Nu drar vi

Nu drar vi ner på stan för att glo runt i affärerna för att skämabort moster när hon fyller år då vi kommer hem! Wohooo...
Önska oss lycka till på våran shoppingrunda ♥


Cypern shopping del 1

Passar på att lägga upp bilder ifrån vad jag shoppat här nere än så länge, medans dom fortfarande sover. Kan inte lägga upp allt för en del saker är presenter, men dessa är till mig och Melvin. (Typ bara till mig dock, men mer till Melvin ska inhandlas!)


Detta är kärlek!


 (Bilder ifrån i förrgår)


En helkväll för henne

Sitter här nere och väntar på att både Melvin och pappa ska ta och vakna för att sedan eventuellt åka ner till stranden en stund. Jag tror inte vi kommer ner dit idag, med tanke på att pappa ska iväg till jobbet tidigare ikväll än vanligt, så det kommer bara bli vääldigt stressigt. Så det blir nog på torsdag vi åker dit ner och tillbringar hela dagen + eftermiddagen. Pappa har nämnligen tagit ledigt ifrån jobbet då för att umgås med oss, underbart!

Idag eller rättare sagt ikväll ska jag ut på stan igen och glo runt i butikerna för att både kolla och köpa presenter till min älskade syster som fyller 15 år strax efter att vi kommer hem. Så jag ska tillbringa hela kvällen åt att kolla presenter åt henne. Har redan köpt två stycken, men hon är värd mer! ♥ Har lite funderingar på vad jag ska handla henne så vi får se om jag hittar det jag vill ha.

Ska ta och kolla runt lite mer på datorn nu innan mina ägodelar vaknar, Ciao!


Från igår


Någon blev trött och deckade på stranden! :)


Död i huvudet efter dessa (miljontals) bilder

Fyfaaan vilken jäkla tid det har tagit att ladda upp dessa blilder! Men men nu är det gjort och det kommer kanske inte komma så jätte mycket bilder nuframöver när vi är här med tanke på att en bild tar typ 5 minuter att ladda upp...

Vad vi har gjort idag är typ att vi sovit hela förmiddagen. Varför Melvin var så trött berodde nog på att jag hade druckit Mateus rosé vin igår till middagen tillsammans med pappa så han deckade faktiskt så snabbt han ätit igen. Haha inte klagade jag inte, så jag fortsatte och sova bara!
När vi väl gått upp och bytt blöja och så vidare och myst i sängen i 1 timme så gick vi ner för att ge Melvin lunch. Lika bra att ge honom mat direkt då vi kom ner så att det skulle vara gjort, så att jag sedan kunde äta i lugn och ro. Men det blev inte så mycket lugn och ro för min del, eftersom pappa kom hem och det blev att slänga i sig en choklad croissant som han kom hem med och sedan packa väskan och sedan sätta sig i bilen åka ner till stranden där vi tillbringade eftermiddagen i 2 timmar..
Melvin älskar att bada, men dom två senaste dagarna har han dock inte tyckt om det.. Vet faktiskt inte varför, kanske för att han har fått en badring som han sitter i och badar själv. Kanske är lite läskigt för honom? För direkt när jag tar upp honom blir han tyst. Får se imorgon igen, om vi nu går dit net det vill säga, så ska jag pröva då igen.

Efter stranden har jag inte gjort så mycket faktiskt, sutti och kollat på tv, laddat upp dessa miljontals bilder, känns det som i alla fall med tanke på tiden det tog.. Sedan har jag inte gjort så mycket. Hängt upp tvätten har jag i och försig dock gjort.
Nu ska jag faktiskt ta och stänga av datorn och hoppa in i duschen och sedan lägga mig för kvällen brevid min underbara son.
Dessa bilder har gjort mig helt död i huvudet.. Aja nog fjatat om bilderna! Haha.

Gonatt på er alla hemma i kalla Sverige ♥

1a veckan av Melvins första utlandsresa (6 månader)




I Cypern hos min pappa/ Melvins morfar




5 månader i bilder



Back on track

Måste erkänna att jag börjar sakna att bloggen lite då och då. Ni tänker någ säkert, men sätt igång och börja igen då! Men det handlar inte bara om att "börja" man måste även finna sig tid till det. Man har inte all tid i världen som man hade innan då man var "barnfri". Den tiden man har är då barnet sover och då gör man oftast andra saker än att sätta sig och blogga.
Men jag ska försöka ta mig lite tid om kvällarna för att skriva några rader så att man minns Melvins utveckling samt att ni får en liten inblick vad vi har för oss om dagarna som förr.


Så vad har vi gjort på senaste? Vi har väl inte gjort något speciellt förens en vecka sedan då vi för första gången reste utomlands tillsammans till Melvins morfar och gammel farmor och hälsade på. Vi är fortfarande här och kommer att stanna här i drygt 2 veckor till! Helt underbart.
Resan ner hit gick hur bra som helst förutom att jag inte fick ta med vagnen in enda till gaten (som dom sa på telefonen då jag ringde och frågade) så det var väl de enda som var lite bökigt. Hade dom sagt att det inte gick så hade jag inte tagit med vagnen, den är endå rätt så ny.
Jag oroade mig väldigt mycket att Melvin skulle skrika då vi skulle lyfta och landa med tanke på trycket som man får i öronen, men han var hur lugn som helst! Då vi lyfte så sov han tex. och då vi landade hade han fullt upp med att prata med ett par unga killar som satt brevid oss. Det kunde inte bli en bättre första flygtur med honom!!

En vecka har redan gått och de känns som om vi kom ner hit igår. Tiden springer verkligen förbi en nu förtiden, men men har man dagarna fullt upp trotts att man är på semester så går tiden snabbt. Det är ju ett heltidsarbete med Melvin så det känns som om man nyss gått upp då man ska lägga sig i princip.

Vi njuter i alla fall av värmen här som ligger på runt 37 grader i skuggan, underbart! Melvin hanterar värmen hur bra som helst. Lugn och sansad, har inte klagat en enda gång på värmen sen vi kom hit och det är verkligen ett plus. Hemma i sverige då det var så jäkla hett ute (runt 30) så klagade han heela tiden, så ni förstår nog. Orolig var jag innan, men denna resa har blivigt bättre än vad jag hade räknat med. Okej, visst vi har bara varit här i en vecka, men endå. Värmen börjar försvinna mer och mer nu så det är bara bra.

Idag har min pappa (Melvins morfar) tagit ledigt ifrån jobbet för att umgås med oss hela dagen, vilket jag ser fram emot! En heldag med pappa/morfar.. Ni kanske undrar varför jag då sitter här och skriver, joo det beror på att han nu är och kollar på formula med hans vänner tills klockan 17. Då han kommer tillbaka ska vi åka ner till stranden och tillbringa eftermiddagen/kvällen där och sedan gå ner till hamnen och kolla på festivalen som håller på där nere. Sedan ska vi eventuellt gå förbi Queeen Vic och ta oss en drink och hälsa på hans vänner som vill träffa både mig och Melvin, men framför allt Melvin. Pappa är ju liksom Papous nu! Hahaha

Jag har i alla fall passat på och uppdatera lite medans Melvin sov, meen han vaknade mitt i då jag höll på, så detta inlägg har tagit mig cirka en och en halv timme att skriva på grund av det. Haha, så inlägget har nog blivigt lite konstigt och hoppigt, men men ni har i alla fall fått en liten inblick om vad vi har för oss nu förtiden hoppas jag.

Nu ska jag gå och umgås med min älskade son! Bilder kommer senare ikväll eller imorgon... Bye ♥


6 månader

6 månader har redan gått sen du började leva dit liv tillsammans med mig.
Tiden springer verkligen förbi, det är knappt att man minns hur det var då du var nyfödd och sov dagarna i ett.
Jag är så otroligt tacksam för att du finns i mitt liv min skatt, du är det Finaste som finns för mig.
6 månader har vi levt tillsammans idag och fler månader & år kommer det att bli. ♥♥♥

GRATTIS PÅ 6 MÅNADERS DAGEN MELVIN!!
Mamma älskar dig ♥





RSS 2.0