätten är på torkning, lägenheten är dammsugen och Melvin ligger och vilar. Har fått en del saker gjorda idag vilket är väldigt skönt! Har även hunnit packa ihop alla kartonger som stod i klädkammaren och fått dom slängda. Fattar inte varför jag haft dom kvar? Vad ska man med dom till egentligen? Haha. Aja, nu är dom borta i alla fall.

Ska även rensa alla lådor som finns och städa inuti. Har inte gjort det på ett jävla bra tag, så det är nog läge för det nu. Sedan ska även en del saker ner till källaren. Då vi endå kommer vara där nere då blir det nog att kolla om det är någonting där som även behöver slängas/ säljas. Har en del saker där som jag har svårt att slänga, men endå inget som kommer bli användning av från min sida, kanske Melvin då han blir lite äldre. Vi får se vad som är användbart och inte.

Nu ska jag passa på att vika den första laddningen med tvätt som är ren och torr innan terroristen vaknar igen.

Lördagsmys och längtan efter mörka kvällar

img_6547 (MMS)

Jag önskade det var lite mörkare ute så man även kunde tända lite ljus och de sken upp i lägenheten. Får dock vänta ett par månader eller föresten ett par dagar. I Cypern är kvällarna kolsvarta, så där kan jag mysa till det rejält på kvällarna då Melvin sover och pappa är iväg och jobbar!
Ååh vad jag längtar tills vi åker, jag kan inte beskriva känslan. Bara att komma bort från dessa regn dagar till strålande sol + otrligt varmt är ju ett stort plus då man åker och hälsar på sin farsa! 

Längtar, längtar, lääääängtar!!!!!


Glass älskare

img_1996 (MMS)

Jag har fortfarande inte dammsugit, men det är strunt samma egentligen, jag får fixa det imorgon innan eller medans jag ska tvätta.

Så vad har vi gjort idag? 
Vi gick förbi Y och umgicks med honom en stund innan vi skulle äta middag, som slutade med glass över hela Melvin efteråt middagen. Haha, gullunge! Så kan det gå när man är liten, han hittade i alla fall ett eget sätt att äta glass på som ni ser på bilden ovan. 

Efter middagen och allt kladd efter glassen blev det först och främst ett snabb bad för lill herrn och därefter blev det lite mys i soffan med en liten skål godis i knät. Det är ju trotts allt lördag!  

Just nu ligger han och sover sedan drygt 1 timme tillbaka och jag känner mig redan helt slutkörd. Nästan så att jag själv funderar på att lägga mig nu snart, så vi får se hur det slutar. Jag ligger just nu i soffan med Chips och guacamole dipp samt med en stor flaska vatten till det, mums! 

Nu ska jag återgå till tv-tittandet en liten stund till. Ha en trevlig kväll gott folk! 


En gnutta egentid

Melvin ligger och vilar efter att ha fått i sig lite lunch. Skönt med lite egentid såhär mitt på dagen. Lägenheten är fortfarande inte städad, men det får bli att jag kör igång med det efter att han vaknat igen (om drygt 1-2 timmar).
Tills dess blir det att ligga i soffan och läsa. Måste fan bli klar med denna bok snart! Ska se om jag klarar av att läsa ut den innan vi ska åka iväg till Cypern nästa vecka.

Påtal om Cypern, så ska jag få ett syskon under tiden vi är där nere. Det känns lite underligt, men det blir nog kul. En liten flicka är det sagt att det är, så vi får se om det blir som sagt. Jag hoppas på det i alla fall med tanke på presenten som hon ska få av oss.

Tänk tre hela veckor ska vi spendera där borta i värmen! Jag hoppas det blir lika trevligt som det brukar vara och att Melvin inte blir allt för gnällig med tanke på värmen. Får väll hälla vatten över huvudet på honom så han svalkas av mellan varven.

Nog om detta, läsa bok vare jag skulle göra!


16 månader

img_3175 (MMS)

God morgon!

Frukosten är i magen sedan drygt 40 minuter sen och jag ligger just nu och slappar i sängen, medan Melvin sitter och leker med sina gossedjur på golvet och fick hela backen över sig. Haha gullunge!

Juste, idag bilr han hela 16 månader! Grattis grattis min solstråle!

På tal om något helt annat så måste jag egentligen dammsuga och skura, men det kan vänta lite. Dagen har ju precis börjat! 
En dag som denna så pallar man inte så mycket, motivationen är som bort blåst när det är bajs väder ute. Varför kan det inte vara sol och riktig somnar värme ute? 

Pass på detta, nu ska jag fortsätta att mysa med min underbara son!


Minns ni?!

img_3886 (MMS)

Minns ni dessa små ciggpaketen?!  Jag tycker dom borde börja sälja dom igen, super bra när paketet inte är så gigantiskt. Det får ju liksom plats i stort sätt var som helst. Vad tycker ni?  Borde dom inte införskaffa dessa små paketen igen?


Slappis kväll

Klockan är 21, men det känns som om den är 23. Shit vad denna dag har varit seeg! Ingen ork för att göra någonting, man vill som sagt typ bara lägga sig någonstans och dö. Och det är just de som jag gör nu - ligger och dör i soffan framför tvn. Det ska jag fortsätta med en liten stund till innan jag kryper ner i sängen för idag. För sömn är något som jag är i stort behov av just nu.

Från det ena till det andra så ska jag någon dag fixa om designen här på bloggen, för jag har bestämt mig för att bli lite mer "aktiv" när det gäller bloggandet. Jag började ju för en anledning, dels för att skriva av mig och sedan för att göra en tillbaka blick då och då och läsa om Melvins utveckling och framsteg. Så nu ska det bli lite skärpning!

En spontan kväll

Fyfan vilken lyckad ute kväll det vart igår!
Ingenting var planerat, utan allt var helt spontant, vilket relaterade till att det blev en grymt lyckad kväll!

Vad har vi gjort den senaste tiden?
Haha, knappt själv att jag vet.

Vi har väl i stort sätt umgås med vänner och familjen och bara tagit det lugnt. Sedan har mamma Emily unnat sig en ute kväll lite här och där. Det tycker jag att jag är värd!

Förtillfället ligger jag i soffan hemma hos Sandra och typ dör av trötthet! Man mår ju verkligen som man förtjänar idag. Dagens planer är många, men det är lite svårt att göra allt eftersom det bara finns en av mig. Så det blir nog pannkaka av allt så det får bli en hemma dag och mys framför tv när lillplutten har somnat för kvällen.

RSS 2.0