Lugn helg inför en stressad vecka

Sitter och glor på Idolreprisen trotts att jag redan såg det i fredags. Men det finns inte så mycket att kolla på här, så det få bli det som är mest intressant.

Gårdagen då Melvin inte hade kommit hem ännu så spenderade jag i stort sätt hela dagen i sängen och låg och glodde på internet i mobilen. Orkade och pallade inte göra så mycket mer.
De enda jag egentligen gjorde igår var att jag tog mig entimmes bad och sedan knallade iväg hem till Sandra. Vi båda behövde sällskap så vi träffades och snackade massa skit. Sådant som man behöver ibland.

Kvällen spenderade jag framför tv med en liten skål godis. Inte för att det blev så mycket tv- tittande med tanke på att jag satt och pratade med Sanaz i drygt 1 1/2 timme. Vi snackade verkligen om allt mellan himmel och jord. Så jag fick med andra ord snacka ut igår till två underbars vänner!

Idag blir det en slappar dag det med, förutom att jag måste tvätta ikväll, men med tanke på att jag måste samla kraft inför den kommande veckan som i stort sätt kommer vara stressig med tanke på att jag vill få i ordning i lägenheten så snabbt som möjligt. Inte för att allt kommer kunna fixas direkt, men jag får ta lite i tagen varje dag så blir det nog ordning tillslut.


3 days left

Hela veckan har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Bara myst och bara varit vi två, och skönt har det varit.

Skulle köpt en säng + sängstomme igår inne på söder, men det blev ingenting av det. För kärringen hann sälja den dagen innan. Jag som hade kämpat att få ihop folk som kunde hjälpa till att bära ner den samt bil och kärra. Men men, det kommer väl bättre tillfälle får vi hoppas på.

Det är ju inte så att jag inte har någonstanns att sova då vi flyttar, har ju bäddsoffan tillsvidare tills jag hittat mig en stor och härlig säng!

Melvin är inte hemma just nu utan han är och umgås med moster Malin nu och har varit med henne sedan igår kväll. Saknar honom apmycket, hoppas hon kommer hem med min snorunge snart så jag får umgås och pussa på honom..
Jag vet ju att dom har det trevligt och mysigt tillsammans så jag behöver inte oroa mig för att något skulle gå snett.

Vad jag ska göra ikväll är en bra fråga. Min sambo är inte hemma och Melvin kommer ju ligga och sova vid 19- tiden. Det blir väl att jag glor lite på tv (om det finns något på de få kanalerna som finns här) eller så blir det väl att jag lägger mig och sover tidigt. Vi får se kanske tar mig ett varmt bad då plutten sover och tar "hand om mig".
Aja, nog om det.

Nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar! Det är bra 3 dagar kvar.. Åååh vad jag längtar. Egen lya med min egna lilla familj som består av mig och Melvin. ♥ Härligt härligt verkligen.. Vill bara att det ska vara tisdag NU!

Nu är börjar min mage säga till rejält att den är hungrig, så nu blir det brunch.. Ciao!


De kommer bättre tid

dsc_0074 (MMS)

Som ni märkt har jag inte uppdaterat och jag har helt enkelt skitit i det totalt. Pallar inte göra inlägg ifrån mobilen och snart slipper jag det också! Flyttar ju nästa vecka och fick idag ett sms från posten att mitt internet kommit, så jag längtar nu bara att dagarna ska rulla på så jag kan flytta och börja fixa hemtrevligt i min och Melvins lägenhet. Nog om det, gonatt!


Snön var ingen hitt

dsc_0078 (MMS)

Idag har vi haft en hemma mysdag och bara tagit det lugnt och bara varit. Jag kände att vi behövde en sådan dag idag efter helgens stress och uppstånd. Vi hade lite sällskap utan Sandra här idag och det var trevligt. Vi satt och fikade massa gott fikabröd och snackade lite skit. Så som det ska vara med andra ord. Vi lyckades även få igång min xperia som har krånglat i helgen. Så nu är jag lycklig igen! Melvin öppnade även sina doppresenter idag och tyckte om dom väldigt mycket. Bilder på presentera kommer upp då jag fått internet. Samma sak med dopkorten. Jag och Melvin var även ute en stund i snön idag och skulle leka, men det var tyvärr ingenting för honom. Han tyckte det var kallt och ville in i värmen. Men jag kan förstå honom på ett sätt. Han tycker nog att det är roligare då han blivigt lite större. Jag lyckades i alla fall ta ett par kort på lillskiten innan han började gnälla. Förtillfället ligger min prins och sover så sött och det ska jag faktiskt också göra nu. Är bamse trött! Vi hörs imorgon igen, natti kära vänner! ♥


Melvins dop

Idag har det varit en ganska stressig och hektisk dag men endå en helt underbar dag.
Dagen började med att vi (jag och mamma) åkte bort till lokalen vid 10.30 och började förbereda med dukningen och allt som hör där till så det skulle bli klart. Men tiden rullade snabbt iväg och vi hade väl bara en timme kvar innan dopet skulle börja då vi väl var klara med allt. Så det var verkligen tur att vi åkte dit så tidigt som vi gjorde.

Dopet satte igång drygt halv fyra med vänner och släkt. Dock hade en del folk fått förbinder av olika anledningar och kunde tyvärr inte komma. Väldigt synd, men inget att göra åt tyvärr. Men men. Dopet blev väldigt lyckat i alla fall och vi hade det oerhört mysigt tillsammans efteråt också med enormt mycket fika som jag hade bakat. Hade räknat på drygt 35 pers från början men blev som sagt bara 10- 15? Skillnad? JA! Men men, har istället massa gott fikabröd här hemma i frysen som jag bara kan lägga fram om det kommer någon på besök.

Tack ännu en gång alla fina vänner som kom idag! ♥

Helgen

Jag har verkligen inte haft tid till att uppdatera nu under de senaste dagarna. Men det beror på all stress som varit innan dopet och allt.

I fredags var det i alla fall en lugn men endå stressad dag/ kväll. Melvin skulle sova och lussebullarna skulle bakas så jag försökte göra två flugor i en smäll och jag lyckades utmärkt. Men sedan blev det dock lite stressigt men tanke på att jag ville hinna se Idol samtidigt som jag stod och bakade lussisarna och ville även hinna med att fixa middagen, som skulle bli Tacos. Jag lyckades faktiskt väldigt bra med allt samtidigt där med.

Fram emot kvällen kom en vän förbi och höll mig sällskap framför idol. Satt och snackade massa skit fram tills klockan vart 01.30 drygt. Tiden sprang snabbt förbi då vi hade det så trevligt.

Gårdagen bestod av att förbereda tårtorna och lite smått och gott inför dopet som ägde rum idag hemma hos syster och mamma. Blev inte så mycket annat som man gjorde än att äta middag och förbereda tårtorna, men skönt var väl det. Det tog sin lilla tid.

Min stora prins!

dsc_0058 (MMS)

Vackrare unge finns inte. Du är mitt liv, hjärtat! ♥


Varning, lång uppdatering!

Som ni märkt har jag inte uppdaterat på länge och det har nog berott på både tröttheten samt att vi haft fullt upp hela tiden. Men jag ska göra mitt bästa för att göra uppdateringen bättre.

Vad har vi gjort dessa dagar?
Jo det har som sagt varit fullt upp.

I lördags åkte vi förbi syster och mamma (som dock inte var hemma) och fixade i förrådet. Drog ut exakt allt och fixade allt i ordning samt flyttade fram mina saker längst fram så att det är lätt att bära ut det sen då vi flyttar. Rensar och slänger saker gör jag i lägenheten sen.
Sedan kom syster med oss hem hit och myste med oss och sov även över. Skit trevligt!

Söndagen bestod av att bara slöa hemma i stort sätt. Det är väl vad söndagar är till?

I måndags var vi och kollade på lägenheten hur den såg ut och vilket skick den var i etc. och jag ÄLSKAR den totalt! Allt är helt i min stil på tapeter och hela lägenheten. Bilder på lyan kommer att komma in då vi flyttat in och jag har tillgång till internet och fixat iordning allt.

Tisdagen bestod av kontroll av Melvins längd och vikt på bvc. Han är verkligen en stor kille nu. Väger 10.940 g och är 74.1 cm lång!
Därefter blev det en snabbtur till mamma och fördröjde tiden tills vi skulle på den sista föräldragruppen vid 15.
Sedan bar det av till jakan med syster för att inhandla finkläder till Melvin som han skulle ha på fotograferingen idag och till dopet samt julafton. Och vi hittade exakt vad vi ville ha. Mammas lilla stiliga kille!

Kontraktet till våran nya lägenhet skrevs igår. Åååh vad jag längtar verkligen. Nu är det verkligen inte långt kvar. Drygt 1 vecka!! Kan ni tänka er vad tiden gått snabbt?!
Aja, sedan blev det att åka hem och mysa med min lilla kille.

Och sedan åter till idag då. Kan ju börja med att gratta min älskling som blir 9 månader idag! Tänk, 9 månader låg lillen i min mage och 9 månader har han nu funnits utanför magen. Tiden gick mycket snabbare utanför magen än då han låg inuti och växte!
Dagen började i alla fall med att vi tog oss till Öppna förskolan och skulle fotografera Melvin. Man kunde tydligen också vara med på kortet, hade jag vetat det hade jag också tagit på mig snyggare kläder och sminkat mig. Men jag sket i det idag för en gång skull. Men men, det blir nog bra endå.

Sedan har vi inte gjort så mycket, varit hemma och tagit det lugnt, lekt och myst.
Nu ligger min lille prins och sover så sött och det ska jag faktiskt också göra nu. Är dunder trött, så det är nog lika bra att lägga sig.

Så gonatt på er! ♥

9 månader

dsc_0067 (MMS)

Melvin är idag 9 månader och kan nu stå själv (med stöd från möbler etc.)! Min stora älskling. Kärleken blir bara större och större för dig. Du är mitt liv, mitt allt!


Fredagsmys!

dsc_0050 (MMS)

Sitter och glor på Idol i min ensamhet just nu. Har tidigare haft sällskap utav min sambo och hennes dotter & barnbarn. Mycket trevligt! Idag har varit en sådan lugn hemma dag. Eller lugn kanske jag inte ska säga, vi har haft besök hela dagen. Men det har bara varit roligt. Det känns dock i kroppen nu att det varit fullt hus, för jag sitter typ och sover i soffan. Så det blir sängen direkt efter Idol. Imorgon blir det att åka hem till mamma och syster och hämta post och ta en promenad med lilla Nelly och dessutom plocka och packa lite smått inför flytten som snart börjar närma sig. Underbart, jag kan inte förklara hur otroligt mycket jag längtar! Det är sjukt mycket i alla fall. Nu ska jag återgå till utröstningen! Ciao ♥


Den sista planeringen

dsc_0045 (MMS)

Sitter just nu på bussen påväg till Willys för att handla lite mat till både mig och lillskrutten. Men det tar ju sin tid med bussen det vill säga. Vad vi gjort idag är faktiskt inte så mycket. Skulle dammsugit och fixat hemma, men jag har verkligen inte pallat av den lilla sömnen jag fick mig inatt. Så det får bli av imorgon istället. Så vi har i stort sätt bara varit hemma och tagit det lugnt på förmiddagen, för nu under eftermiddagen så har vi varit iväg till Melvins mormor och hälsat på och sedan pratade vi med prästen som ska döpa Melvin på dopet. Hon berättade hur det kommer gå till och så vidare. Längtar till dopet är, ska bli så himla mysigt!


4- 5 timmars bakning..

dsc_0044 (MMS)

Efter att vi kommit hem ifrån Sandra så blev det middag direkt för mammas lilla prins och sedan blev det badet direkt efter för Melvins del. Han behövde bli ren och fräsch. Och strax därefter blev det sängen för honom. Då han somnat fick jag en del tid över (som varje dag det vill säga) så jag passade på att glo lite på tv och sedan satte jag igång och baka bullar inför dopet. Så nu är alla bakverk klara, bara tårtan som ska fixas dagen innan eller samma dag. Alltså shit, stod med bullarna hela natten. Kom i säng vid 01- tiden inatt. Suck!


Gårdagen

dsc_0042 (MMS)

Igår hade jag absolut ingen tid att blogga över huvudtaget. Dagen började med att jag träffade Sandra och hennes son Christopher som kom hit. Vi satt och snackade och umgicks. Sen efter att Melvin fått lunch så knallade vi bort till dom och satt där ett tag, tills att det blev til att åka hem och ge Melvin middag. Då vi var hos dom så fick jag dessa leksakerna samt kläderna av henne till Melvin. Jätte snällt verkligen!


Thailands turister i trubbel

Har precis tagit mig en härlig kvälls dusch. Jag tycker man sover mycket bättre om natten då man tar sig ett bad eller dusch innan man lägger sig.

Tanken var att jag skulle lägga mig efter duschen men det är ju Thailands turister som hamnar i trubbel på tv nu som jag följer och vill se innan sängen. Inte för att det är kul att dom hamnar i trubbel men man får se lite av thailand och om hur livet är där.

Imorgon så ska jag och Melvin ut i snön och leka. Det är hans första vinter, så det ska bli väldigt kul att se hans reaktion från den kalla snön.

Nog om det, nu ska jag kolla vidare på programmet! Gonatt, ♥

Vill inte!

dsc_0040 (MMS)

Ligger just nu nerbäddad brevid min gullunge som absolut inte ville sova själv. Så jag fick ta upp stackaren och lägga honom i min säng brevid mig. Så nu ligger jag som sagt här och kan och vill inte gå härifrån med tanke på att Melvin ramlat ner två gånger redan och vill absolut inte det ska hända igen. Men frågan är bara; Vad ska jag göra nu? Ska jag vila med honom eller ska jag kanske passa på att läsa lite? Jag vill båda delarna med vet ej hur jag ska göra. Som ni vet blev det ingen öppen förskola idag och det blir inte heller att min mamma kommer förbi. Hon hade en del att fixa hemma. Så det blir en hemma mys dag för oss då. Slutar det snöa lite senare i eftermiddag så blir det att gå ut i snön och leka! Fast det ska ju tydligen snöa ett bra tag idag, så vi får se. Mer snö imorgon då, så det blir nog då. Vi får se sen med andra ord. Jag har faktiskt tänkt att baka bullar idag, trotts att det inte finns alla redskap här som behövs så men det går nog att fixa endå. Men sen finns det ett annat problem, jag har typ ingen plats i frysen!! Så jag vet inte hur fan jag ska göra. Antingen möblera om i frysen och se om det finns plats eller så får det helt enkelt vänta. Fast det skulle vara så skönt om det blev fixat. Mindre att tänka på nästa vecka.


Jag ser det snöar, jag ser det snöar! Yees...

dsc_0038 (MMS)

Jag ser det snöar, jag ser det snöar! Yees, äntligen snöö!


Det blev inget

Ändrade planer. Fick nyss ett sms från Linda att lilla Elvira är magsjuk, så det blir ingen öppen förskola idag. Synd men vad ska man göra liksom. Vi får gå dit nästa vecka helt enkelt.

Skickade sms till min mor och frågade henne om hon ville komma hit nu istället, men har inte fått svar ännu. Så jag får nog ringa henne istället. Sms tar hundra år att få svar på ibland, tyvärt. Men men, hoppas hon kan komma hit nu på dagen så kan vi gå till någon park och leka med Melvin och sedan komma in till värmen och dricka té/ kaffe. Mys liksom. Som sagt så får vi se när hon nu kommer.

Aja, dags att ringa och tjatta på henne.
Ciao!

Min underbara prins! När han var inne i st...

150199_456714689 (MMS)

Min underbara prins! När han var inne i stan med moster en dag. Livet & Kärlek är orden för honom!


Öppnaförskolan + dagarna som varit

Gomorgon mina kära!

Sitter och glor på tv medans Melvin ligger och vilar. Men jag funderar på att göra mig redo för dagen, fast det är ju så skönt att bara sitta i myskläder och slappa. Fast snart så blir det att fixa mig i alla fall. Ska faktiskt iväg till öppnaförskolan tillsammans med Linda & Elvira lite senare idag. Sen därefter kommer eventuellt min mamma förbi här en stund och hälsar på. Det ska bli trevligt!

I söndags så var vi ju hemma hos Ellen & Lucas och firade hans ett års dag med korv och tårta. Träffade även en massa bekanta som jag inte träffat på länge, vilket var roligt att se dom igen! Det var en trevlig eftermiddag helt enkelt!

Igår var vi tillsammans med Linda & Elvira på öppnaförskolan och lekte med barnen och umgicks med varandra. Men det blev en liten stund bara med tanke på att Linda skulle iväg till skolan vid 15- tiden. Den tiden vi umgicks var trevlig.
Efter vi hade gått olika vägar så tog jag bussen bort till Lidl i brunna och handlade lite saker som var på deras kampanj med extra pris. Sedan blev det bussen hem och leka med Melvin innan det blev sängen för honom.

Åter till nu... Ska faktiskt ta och förtsätta glo på tv lite till innan jag börjar göra mig i ordning. Men vi hörs ikväll då min lilla plutt sover för kvällen. ♥

Dom senaste dagarna

dsc_0017 (MMS)

Som ni märkt var det ett par dagar sen jag uppdaterade men jag har haft en del för mig och har inte haft tid helt enkelt! Men men, nu är jag tillbaka och tänkte skriva vad vi gjort den senaste tiden. I torsdags vid 19- tiden kom min syster tillbaka med min älskade son. Hon var ju barnvakt till honom mellan onsdag - torsdag. Gissa om jag pussade och kramade om honom. Haha, han blev irriterad på att jag inte kunde sluta. Vi satt sedan jag och Malin och åt middag och smaskade i oss godis och glodde på film på tv medans lillplutten låg och sov. Men det blev ingen sen kväll för både jag och syster var en aningen döda, så det blev en tidig kväll för oss. På fredagen så var det en lugn hemma dag tillsammans med syster och Melvin fram tills vid 17- tiden då hon lämnade oss och åkte hem igen. På kvällen så blev det att äta tacos framför Idol tillsammans med min sambo. Kommer faktiskt att sakna att bo med henne då jag flyttar, men vi kommer inte tappa kontakten bara för att jag flyttar. Nej nej, så lätt blir hon inte av med mig! Haha. Igår så var tanken att vi skulle ha en lugn hemma dag men dom förrsvann lika snabbt som tanken kom. Eftersom mamma och syster skulle städa hemma så tänkte jag att vi kunde åka dit och röja i förrådet och ta ner alla mina saker till rummet jag har där borta så att allt är samlat på ett och samma ställe. För då det är dags att flytta så finns på ett ställe och inte på olika. Enklaste sättet. Men nu blev det inte så att jag kom upp till förrådet eftersom Melvin inte var på så bra humör, men men. Får ta det en annan dag helt enkelt. Så det blev att åka hem och baka istället. Skulle slutföra chokladrutorna jag gjorde hos mamma i veckan, men det blev bara kaos och fick slänga mer än hälften. Så jag gjorde en helt ny kaka så nu står det i frysen och är klart till dopet. Sedan är det bara bullarna kvar. Tänkte göra dom ikväll, men får se om det blir så. Annars blir det i veckan i alla fall. Sen åter till idag. Vi ska om ett par timmar åka in till stan för att först och främst köpa Lucas en 1 års present och sedan bege oss hem till dom och fira honom. Det ska bli riktigt roligt att få träffa både Ellen & Lucas. Den lillplutten kan ju gå nu till och med. Snacka om att tiden går snabbt. Minns honom då han var knappt en månad! Man måste verkligen ta vara på varje sekund tillsammans med dom små liven. Nu när Melvin sover ska jag även passa på att fixa iordning mig så att jag är klar att bara åka sen. Hör av mig efter vi varit på kalaset! ♥


Dagens sysslor

Storstädning, tvättid & rensning står på dagens schema.

Sitter just nu nere i tvättstugan och väntar på att en maskin strax ska bli klar. Det var inte tänkt att jag skulle tvättat idag. Men eftersom min sambo inte kunde tvätta på hennes tid nu idag så fick jag ta hennes tid istället. Skönt att bli av med den stora tvätthögen det vill säga.

Uppe i lägenheten så är det storstädning som försegår. Dammsuger, moppas och röjer bland mina papper och prylar. Det är ju lika bra att passa på då jag är barnfri. Dels för att det går snabbare då man inte har Melvin krypandes på golvet och sedan så sysselsätter jag mig själv på ett bra sätt. Det är ju så lugnt och tyst hemma så att jag blir rastlös. Haha, sjukt egentligen!

Då Malin kommer förbi med Melvin senare idag så blir det att käka middag tillsammans med henne och umgås. Lite syskon mys helt enkelt.

Nog om det, nu ska jag ta kläderna från tvättmaskinen och gå upp till lägenheten och fortsätta röja. ♥

Utan sin älskling

dsc_0008 (MMS)

Förtillfället ligger jag nerbäddad i sängen och ska strax släcka för kvällen. Men först hade jag tänkt att skriva ett par rader här. Strax efter de senaste inlägget så åkte vi hemåt. Dels för att Melvin inte hade någon lunch hos mormor och sedan för att jag ville hem så att det inte skulle bli så stressigt in till kvällen. Då vi kommer hem är det ordagrant full rulle. Hon jag delar lägenhet med hade hennes två barn på besök samt deras barn. Men det var bara trevligt med lite fler folk hemma. Hennes ungar är ju endå i min ålder så det är ju bara trevligt. Någon att snacka och umgås med det vill säga. Vid 18- tiden kom Malin förbi här tillsammans med hennes kompis Veronika för att hämta upp Melvin, med tanke på att hon ville sova samt umgås med honom. Och det är klart hon får som sagt. Då dom åkt och lämnat mig i tystnaden hemma så blev det att snabbt äta upp middagen och sedan bege sig in emot stan för att möta upp Melika. Vi tog oss en liten promenad bort till fridays för att eventuellt sätta oss där och surra. Men stället var fullt så det slutade med att vi gick till Berns och satte oss där istället. Där satt vi ett par timmar och snackade massa skit om vad som hänt och vad det finns för planer framöver, med 2 glas rosé. En underbart trevlig kväll hade vi verkligen och ser fram emot att träffa henne snart igen! Och nu ligger jag som sagt nerbäddad i sängen utan min älskling hemma och jag saknar honom något enormt mycket. Längtar tills imorgon då han kommer hem till mig igen!! Då blir det massa bus & mys.. Min lilla prins ♥ Nej nu börjar ögonen svida av trötthet, så det är lika bra att släcka nu direkt. Vi hörs imorgon, gonatt gott folk!


Chokladrutor

dsc_0006 (MMS)

Har precis bakat chokladrutor men kan dock inte slutföra bakandet, med tanke på att mamma inte har något florsocker. Så det får bli att avsluta rutorna senare idag. Vad planerna lyder idag är att bara ta det lugnt nu på dagen och sedan in emot eftermiddagen/ kvällen så bär det av in till stan ensam för att träffa min kära vän Melika. Har inte träffat henne på ett bra tag så det ska bli skit kul att ses och snacka massa skvaller. Hur det kommer sig att jag ska åka själv in beror på att min syster vill umgås och passa Melvin samt sova med lillskiten. Så det ska hon få göra, men det kommer kännas tomt i sängen då jag kommer hem efter stan. Buhu, men men. Måste se det från den ljusa sidan; jag får en del egentid! Nu när jag precis bakat klart så ska jag ta och vila lite så att jag orkar träffa Melika senare. Resterande folket ligger förtillfället också och vilar så det passar ju bra. Hörs senare!


Överlycklig!

Yeeeees!

Upplands- brohus ringde nyss och berättade att det finns en tillgänglig lägenhet till mig och Melvin redan om en månad!! Snacka om att jag är överlycklig. En stor tvåa på 64 m2. Fyfan vad härligt, detta gjorde min dag! Woohooo....

Gullungen från igår

dsc_0001 (MMS)

Gullungen från igår


Mamma!!

dsc_0004 (MMS)

Jag har som ni märkt inte uppdaterat på ett tag, och det beror på att tiden inte räckt till. Men tänkte ta och göra en liten summering av vad vi gjort dom senaste dagarna. Under helgen så har vi tillbringat tiden med Maria och sett en del av Norrköping och typ inte gjort så mycket mer. Önskade att vi kunde umgåtts mer, men datorn och mobilen var tydligen mer intressant än vårat sällskap? Aja, orkade inte bry mig. Blev bara besviken. Vi kom hem i söndags och tillbringade hela dagen hemma med bara mys. Sen då kvällen närmade sig så blev det att glo på beck med resterande godiset från veckan i Norrköping. Igår var vi i stort sätt hemma hela dagen där med, förutom då vi åkte iväg till Willys och handlade mat till Melvin samt en del prylar till dopet. Det var i stort sätt de enda ärendet vi gjorde. En lugn och härlig dag. Juste, jag höll ju på att rensa en massa här hemma. Plockade iordning allt, fyllde i Melvins album, rensade mobilen & kameran och massa annat. Melvin sa MAMMA för första gången igår också!! Kan ni tänka er min lycka? Det tror jag inte ni kan om ni själva inte fått uppleva det. En otrolig känsla är det i alla fall. Min gullegris! Idag har vi inte hunnit med så mycket ännu. Ätit frukost och lekt. Slagit in Melvins julklappar. Ska eventuellt köpa någon klapp mer, men vi får se. Än så länge har han fått 8 st. Tänkte att 10 klappar skulle vara bra. Jämt och bra, men vi får se som sagt. I eftermiddag ska vi åka bort till min mamma och umgås med henne lite grann. Ska även passa på att baka bullar och eventuellt chokladrutor. Så att det är klart till dopet. Så är det bara tårtan kvar sen. Men den gör jag dagen innan eller samma dag. Beror på hur stressigt allt är det vill säga. Men nu ska jag passa på att läsa lite medans Melvin sover.


RSS 2.0